Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #13

2012.05.04. 22:00 Dr.Jones

Ősszel jön a Black Ops 2

Folytatódni látszik a Call of Duty széria, méghozzá a Black Ops második részével, ami a jövőbe repít el minket, így a robotoké és az ultramodern fegyvereké lesz a főszerep. A játék valamelyest különbözni fog a megszokott epizódoktól, többek közt abban, hogy a készítők ezúttal a single player módra is komolyan rágyúrnak, hogy ne csak egy kis alibi-kampányt kapjunk a multi mellé, hanem egy hosszú, komplex történetben irthassuk az ellenséges erőket. A megjelenés november 13-án esedékes.

A 47-es ügynök művészi vénája

A Hitman: Absolution marketingesei sem lazsálnak; meg is leptek minket egy friss játékmenet-előzetessel, amely „A gyilkolás művészete” alcímet kapta, méghozzá teljesen jogosan, mivel kedvenc ügynökünk készéggel tárja fel előttünk munkamódszerét, gondosan megválogatva eszközeit.

Készül az Elder Scrolls MMO

Elméletileg jövőre már online is kalandozhatunk az Elder Scrolls sorozat világában. Konkrét infó egyelőre nincs, a készítők viszont mernek nagyot álmodni, és annyit elárultak, hogy nem kisebb cél vezérli őket, mint megalkotni minden idők legjobb online szerepjátékát.

R.A.W. karaktervideók

Lassan befut a boltokba a Realms of Ancient War című hack’n’slash RPG is – bár konkrét dátum még nincs, valamikor a nyár elejére várható a megjelenés. Az alábbi videók a három választható karakterből mutatnak be egyet-egyet, méghozzá a mágust és a harcost.

Új Max Payne 3 trailer – Megint a multi

A konzolosoknak már alig két hetet kell csak várniuk, hogy a kopasz Max Payne bőrében zúzhassanak, a PC-sek viszont csak júniusban osztozhatnak az örömükben/bánatukban. Addig is itt egy új előzetes a multiplayer részhez.

Új Diablo 3 trailer – Fókuszban a Wizard

A Blizzardnál is belehúztak, és összetákoltak egy előzetest a másfél hét múlva debütáló Diablo III-hoz, ami a varázslót helyezi a középpontba.

The Testament of Sherlock Holmes képdömping

Végezetül lessünk meg pár képet a szeptemberben érkező kalandjátékról.

Szólj hozzá!

Címkék: játék hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr394489215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása