Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

The Collector - képekben

2011.02.12. 16:05 Gevin

Ez ütött. Írás Jonestól van, ott lehet olvasni, én csak pár képet közlök le, meg azt, hogy ha odabaszós thriller kell estére a hawerokkal, akkor ezt nyugodtan választhatod.

komment

Címkék: képek 7/10

Stone (2010)

2011.02.11. 21:30 Gevin

Elképzelem, ahogy a rendező a forgatókönyv felett ülve gondolkodik, hogy mi a fenét forgasson ebből a sztoriból. Egy lélekölő drámát, egy pattanásig feszült matthelyzetet, vagy valami börtönpszichot? Majd összecsapja a tenyerét, és azt mondja: mindháromból teszek bele ezt-azt, a játékidő könnyen meglesz, a színészik értik a dolgukat, én meg addig elmegyek kurvázni.


Norton a forgatókönyv elolvasása után.

komment

Címkék: thriller dráma filmkritika 5/10

X-men: First Class - first check

2011.02.11. 14:07 Gevin

A kezdeti "hátezelégfosnaknézki" véleményemet most felbolygatta ez a tréler, átbillentve a mérleg pozitív oldalára a dolgot. Ugyanis Erik és Charles eredettörténete, barátsága, majd egymással való szembefordulásának a megrendezése Matthew Vaughntól (Kick-Ass) ezen kisfilm alapján nem is tűnik hanyagolni valónak. Mondjuk a szereplőgárda még mindig nincs tele szimpatikus gyerekekkel, de ezt elhallgatva egész korrekt képregényfilm feldolgozás kerülhet az arcunk elé júniusban. Vaughn az, aki minőségien képes bármely képregényből jó filmet adaptálni?

komment

Címkék: előzetes x men

Újabb adag csudi vicces poszter

2011.02.11. 12:54 Dr.Jones

komment

Címkék: képregény poster

Terhes Társaság - Gevin szerint

2011.02.10. 15:23 Gevin

Mivel nagy viták zajlottak Jones írásánál így rászántam gyorsba ezt a másfél órát, mert kíváncsi voltam Todd Phillips tényleg ennyire mellényúlt-e. Szerintem nem. Az viszont tény, hogy a Másnaposok színvonalát eléggé alulról szemlélte ezzel a vígjátékkal azt leszámítva, hogy Galifianakis karaktere kottára ugyanaz maradt, mint ott.

Két barom roadmoviezik. Ennyi lenne röviden a történet, közben pedig minden faszság ami be szokott az bizony be is üt. Az első 20 percen elég sokat röhögtem, viszont utána valahogy elkezdett leüllepedni a film. Haladt előre, csendesen, jó darabig poéntalanul. Igazából az zavart jobban, hogy volt néhány nagyon tipikus sablon, amit nem tudtak kihúzni a forgatókönyvből. Kár, hogy nem tudják elkerülni ezeket és valami mást, újat írni. Példának rögtön a kötelező feka, Jamie Foxx karaktere és amire utaltak vele, 200-szor elhasznált klisé. Vagy említhetném a fatert a kávés dobozban. Láttuk már? Biztos.

komment

Címkék: vígjáték filmkritika 6/10

Újabb kalandtúra Ehb királyságában: Dungeon Siege 3 előzetes

2011.02.10. 10:50 Dr.Jones

A hack’n’slash fantasy rpg-k rajongói kezdhetnek spórolni, mert május 27-én jelenik meg minden idők egyik legjobb szerepjátékának legújabb része, a Dungeon Siege 3.

Az első rész legnagyobb negatívuma a lineáris játékmenet volt (aminek ellenére egyébként kicsit sem volt unalmas), és ezt a csorbát már a második felvonásban is igyekeztek kiküszöbölni, de most lesz csak igazán érdekes a játékmenet, mert több tényező is befolyásolhatja a végkifejletet. A részletesen kidolgozott párbeszédrendszer gondoskodik róla, hogy különböző cselekedeteink mellett egyéb döntésekkel is irányíthassuk karaktereink sorsát. Mindemellett pedig még arra is lehetőségünk nyílik, hogy a haverok segítségével kooperatív módban szálljunk szembe a gonosz hordákkal – a módok között a kampányok során bármikor váltogathatunk.

A franchise hírnevét jócskán bemocskoló, borzalmas Uwe Boll-film után végre tisztára moshatja nevét a Dungeon Siege, és erre minden esélye megvan, hiszen a készítők ígérete szerint egy izgalmas és látványos játékot kapunk, amelyben az első két epizód remek hangulata is teljes mértékben visszaköszön majd.

komment

Címkék: előzetes játék hírek és infók

Street Fighter: Chun-Li legendája / Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

2011.02.09. 09:57 Dr.Jones

Jó játékokból gyakran készülnek rossz filmek, és ez alól sajnos a Chun-Li legendája sem lett kivétel. Pedig Uwe Bollnak köze nem volt hozzá.

A Street Fighter egyik népszerű karaktere, Chun-Li áll a középpontban, aki gyerekkorában a zongorázás mellett bunyózni is tanult. Ez utóbbi tudására pedig szüksége is lesz, ha ki akarja szabadítani apját a gonosz Bison fogságából. Márpedig ki akarja, csak előtte még egy Gen nevű fickótól kell különórákat vennie kamehamezásból.

Több paradoxonra is figyelmes lettem a film kapcsán. Az első a történet egyszerűsége, ami egyúttal jócskán túl is van bonyolítva. Ez mondjuk nem olyan nagy gond, mivel a bunyós filmeknél kb. a sztori az utolsó szempont, amit figyelembe veszek, de azért elég zavarossá válik időnként, főleg amikor mindenféle mesebeli szálakkal toldják meg.

komment

Címkék: akció filmkritika street fighter 3/10

Fél perc Captain America

2011.02.08. 16:08 Gevin

Sosem rajongtam túlzottan a kapitányért, de felkeltette az érdeklődésem, ráadásul Chris Evanst is bírom, legutóbb a Losersben a Scott Pilgrimben visítottam rajta, erre a szerepre meg ideálisnak tűnik. A Super Bowlra időzítették az első mozgóképanyagot, ami igencsak faszásra sikerült. Még cool lassítás is van benne. Ráadásul Red Skull tizedmásodperce hatalmas, emellett pedig még Tommy Lee Jones sem kerülte el a castingosok figyelmét. Erre lehet érdemes lesz jegyet váltani. Popcornrulz!

komment

Címkék: előzetes

Terhes társaság / Due Date (2010)

2011.02.07. 17:52 Dr.Jones

A szerintem meglehetősen túlértékelt Másnaposok rendezője, Todd Phillips nem evezett ismeretlen vizekre, és (megint) levezényelt egy cseppet sem vicces vígjátékot, ezúttal Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis főszereplésével.

A film két férfi és egy kutya zökkenőmentesnek jóindulattal sem nevezhető utazásáról szól. Az események kiváltó oka pedig nem más, mint egy aprócska félreértés, aminek következményeképpen kitiltják az összes reptérről Petert és Ethant, akik ezért kénytelenek együtt elkocsikázni Los Angelesig, ahol Peter felesége hamarosan szülni fog. Az egyetlen probléma csak az, hogy Ethan nem egy hétköznapi útitárs, és akarva-akaratlanul is egyfolytában keresztbe tesz Peternek.

komment

Címkék: vígjáték filmkritika 4/10

Hibrid / Splice (2009)

2011.02.07. 06:26 Dr.Jones

Két tudós különféle élőlények DNS-ét keresztezve állít elő mindenféle hibrideket, amivel egészen addig semmi gond nincsen, amíg a képletbe be nem kerül az emberi DNS. Az illegális kísérlet természetesen titokban zajlik, de a hamarosan világra jövő, Dren névre keresztelt lényt nem olyan egyszerű elzárni a kíváncsi szemek elől.

A laborkísérletek és a megfigyelések áldokumentumfilm- szerű atmoszférája már az első pillanatokban jócskán felkelti az érdeklődést, ami kisebb-nagyobb megszakításokkal egészen addig meg is marad, amíg el nem kezdődik hibridünk „nevelése”. Onnantól totális unalomba fullad az egész, és egyre ritkábban képes erőt venni magán.

Vannak ugyan nem várt fordulatok, és kiszámíthatatlan történések, csak némelyikük annyira érthetetlen és hiteltelen, hogy többször is felröhögtem olyan jeleneteknél, amiknek elméletileg sokkolniuk kellett volna. Nem szeretném elspoilerezni ezeket, de tényleg sok WTF?!-pillanat van - sajnos a szó negatív értelmében.

komment

Címkék: thriller filmkritika sci fi 5/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása