Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A három testőr / The Three Musketeers (2011)

2011.10.16. 16:30 Dr.Jones

Engem nagyon megvett a trailer a kosztümökkel, a repülő hajókkal és a suhogó kardokkal, meg persze a színészek elég jól hangzó listája is ígéretes filmet sejtetett, hiszen többek közt Orlando Bloom, Milla Jovovich, Ray Stevenson, Christoph Waltz és a Percy Jacksonként ismertté vált, jelen esetben Jennifer Anistonra sminkelt Logan Lerman adta a nevét a produkcióhoz. És ne feledkezzünk meg Paul W. S. Anderson személyéről se, aki talán nem a rendezők gyöngye, de rendszerint szórakoztató, korrekt filmeket dirigál. Ezek a jelzők pedig nyugodtan ráaggathatók A három testőrre is, ami szép és jó lett, de semmi olyat nem nyújt, amit a megtekintés után érdemes volna felemlegetni, így megmarad a vállalható, de átlagos popcornfilmek szintjén.

Szólj hozzá!

Címkék: akció filmkritika kaland 6/10

Ma este startol a Walking Dead 2. évadja 90 perccel

2011.10.16. 15:35 Gevin

Frank Darabont nélkül ugyan, de ma este ismét harapnak majd a zombik, másfél órás kezdőrésszel ráadásul. Állítólag az előzetes kritikák jó évadot rebesgetnek, és az első évad végén ide-oda tekergő történések után van min javítaniuk. Ugyanakkor 13 részben valószínűleg sokkal alaposabban kibontják majd a cselekményszálakat. Az AMC kicsit kitol a nézőkkel, mert miután leadtak 6 részt, afféle kényszerszünet miatt az évad második felét csak február 12-től láthatjuk. A tovább után lévő első videó a türelmetleneké, akik nem bírják kivárni a startot, azok rögtön megnézhetik a premier első 5 percét. A második videó egy másfél perces promo, ami alapján ez az évad köröket fog verni az elsőre. A poszt-apokaliptikus atmoszféra fel fog zabálni mindenkit. A premierről írunk majd.

12 komment

Címkék: video sorozat the walking dead

Nimfomán hím?: Shame - előzetes

2011.10.15. 13:10 Gevin

Michael Fassbender egyre jobb színész, és egyre ékesebb szerepeket is osztanak rá. Steve McQueen (Hunger) drámájában ismét övé a főszerep. Egy szexuálisan túlfűtött férfit alakít, aki képtelen minden egyes nőt nem megfektetni - (mondjuk ennek a kibontására és negatív mélységére nagyon kíváncsi leszek, mert rengeteg ilyen Barney Stinson szaladgál a világban, és élvezi). Kíváncsi vagyok mennyire lesz pszichés anatómiájú. Carey Mulligan a férfi húgát alakítja majd, aki azon van, hogy segítsen a bátyján. Kint december eleje a premier.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

„Jack Bauer szövetségi ügynök vagyok, ez életem leghosszabb napja…”

2011.10.14. 11:41 vendegblogger

..hallható az első nap, azaz az első évad főcímében, ami mára már fogalommá vált a rajongók körében. A 24-et teljesen véletlenül kezdtem el nézni, amikor egyik nyáron kapcsolgattam a tv-t és egyszer csak: "jééé Kiefer Sutherland van a filmben", mert hogy először egy filmnek gondoltam, de amikor vége lett, jött egy ajánló a következő részről, és ekkor elhatároztam, hogy azt is megnézem. Ekkor még az M1-en csak vasárnaponként adták, és ahogy teltek a részek, egyre jobban beleszerettem Jack Bauer és kollégái történetébe. Szerencsém volt a storyval, mert még pont az első évad második felénél kapcsolódtam bele… és így amikor vége lett az évadnak rögtön le is töltöttem az egészet, hogy egybe végignézzem.

6 komment

Címkék: 24 akció sorozatkritika

Újramelegített pite: American Reunion - előzetes (R)

2011.10.14. 11:17 Gevin

Természetesen az alsófertájjal támadnak, ahogy azt mindig is tették. A házasság mégsem olyan jó móka, ahogy gondolták azt Jim-ék a harmadik részben? Jövőre meglátjuk. Minden régi arc itt van nyilván.

1 komment

Címkék: előzetes

Készülünk a Halloweenra

2011.10.13. 16:23 Gevin

Idén is lesz Halloween- avagy horror-hétvége, ahogy tavaly volt, megint szórakozunk majd egy jót, ti pedig tartsatok velünk. Ez a videó meg zseniális!

2 komment

Címkék: video

Stallone Guys Choice

2011.10.13. 14:10 Gevin

Ez a videó bizony nem mai, konkrétan a 2010-es Spike TV's Guys Choice díjátadón mutatták be abból az apropóból, hogy az öreg Rambo kapta a Guycon díjat. De az aktualitás hiánya mit sem von le az értékéből. Egy generáció nőtt fel eme akcióistenségen. Rákenroll!

2 komment

Címkék: video

Dexter 6x02: Once upon a time..

2011.10.12. 15:10 Gevin

Az Atya, a fiú, és a szentlélek nevében nem nyilatkoznék, csak a magaméban: továbbra is távol áll tőlem a vallás, mint az évad fő csapásvonala, de a második rész hangyányit más megközelítésbe helyezte a hitet. Ráadásul egy olyan karaktert is behoztak, akiben jóval több potenciál rejtőzhet, mint a vízisikló-gyilkos pároséban. Debra meg össze-vissza káromkodta magát, ahogy azt illik. Spoilerek a tovább után.

3 komment

Címkék: dráma dexter sorozatkritika

Bosszúállók - szinkronos előzetes

2011.10.12. 14:19 Gevin

Ez miért nem 10 évvel ezelőtt jött ki? Továbbra is úgy néz ki, hogy Vasemberé a show - de legalább Hulkot bírja.

1 komment

Címkék: előzetes

Hitman: Absolution kedvcsinálók

2011.10.12. 12:30 Dr.Jones

A 47-es ügynök több éves hallgatás után jövőre visszatér, és egy egészen új oldaláról mutatkozik be, ami első ránézésre leginkább talán a Splinter Cellre hajaz, de a készítők szerint jót fog tenni a változás a franchise-nak, így kár lenne előre leírni, még ha egyelőre szokatlannak és idegennek is tűnik úgy az egész. Rövid kedvcsináló itt, 17 perces játékmenet videó pedig a tovább mögé rejtve.

1 komment

Címkék: előzetes játék hitman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása