Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Adunk egy kis Zs-t: Mega Piranha Trailer

2011.05.22. 14:42 Gevin

Már azt hitted, hogy mindent láttál, pedig még nem láttál semmit. A MegaSharkot szinte megszégyeníti az óriás szökellésekkel gyilkoló Mega Piranha. A tréler olyannyira zseniálisan buta és gagyi, hogy az már-már szemet gyönyörködtető. A piranhakkal Ronaldinho ügyességével dekázó zsaru, azt hiszem überelhetetlen, de a folyamatosan az égből záporozó hatalmas gyilkos halak még bőven tartogatnak meglepetést a zsé kategóriát zabálók számára. A légtérbe kiáltott egysorosok könnyekig meghatják az embert. Abszolút favorit:

"You fishfood!"

1 komment

Címkék: fun adunk egy kis zsét

A negyedik / I am number four (2011)

2011.05.21. 18:28 Gevin

Ha végigtekintek D.J. Caruso munkásságán egyáltalán nincs bennem olyan érzés, hogy ő egy csapnivaló direktor volna, inkább az jellemző rá, hogy korrekt iparosmunkákat kovácsol a kis műhelyében, főleg a thriller műfaján belül maradva. Az Igazság helyett-et már-már kultfilmként is felemlegethetnénk, de bevallom derekasan, hogy nekem a nem túl régi Disturbia című feszültséghajhász - néha már-már tinifilmbe áthajló - mozija is eltalálta az ízlésemet és teljességgel működött. Éppen emiatt állok most kérdőjellel a homlokomon értetlenül, eme akció-scifinek megbélyegzett izé előtt, amiből D.J. Caruso kihozta a minimumot. Az I am number four egy abszolút működő filmmé válhatott volna, ha nem megy át súlytalan, nyáltól csöpögő lábszagú tinédzsermasszába, és ha a Heroes példáján okulva, kellő mennyiségű rohanással egybekötött akciójelenettel szolgál a PG-13-as közönségének.

5 komment

Címkék: akció filmkritika sci fi 4/10

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x11

2011.05.21. 14:45 Dr.Jones

Nem tudom, kinek tűnt fel rajtam kívül, de Olivér lassan egy hete ugyanabban a zöld kockás ingben jár-kel, igazán adhatnának neki is valamit, ha már Alekoszt mindig olyan szépen felöltöztetik. Bár a felöltöztetés tegnap inkább vetkőztetés volt, hiszen a Köntösös Szatír már reggel korán felfedte minden báját, igen, Alekinho de Flores mindössze egy szál fehér bugyiban vágta magát hanyatt a masszázságynak kinevezett ebédlőasztalon, hogy megtapasztalja a lányok érintését.

5 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

A szobatárs / The Roommate (2011)

2011.05.20. 13:30 Dr.Jones

Aki lakott már kollégiumban, az tudja, hogy egy szobatárssal való együttélés sokszor kész horror, de mi van akkor, ha az illető valóban egy őrült? A The Roommate nagyjából ezt meséli el, illetve csak próbálja elmesélni, de elég rossz irányból közelíti meg a témát.

Egy Sarah nevű egyetemista lány a főszereplő, és igen, ő fog egy légtérbe kerülni a kezdetben aranyos, gondoskodó Rebeccával. Egy idő után azonban a szimpátia megszállottsággá válik, és Rebecca mindent igyekszik elkövetni annak érdekében, hogy imádatának tárgya, Sarah közeléből eltávolítsa a szerinte nem teljesen hozzáillő személyeket.

10 komment · 1 trackback

Címkék: thriller filmkritika 3/10

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x10

2011.05.20. 10:00 Dr.Jones

A nem túl izgalmas előző rész után úgy döntöttek a készítők, hogy nem fognak még egy szívceremóniával is untatni minket, ezért megint randira küldték a Görög Bikát, méghozzá annak természetes környezetébe, Görögországba, de persze nem az igaziba, hanem a Budapesten lévő, kicsinyített másába. Maga a randi egyébként nem volt se vicces, se különösebben érdekes, sokkal inkább a villában zajló események adtak okot a visítozásra. A szerkesztők ezúttal szerencsére nem Olivért és a kis tábláját küldték be a lányokhoz, hanem különböző meglepetésvendégekkel dobták fel a műsort.

7 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

Instant Dohány / Snabba Cash (2010)

2011.05.19. 16:33 vendegblogger

Kezdjük némi szociológiával: a skandináv államokba, kiváltképp Svédországba és Dániába a 60-as, 70-es évek óta folyamatosan érkeztek az akkori Jugoszláviából, Törökországból és még egy csomó országból bevándorlók, egy jobb élet reményében, köztük sok zűrös alak. Ez a film róluk és egy feltörekvő svéd fiúról szól. Már az első képkockánál látszik, hogy ez a film nem a szépségével, vagy a humorával fog elragadni, hanem a Pusher trilógiához hasonlóan a közvetlen erőszakosságával. Nyers beszámoló ez, akár dokumentumfilm is lehetne, de nem az. Remek forgatókönyv, fotókiállításra való képek, kiváló színészi teljesítmények. Megkockáztatom, hogy egyes szereplők most játszottak először filmben, annyira hitelesen alakítják a gengsztert.

2 komment

Címkék: krimi dráma filmkritika vendégblogger gengszter 8/10

Pilot: Community

2011.05.19. 13:47 Gevin

Mi lesz abból, ha néhány idiótát összeengedünk, hogy egy tehetséges improvizatív ex-jogász dumagép elkezdje őket spanyolul tanítani, úgy hogy ő maga sem konyít a nyelvhez túlzottan? Hát persze, hogy egy ígéretes szitkom. Jó komédiasorozatból kevés akad - és még kevesebbet nézek - de a Community kezdő epizódjával abszolút kilóra megvett az NBC, mert bizony ötletes az egész, és persze nem utolsó sorban kedvelhető humorral van tele.

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték sorozatkritika

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x09

2011.05.19. 11:00 Dr.Jones

Carmageddon élesben – akár ez is lehetett volna a tegnapi epizód címe, ugyanis a magát Görög Bikának nevező Alekosz egy roncsderbipályára vitte Brigittát, aki nemcsak a délelőtti guggolóversenyen érdemelte ki a randit, de még Olga felett is győzelmet aratott az azt követő bátorságpróbán, mivel az orosz lány nem mert végigmenni a medence fölött elhelyezett keskeny hídon, mert attól félt, hogy meg fog halni.

 

1 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

True Blood – A 3. évad

2011.05.18. 13:00 Dr.Jones

Eddig se tartottam valami erős sorozatnak a True Bloodot – de persze mindig is imádtam a vámpírsztorikat, ezért érdekelt -, viszont ez a harmadik évad még az előző kettőt is alulmúlja. Míg a második évadban rendszeres orgiákkal igyekezték palástolni az írók szegényes fantáziájukat, addig most a képernyőn megjelenő, cseppet sem szemérmes, folyamatos buzulás mellett természetfeletti lények egész hadseregét vonultatják fel. A vámpírok és alakváltók mellé a Twilight nyomán megérkeznek a vérfarkasok, velük együtt a tündérek és a boszorkányok; a vérpumát meg még mindig nem akarom elhinni.

3 komment

Címkék: horror true blood sorozatkritika

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x08

2011.05.18. 10:00 Dr.Jones

Ezúttal nem reggelivel, hanem sakktáblával várta potenciális menyasszonyjelöltjeit a Hellén Híró, aki az elmúlt napokban már többször is feszített rendkívüli sakktudásával, és most élesben is bemutathatta a híres-nevezetes orosz védelmet. Túl menő volt ahhoz, hogy egyenként hívja ki a lányokat, ezért egyszerre játszott mindegyikükkel, és sorban osztogatta is a mattokat a női lélek, a bor, a szónoklás, és most már minden kétséget kizáróan a sakk szakértője. Olgának nem volt kedve játszani, mert ő érezni akarja; mindenki nagy meglepetésére Veronika bizonyult a legkeményebb ellenfélnek; Brigi pedig a leggyengébbnek, így különórát kapott Flores rezidenciáján.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása