Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Boldog Karácsonyt, Garfield! #10

2011.12.25. 21:30 Dr.Jones

Szólj hozzá!

Címkék: képregény garfield

Segítség, apa lettem! / The Family Man (2000)

2011.12.25. 08:05 Gevin

Talán kissé bizarr egy Nicolas Cage filmmel kezdeni a karácsonyi filmdömpinget. Legalább annyira, mint az, hogy a multimilliomos Jack Campbell egy zsíros Ferrariból egy kiábrándítóan középszerű átlag férfi testébe teleportálódik. Családapa, aki gumikat ad el kis tételben, napról napra csak néhány órát alszik és ennek tetejében kutyanyállal az arcán ébred minden áldott reggel. Hol van ez a luxusprostitól, akivel karácsony estéjén osztja meg az ágyát, a kétezer dolláros testre szabott öltönytől és attól, hogy bármit megvehet amit csak akar. Mert megvan hozzá mindene. Mennyit ér a hatalom, a gazdagság émelyítő illata a robotoló kisember mindennapjaiba olykor bekúszó felhőtlen boldogság ellenében? - A kérdés ma sem egyszerű.

2 komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 7/10

Boldog Karácsonyt, Garfield! #9

2011.12.25. 08:00 Dr.Jones

Szólj hozzá!

Címkék: képregény garfield

Boldog Karácsonyt, Garfield! #8

2011.12.24. 16:00 Dr.Jones

Szólj hozzá!

Címkék: képregény garfield

Karácsony Artúr / Arthur Christmas (2011)

2011.12.24. 12:45 Dr.Jones

Amikor már mindenki letudta a bevásárlóközpontok végeláthatatlannak tűnő ostromát, és a mézeskalács is ott gőzölög az asztalon, akkor ideje leheveredni a tévé elé, és kifújni magunkat egy kicsit. A jól bevált kedvencek mellett pedig érdemes idén a mozik felé is néhány csalfa pillantást vetni, ugyanis egy valódi gyöngyszem, egy rendhagyó animációs film is szélesíti a palettát, ami igazán különleges élménnyel gazdagíthatja a karácsonyodat, ami akár fehér, akár fekete, Artúr minden bizonnyal egy kis színt visz majd bele.

1 komment

Címkék: animáció családi filmkritika kaland 8/10

Kriszmösz tájm!

2011.12.24. 09:05 Gevin

Tavaly már faggattunk titeket, hogy mik azok a filmek/sorozatok amik lecsúsznak a mákos bejgli mellé, illetve a szikrázó karácsonyfa mellett miket fogtok nézni. Idén, hogy rendhagyóak legyünk - mondjuk hasonlóan -, de az lenne a kérdés, hogy:

Mik azok a nem karácsonyi témájú filmek/sorozatok, amiket idén néztek, illetve amiket minden karácsonykor elővesztek, habár nem kapcsolódnak szorosan az ünnephez?

Természetesen nem megyünk el mi sem szótlanul az ünnep mellett. Két halászlé közt azért nézzetek fel a blogra. Egyébként meg minden szeretett olvasónknak túlzott szentimentális felhangtól, nyáladzástól, és idegesítő rokonoktól mentes Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

13 komment

Címkék: elmélkedés kérdezünk

Boldog Karácsonyt, Garfield! #7

2011.12.24. 09:00 Dr.Jones

Szólj hozzá!

Címkék: képregény garfield

Prometheus - előzetes

2011.12.23. 20:21 Gevin

Ridley Scott 74 évesen úgy döntött, hogy még forgat egy nagyszabású sci-fit, amitől összeszarjuk magunkat - még akkor is, ha belekényszerítették abba a nyavalyás pg-13-ba.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Robert Bloch: Pszicho

2011.12.23. 08:05 Gevin

Alfred Hitchcock minden idők egyik legnagyobb klasszikus filmjét forgatta belőle, '98-ban újra feldolgozták, Norman Bates pedig azóta kultikus horrorikonná vált. Mindezt egy kevesebb, mint 200 oldalas, piszkos jól megírt könyvből. Robert Bloch kegyetlenül pontos, frusztráló és félelmetes pszicho-terrorja a mai napig kiváló mű.

Norman Bates anyjával él, útszéli, mára már vendéget alig-alig látó moteljükben. Úgy is mondhatnám: az izolációban rekedt ember. Anyja diktatórikus, elnyomó jelleme nap, mint nap terrorizálja a nagydarab kövérkés férfit, aki mindezek ellenére képtelen elválni tőle. Gyűlöli. És közben szereti. Mary Crane titkárnőként dolgozik egy ügynökségnél - vagyis dolgozott - mindaddig, amíg lehetősége nem nyílt negyvenezer dollár meglovasítására. Összepakolt egy kisebb bőröndnyi ruhát, ezt-azt, majd elindult a leendő vőlegényéhez Fairvale-be. Az út hosszú, kimerítő, így mielőtt végképp kimerülne a volán mögött, úgy dönt eltölt egy éjszakát valami motelban, aztán másnap már meg is lepi kedvesét - egy valagnyi pénzzel, ami kihúzza őt/őket a szarból. Itt a hiba. Mary miközben utolsó óráit tölti élve-lélegezve, Bates kedves vendégszeretetét élvezve, még csak nem is sejti, hogy hamarosan egy hatalmas penge várja őt kilépve a zuhany alól. Jéghideg és sebészien pontos. De valakinek előbb-utóbb baromira kell majd az a negyvenezer, valakinek pedig a lány...avagy mindkettő.

3 komment

Címkék: horror krimi könyvkritika

The Hobbit - előzetes

2011.12.22. 13:44 Gevin

A Himalája nagyságúra magaslott hype már akkora, hogy még megmászni is nehéz lenne, amit Peter Jackson egy év múlva esedékes fantasyje köré kreáltak. Bevallom én már a harmadik Gyűrűk urán halálra untam magam, így ettől a trélertől sem kell a földről felszedni az államat. A fényképezés viszont már előre szenzációsan gyönyörű.

3 komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása