Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x19 (helyett)

2011.05.29. 14:45 Dr.Jones

Az Alekosz névre keresztelt szexkiborg nagyjából fél éve szórakoztat minket esténként, ám ez a korszak ma véget ér, hiszen a Görög Bika több hónapig tartó sikertelen próbálkozás után végre rátalál élete párjára. Amíg azon izguljuk össze magunkat, hogy vajon Olgát vagy Veronikát válassza-e a Hellén Hős, a tegnapi különleges Best of összefoglaló nyomán elevenítsük fel saját kedvenc jeleneteinket. Az én TOP 5-ös listám a tovább mögött bújik.

(A képet loptam, bocs…)

komment

Címkék: tévé toplista szerelem a legfölsőbb szinteken

50/50 - előzetes

2011.05.29. 14:42 Gevin

Joseph Gordon-Levitt fiatalon rákos lesz. Innen pedig a haverjával, - akit Seth Rogen játszik - próbálják meglátni a pozitív oldalakat. Baromi jó dramedy alapanyagnak ígérkezik, más mint eddig ebben a zsánerben készült filmek. Várós.

komment

Címkék: előzetes

Dirt Devil - The Exorcist

2011.05.29. 13:30 Dr.Jones

CrossMaChine nevű lelkes olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi, felettébb ötletes és nem kevésbé vicces videóra, köszönet érte.

komment

Címkék: fun video reklám

Itt a nyár, pattog a popcorn!

2011.05.28. 12:30 Gevin

Újra itt a nyár! - ugyan 40 fok még nincs, de vészesen közeleg, és a kánikula elől az ember, ha épp nem a strandra menekül, akkor a moziterem klimatizált csodájában igyekszik szórakozni egy nagyot. A blockbuster és popcorn szezon küszöbén, az érkező filmekről ejtünk néhány szót, amikkel kapcsolatban feltárom prekoncepcióimat és szemügyre vesszük mire érdemes beülni nagy kólával, és mire nagy reményekkel, mik azok, amik már leperegtek és miként teljesítettek.



Igazából már valahol a Thorral elkezdődött a szezon, pedig akkor még csak április 28-át írtunk, amikor is nagyon örülhettünk, hogy hozzánk előbb érkezett meg a mozikba a képregényhős, mint hazájában, de kint pedig a Fast Five nyitott, úgyhogy kvittek maradtunk az USA-val. A Thor kritikái, fogadtatása valahol megosztotta a közönséget, de itthon a legtöbb helyen középmezőny körül teljesített, de volt akik igencsak pozitív visszhanggal írtak a Kenneth Branagh által rendezett Marvel-filmről. Eddig 145 milliót kalapált össze a pénztáraknál. Aztán elszaladt egy hét és a Vin Diesel nélkül elképzelhetetlen, túlcsorduló, abszolút túlzásokból építkező autósüldözéses rohanós akciófilm esett be a mozikba: a Halálos iramban: ötödik sebesség. Ugyan egy franchise ötödik sebességéről beszélünk, ennek ellenére igencsak jól muzsikált itthon, jó vélemények születtek róla, na és persze nem elhanyagolható, hogy a blockbuster szezon startolói között Amerikában 186 milliónál áll jelenleg a mérlege.



Aztán eljött május 19-e és az IMAX-re felpörögtek a jegyfoglalások, ugyanis Jack Sparrow negyedszer bohóckodott a vásznon a Karib-Tenger franchise legújabb felvonásában, amit úgy tűnik az itthoni közönség nem jól élt meg. Persze vannak köztük olyan fanatikus kalózrajongók, mint Jones, akiknek bejött, hogy olyan ismeretlen vizekre eveztek, amik csak néhány amnéziás nézőnek voltak idegenek, néhányaknak túlzottan is, de az itthoni vélemények alapján, inkább a gyenge középszer jelző ragasztható a 200 milliós mókára, emellett viszont a Box Office szerint 90 millió fölött teljesített, ami ugyan nem rossz, de vajon képes lesz-e odaverni az elődeit hosszú távon. Május 26. - robban a Másnaposok 2, amire tuti sokan befizetnek majd, az első rész sikeréből és üdítő szórakoztatásának köszönhetően, az majd kiderül, hogy megéri-e. Eddig csak a Geekzes kritikát olvastam, ami pozitívan nyilatkozott a 3 barom thaiföldi bebaszásáról, de ezt nekem is szemügyre kell majd vennem.



Június 2:

Az X-men: First Class érkezik, ami a töménytelen mennyiségű, borzasztóra photshoppolt poszter mellett azért mutatott is valamit (trailer), ami alapján nem kell előítéletektől telve megdobálni szargalacsinokkal. Ráadásul a minap hallottam Kevin Bacont nyilatkozni, aki természetesen jókat mondott - mert volna mást - úgyhogy van esély, egy jó popcorn mozira, miután a Wolverine spin-off lufija hamar kipukkadt. Emellett a Jack Black által megszólaló Kung Fu Panda is újra bekaratézza magát a mozikba, a kicsik nagy, a nagyok kis örömére. Vagyis biztos jó lesz.



Június 9:

A pap - háború a vámpírok ellen (Priest) bemutatójának tologatása nem tartozik a biztató előjelek közé, de reméljük, hogy az inkább b-film benyomását keltő vámpírgyilkolós ámokfutás, de a trélerben rendesen odabaszó Paul Bettany kioszt majd pár miatyánkot. Az előzetes nagy vásznon határozottan élvezetes filmet vetített előre - az imdb pontszám viszont csúnya.

komment

Címkék: elmélkedés 2011 nyár

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x17-18

2011.05.28. 11:30 Dr.Jones

Nagyon a végét járja már a műsor, már csak egyet kell aludni a nagy fináléig, amikor is eldől, hogy kit választ a mi rettenthetetlen Görög Bikánk, Az Nagy Alekosz, és ki lesz az, akivel majd a Boldogság Narancssárga Madarával együtt a Hellén Hős szerelme is szárnyra kap. Sok ideje nem maradt tehát a mi kis Alekinho barátunknak a töprengésre, kezébe is vette az irányítást, és az elmúlt két napon mindkét jelöltjét elvitte egy-egy álomrandira.

komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál

2011.05.27. 20:27 Gevin

(Sajtóanyagban kaptunk tájékoztatást a Szombathelyi fesztiválról.)

FESZTIVÁL - 21. ALKALOMMAL

 A MEDIAWAVE – „Fényírók Fesztiválja” Nemzetközi Film- és Zenei Fesztivál idén 21. alkalommal kerül megrendezésre. A helyszín a tavalyi sikeres debütálás után ismét Szombathely, ám kis változás idén is lesz: a fesztivált két hétvégére összpontosítva június 2-11. között rendezzük.



Részletes program a tovább mögött.

komment

Címkék: felhívás sajtóanyag

Criminal Minds - 6. évad - írta Evana

2011.05.27. 17:00 vendegblogger

Meg kell hogy mondjam, az előző 5. évad elég lapos volt, egy-két kiemelkedő rész volt benne és ennyi. Aztán behozták nekünk az évadfinálét, amitől majdnem mindenki agyát dobta, szóval egy teljes nyáron át körmöt rágva vártam a 6. évad premierjét. Eljött hát az évad premierjének napja, másnap azonnal megnéztem, és azt kell mondjam, elég nagyot csalódtam. Sokkal dinamikusabb és jobban megoldott premierre számítottam, de nem ezt kaptuk. Spoilerhegyek a tovább után.

komment

Címkék: krimi vendégblogger sorozatkritika criminal minds

Már megint a poszterek

2011.05.27. 09:00 Dr.Jones

Június 30-tól 3D-ben csapkodják egymást Michael Bay szeretett robotjai. Íme a Transformers 3 magyar posztere.

komment

Címkék: transformers poster x men twilight

Game of Thrones - 1x06

2011.05.26. 18:26 Gevin

A hatodik részig kellett várnunk arra, hogy a véresre korbácsolt kedélyek beindítsák a háborút Westerosban, miközben a készítők részről részre bonyolódtak bele a karakterizáció és a cselekményszálak bővebb kifejtésébe, ahonnan a minőség iránya folyamatos felfelé ívelést mutatva bandukolt egyre magasabbra. A feszültség lomha tempóban ugyan, de végül csúcsra járatva feszül neki a falaknak, hogy aztán majd csatamezőket áztassanak vérbe és fejek hulljanak porba, miközben mindenki az uralomra vágyik, Robert Király díszes vastrónjára, amiért az árat meg kell fizetni. Spoilerek jönnek.

komment

Címkék: fantasy dráma sorozatkritika game of thrones

Shark Night 3D - Trailer

2011.05.26. 15:54 Gevin

A film ami a Piranha 3D babérjaire törhetne, de nem teszi meg, ehelyett bekomolyodik és alig mutat valami jó kis torture-pornt az előzetesében. Alexandre Aja helyett A végső állomás 3D és a Kígyók a fedélzeten rendezőjével kell beérnünk. A srácok elmennek bulizni valami szigetre a cápák pedig nem azonnal, de végül jönnek a csöcsökre, vagyis a vérre. Úgy tűnik, hogy a háttérben egy gyilkos tevékenykedik majd, aki a cápákat csak saját, gyilkolási perverziói kielégítésére használja - legalábbis ez a videó erről árulkodik. Mindenesetre nyárra ez tuti kell.



A poster itt volt.

komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása