Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Karakterkrimi-játék #8

2011.06.12. 21:46 Gevin

Az előző feladvány mégsem ment olyan könnyen, akkor nézzük most hogy megy majd:

A karakter egy 1995 utáni filmben kelt életre:

"Az anyámnak köszönhetően terelődtem erre az útra.

 Már nagyon régóta várok valakire.

 
Elég speciális kórban szenvedek.

 Tudtam, hogy egyszer beigazolódik, amit kutattam.

 Szinte mániákussá váltam."

9 komment

Címkék: karakterkrimi játék

Kung Fu Panda 2 (2011)

2011.06.12. 15:00 Dr.Jones

Ki lakik ott keleten? Szexuális zak… Kung Fu Panda! A Dreamworks jóvoltából három évvel ezelőtt szó szerint beverekedte magát a mozikba egy nagy, kövér panda… bocsánat, „A” Nagy, Kövér Panda, akit mellesleg Pónak hívnak, és az apja egy lúd. A nézők pillanatok alatt megkedvelték a mesét, így nem volt kérdéses, hogy lesz-e második rész, aminek éppen most jött el az ideje. Elég ritka jelenség már az is, ha egy folytatás meg tudja közelíteni elődje színvonalát, de olykor-olykor az is előfordul, hogy képes túlszárnyalni azt. Most is ez a helyzet állt elő, és a hájas panda ezúttal is ütött – mindkét értelemben.

3 komment

Címkék: animáció filmkritika 8/10

Resident Evil: Operation Raccoon City játékmenet előzetes és képdömping

2011.06.12. 10:00 Dr.Jones

Nemrég már beszámoltunk a készülő Resident Evil játékról, ami a történet egy mellékszálát képezi majd, és most egy kicsivel tágabb képet kapunk róla, hogy milyen is lesz. Tényleg csak kicsivel, hiszen a gameplay trailer alig több, mint egy perces, de a tovább mögött még találtok pár képet, egyéb infók pedig erre leledzenek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: video előzetes játék képek resident evil

Vader Fail

2011.06.12. 09:15 Dr.Jones

Szólj hozzá!

Címkék: fun képregény

Időbűnök / Los Cronocrimenes (2007)

2011.06.11. 13:33 Gevin

Önmagunk a legnagyobb ellenségünk - ez a közhely most akkorát szólt, hogy a jobb fülemre megsüketültem. Nacho Vigalondo első nagyjátékfilmjére viszont abszolút igaz. Amikor mindenáron jobbnak és okosabbnak hisszük magunkat még saját magunknál is, az talán a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk. Hector (Karra Elejalde) ugyanis ezt teszi újra meg újra, amikor az időben visszateleportál csupán 1 órát. Mégis akárhányszor megteszi ezt sorra szüli a hibákat, amiket egyszerűen képtelen kijavítani és csak egyre bonyolultabbá teszi a saját cselekedeteit, ezáltal pedig a múltját, a jelenét, és a jövőjét. Mindez egy ártatlannak tűnő leskelődéssel kezdődik egy abszolúte nem vonzó lány meztelenségét vizslatva egy távcsővel. Ám amikor Hector közelebb merészkedik, egy befáslizott fejű erősen groteszk alak támadja meg és mártja belé papírvágó ollója pengéjét, ami után fejvesztve menekül, míg végül egy tudós(?) időgépének mélyén talál menedékre. Vagy pont, hogy ez lesz a végzete.

3 komment

Címkék: thriller filmkritika 7/10

Lucky - előzetes

2011.06.11. 13:15 Gevin

Fiatal srác nyer a lottón, a közelében lévő csaj agya pedig egyből kattan. Aztán koppan. A padlón. Ugyanis kiderül, hogy a kis édes nyertes, szabadidejében, ha teheti akkor gyilkolászik. Rendben, hogy van néhány humoros rész, de ez szerintem messze lesz a vígjátéktól.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Dead Island - Best gametrailer ever?

2011.06.10. 19:18 Dr.Jones

Filmelőzetesnek se lenne utolsó ez a videó, ami már nem új ugyan, de annyira hangulatos, hogy egyszerűen muszáj posztolni.

2 komment

Címkék: video előzetes játék dead island

Spider-Man: Edge of Time előzetes

2011.06.10. 16:47 Dr.Jones

Az év végén érkező új Pókember játék is kapott egy trailert, ami egészen hangulatosra sikeredett. Ugyanaz a csapat készíti, akiknek a Shattered Dimensions-t is köszönhetjük, így talán nem is annyira meglepő, hogy ezúttal se kell egyetlen Pókfej irányításával beérnünk, ám most mindössze két játszható karakter lesz (az Amazing Spider-Man, ill. a 2099) a Shattered Dimensions négy Pókemberével szemben. A történet szerint egy őrült tudós 2099-ből egészen napjainkig utazik vissza az időben, hogy Peter Parker életére törjön, ám a jövő Pókembere, Miguel O'Hara ezt nem hagyhatja, és múltbeli alteregója segítségére siet, ezzel egyúttal pedig a sajátjára is, hiszen a játékban minden egyes cselekedetünk kihat majd a jövőre.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék spiderman

Karakterkrimi-játék #7

2011.06.10. 15:22 Gevin

Lássuk a mait, hajrá (nem nehéz):

Egy 2000 utáni filmben életre keltett karakterről van szó:

"Van egy olyan tulajdonságom, hogy elég sokat kamuzom.

 Nem vagyok eleresztve anyagilag.

 A harci tudásom inkább csak amolyan elméleti szinten működik.

 Felkínálkozik egy meló, ami épp kapóra jön.

 Nincs fix lakhelyem."

22 komment

Címkék: karakterkrimi játék

Silent Hill: Downpour előzetes

2011.06.10. 07:30 Dr.Jones

Valamikor az ősz folyamán fog megjelenni a Silent Hill széria 8. része – sajnos csak PS3-ra és Xbox360-ra. A játékot egy cseh fejlesztő, a Vatra Games csapata készíti, akik szeretnének visszakanyarodni az első részek irányába, és inkább a misztikus, félelmetes hangulatra erősítenek, szemben az utóbbi részek akcióközpontúságával.

Ezúttal egy Murphy Pendleton nevű fegyenc bőrébe bújhatunk, aki egy szerencsés(?) baleset folytán meg tud pattanni a rabszállító busz béklyóiból, ám hamarosan kénytelen szembesülni a ténnyel, miszerint lehet, hogy jobb lett volna, ha a helyén marad. Nem éppen barátságos helyekre kerül ugyanis, ahol a sűrűn gomolygó ködből különféle torz teremtmények törnek elő.

Természetesen az akció sem szorul teljesen a háttérbe, a túlélésért folytatott küzdelem továbbra is szerves részét képezi majd a játéknak, ám szó sem lesz agyatlan lövöldözésről, hiszen hősünk kezdetben semmilyen fegyverrel nem rendelkezik, így a környezetünkben fellelhető tárgyakkal leszünk kénytelenek felvenni a harcot, legyen az feszítővas vagy akár csak egy szék.

A grafika egyelőre nem tűnik annyira forradalmian szépnek, de a készítők szerint olyan részletesen kidolgoznak mindent, hogy például még az esőcseppek is meglátszanak majd hősünk ruházatán, ill. a földön. Továbbá megnyugtatnak minket, hogy játék közben a Silent Hill klasszikus hangulata fog felénk áradni a képernyőről, és nagyon igyekeznek, hogy hűek maradjanak a címhez.

1 komment

Címkék: előzetes játék silent hill hírek és infók

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása