Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #5

2012.01.20. 10:00 Dr.Jones

Resident Evil 6

Azt már mindenki vágja, hogy a tavasszal megjelenő Operation Raccoon City nem a sorozat fő irányvonalát követi, hanem annak egy mellékágát képezi, és stílusban is igen elüt a megszokott túlélő horrortól, ugyanis sokkal inkább az akcióra fekszik majd rá. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a hagyományos Resident Evil fanokról megfeledkeztek volna a készítők, ugyanis a "rendes" sorozat is folytatódik, jön a 6. rész, méghozzá november 20-án Xbox 360-ra és PS3-ra, PC-re meg picivel később. Addig is beszéljen helyettem a trailer:

Realms of Ancient War

A Diablo III vetélytársaként érkezik a közeljövőben (pontos dátum nincs, de hetekben kell gondolkodni) a R.A.W., ami egyelőre egy jó kis hack'n'slash RPG-nek tűnik, klasszikus fantasy-hangulattal és egész szép grafikával.

Final Fantasy XIII-2

Japánban elméletileg már december megjelent, hozzánk viszont csak február elején jut el a legújabb Final Fantasy, sajnos továbbra is csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Max Payne 3

Múltkor már láttunk néhány képet, most pedig mozgásban is megcsodálhatjuk a RockStar új játékát, ami konzolra május 18-án, PC-re pedig június 1-én érkezik.

The Testament of Sherlock Holmes

Sherlock Holmes élete egyik legkeményebb ügyében minden rejtélyes gyilkosság őhozzá vezet, s nemcsak a város, de még a jó öreg Watson doktor is elveszíti bizalmát a mesterdetektív iránt. Sherlock nevét majd csak valamikor év végén moshatjuk tisztára, de addig is itt van pár kép csemegének:

komment

Címkék: előzetes játék képek resident evil max payne final fantasy sherlock holmes hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr523592253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása