Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #10

2012.03.21. 20:30 Dr.Jones

Már egész közelről integet a Diablo III

Mi pedig lelkesen integetünk neki visszafelé, ugyanis nemrég embermilliók sóhajthattak fel megkönnyebbülten a monitorok előtt, amikor is a Blizzard végre valahára bejelentette az időtlen idők óta dédelgetett projekt megjelenési dátumát, ami már nincs is olyan messze. Nincs bizony, hiszen alig két hónap múlva, azaz május 15-én már ott figyel a boltok polcain a Diablo III – bár erős a gyanúm, hogy a fanatikus gémerek rekordidőn beül úgy elkapkodják majd, mint Spongyabob a medúzákat. Egyetlen kérdés maradt már csak megválaszolatlanul: Legalább jó lesz…?

Mellékesen megjegyzem, ha a GameStarnál rendeled elő, negyedéves GS előfizetést kapsz ajándékba.

Far Cry 3 fless

Az új részben meggyötört hősünkre időnként kellemetlen hallucinációk törtnek rá -  ezt mutatja be a legfrissebb előzetes.

A holtak besétálnak a játékpiacra is

Bizony, a képregény és a tévésorozat után el fog készülni a The Walking Dead játékváltozata is, melyben egy túlélőcsoport Lee Everett nevű tagját irányíthatjuk. A rajzfilmszerű köntösbe bújtatott játék az eddigi tervek szerint epizódonként fog megjelenni, a fejlesztők pedig minimum öt részben gondolkodnak, s azok sikerétől függ majd a lehetséges folytatások sorsa.  

Raziel visszatér?

A legújabb pletykák szerint a Tomb Raidert gatyába rázó Crystal Dynamics a lassan tíz éve csendben pihenő Soul Reavert is szeretné feltámasztani. A csapat elmondása szerint a látványvilágot drasztikusan megreformálná, ám hogy a főszereplők visszatérnének-e, ill. hogy a régi, elvileg lezárt sztorihoz mennyiben kapcsolódna, arról egyelőre semmi hír.

Max Payne is in the building

Aki tovább szeretné rombolni az élményt, annak itt egy 3 perces videó az átvezető animációkról és a vizuális effektekről.

Az Operation Raccoon City utolsó előzetese

Holnapután jelenik meg a Resident Evil széria mostohagyermeke, az eddigi stílustól gyökeresen eltérő Operation Raccoon City, ami mellesleg megkapta az első hivatalos értékeléseit is, melyek elég vegyesen alakultak, de a mérleg nyelve sajnos egyértelműen a negatív irányba billen. Hogy pontosan hogyan muzsikált az első kritikusok köreiben, arról a GameStar oldalán találtok adatokat.

Fantörpikus Trónok harca RPG előzetesünk is van

A készítők végre a harcrendszert is mutogatják nekünk kicsit, hátha megjön a kedvünk hozzá.

Yesterday is coming tomorrow

A Runaway-trilógiát is jegyző Pendulo Studios legújabb műve, a Yesterday a holnapi napon debütál, így a rajzfilm-stílusú kalandjátékok kedvelői máris lecsaphatnak rá. A látszat ellenére a humorosnak tűnő képi világ mögött egy nagyon is komoly hangvételű, thrillerszerű játék bújik meg, melyben egy fiatal srác bőrébe bújva göngyölíthetünk fel rejtélyes ügyeket. 

1 komment

Címkék: játék resident evil max payne game of thrones the walking dead hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr204331411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2012.03.21. 22:13:17

Diablodiablodiablo! Csak qrvára nincs rá pénzem :D Még!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása