Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x05

2011.05.15. 16:00 Dr.Jones

Most kivételesen azok is örülhettek, akik nem azért vásároltak tévékészüléket, hogy szórakoztató műsorokat nézzenek, hanem kizárólag tanulás és ismeretszerzés céljából, hiszen a tegnapi álomrandi során a Tropicariumba beszabadult Virslis Veronika és Alekosz egymást folyamatosan túlszárnyalva jöttek elő újabb és újabb hülyeségekkel; megtudtuk például, hogy a bohóchal sokat bohóckodik, a rájának meg fütyülni kell, ha magunkhoz akarjuk hívni. De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük inkább az elején, mert voltak ott is érdekességek.

5 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

Csillag születik 3x07

2011.05.15. 12:00 Dr.Jones

Mintha nem is csak másfél órával kezdődött volna korábban a műsor, hanem napokkal lett volna kevesebb idejük felkészülni a kiscsillagoknak a szokásosnál, annyira langyos produkciókat láthattunk. A zsűri mindenesetre meglepően bőkezűen szórta a pontokat, a harmadik évadban első alkalommal, még a bűvös 10-es is előkerült a tarsolyból. A két műsorvezető, Ördög Nóra és Nagy Sándor szépen összeöltöztek feketébe, és a szokásosnál is többet bakizva futották le a kötelező köröket, majd miután megtudtuk, hogy Ukrajnából is lehet SMS-t küldeni, felkonferálták az első fellépőket.

4 komment · 1 trackback

Címkék: tévé csillag születik

Bronxi mese / A Bronx Tale (1993)

2011.05.14. 16:07 Gevin

A Bronx Tale Chazz Palminteri életrajzi filmje. Ugyan De Niro jegyzi rendezőként, de a forgatókönyvírás mellett Palminteri gyerekkorát idézi, és az általa életre keltett olasz maffiózó karaktert az ő saját kérése okán testesíthette meg, ez volt a feltétele mikor De Niro kezébe adta a forgatókönyvet. Végig érezni, hogy Palminteri szíve dobog a jelenetekben, pumpálja az olasz vért, miközben kikerüli a legnagyobb klasszikusokat és mégis fel tud érni hozzájuk. A Bronxi mese ugyanis elkerüli a nyers és kíméletlen fekete gengszter bőrdzseki magára öltését, nem végez ki minden második jelenetben egy spiclit, mérsékeli a vérfröcskölést, és még csak Vito Corleone nyomdokaiban sem keres magának semmi kapaszkodót, hiszen nincs is rá szüksége. De Niro és Palminteri mesél, lassan építkezve bemutatja nekünk Bronx masszív önarcképét, amihez a drámaiság legalapvetőbb motívumait használja és még a néhány sablonos cselekményszál miatt sem éri meg rá haragudni, mert a hangulat, amit tálal, csak kevésszer köszön ránk vissza a vászonról.

Szólj hozzá!

Címkék: krimi dráma filmkritika gengszter 8/10 80 90 classic shit

2 perces részlet a Drive-ból

2011.05.14. 13:44 Gevin

Nicholas Winding Refn legújabb Cannesban debütáló filmjéből került a netre nemrégiben egy részlet, amely visszafogott feszültséggel bámul az arcunkba. A történet egy kaszkadőrrel foglalkozik, aki bankrablásoknál segít be a sofőr szerepét betöltve. A főszerepben Ryan Gosling (Szerelmünk lapjai, Blue Valentine), aki mellett még olyan szereplőgárda figyel, hogy beszarás: Carey Mulligan, Ron Perlman, Christina Hendricks, Bryan Cranston (!). A Bronson után Refn-nek úgy látszik megnyílt néhány kapu, mert ezzel végre betörhet a nagyközönséghez és ehhez a színészeket is bizony megkapta. Mit várjunk 2011-ben a dán zsenitől ha nem ezt?



A tovább után figyel a poster.

 

1 komment

Címkék: video poster

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x04

2011.05.14. 12:00 Dr.Jones

Mit lehet erre mondani? Szárnyalunk - hogy Balázs szavaival éljek, mert igen, ez a nap is eljött, Sebestyén Balázs végre dolgozott egy kicsit. A helyzet az, hogy erre szükség is volt, mert ez az adás nem volt annyira eseménydús, mint a múltkori. Kicsit rápihent mindenki az esti szívceremóniára, de szerencsére Balázs mellett a testvérpár is gondoskodott róla, hogy most se ússzuk meg röhögés nélkül, így természetesen a 4. adás is tartogatott néhány emlékezetes pillanatot.

2 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

A Zöld Lámpás legújabb, magyar nyelvű előzetese

2011.05.13. 15:00 Dr.Jones

A nyár egyik legnagyobb durranásának ígérkező Zöld Lámpás (Green Lantern) is kapott még egy trailert. Martin Campbell (Zorro álarca, Casino Royale) vezénylete alatt készül a produkció, melyben egy Hal Jordan (Ryan Reynolds) nevű tesztpilóta kezébe kerül az egész galaxis sorsa, mikor belép az univerzum rendfenntartóinak, a Zöld Lámpásoknak gyülekezetébe. A DC egyik legnépszerűbb képregényhősének szupererejét egy titokzatos gyűrű szolgáltatja. Reynolds mellett feltűnik még Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, és nem utolsósorban Tim Robbins is.

A film június 17-én érkezik az amerikai mozikba, hozzánk pedig csak augusztus 11-én, és 2D mellett 3D-ben is látható lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes green lantern

Vasököl - szinkronizált előzetes

2011.05.13. 14:00 Dr.Jones

2011 novemberében robban be a mozikba az eddig többnyire vígjátékokat rendező Shawn Levy (Párterápia, A rózsaszín párduc) akció-drámája, a Vasököl (Real Steel). A filmben Hugh Jackman egy leégett exboxolót alakít, aki egy Atom nevű robotot edz, mivel a jövőben a bunyó megváltozott, és az embereket már nem a hús-vér harcok érdeklik, hanem a hatalmas robotfightok. Vajon mennyire lesz gagyi?

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x03

2011.05.13. 11:15 Dr.Jones

Egyre készebb a műsor, mondtam én, Alekosz is egyre készebb, volt is visítozás a tévé előtt. A női lélek, a bor és a szónoklás szakértője ezúttal kora reggel támadott, természetesen a múltkor látott, Köntösös Szatír imidzsével. Azt hiszem, most már kijelenthetjük, hogy a mindezidáig kissé megilletődötten viselkedő Hellén Hős végre igazán felszabadultan mozgott a villában, mint aki otthon érzi magát. Keményen oltogatott, ügyesen szemügyre vett mindenkit, hiszen „az, aki szép, az reggel is nagyon szép”. A Virslist még körbe is forgatta, akiről megtudtuk, hogy nagyon mélyen aludt. Alekosz meg volt elégedve, de azért még egyszer, egyesével végigsétáltatta a gárékat a nappaliban, majd árnyékával, Olivérrel kivonultak a villából, időt hagyva a lányoknak, hogy felkészüljenek a public zuhanyozásra.

6 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

Jön a Max Payne 3

2011.05.13. 08:30 Dr.Jones

Hogy pontosan mikor, azt azonban még sajnos nem lehet tudni. A 2009-es év végére ígért játék megjelenése ugyanis többet csúszik, mint Jerry O’Connell a Slidersben. Sokan már a reményt is feladták, hogy valaha újra magukra ölthessék virtuálisan Max furcsán lobogó bőrkabátját, ám a fejlesztő Rockstar Games most megnyugtatott mindenkit azzal a bejelentéssel, hogy dolgoznak az ügyön, ráadásul nem is egy, hanem négy stúdióban folynak a munkálatok, Torontótól Vancouveren és New Englanden át, egészen Londonig.

Szólj hozzá!

Címkék: játék max payne hírek és infók

Wild Target (2010)

2011.05.12. 16:00 Dr.Jones

Ha humorról van szó, az angolokat egyáltalán nem kell félteni, hiszen értenek ők a nevettetéshez, még ha a módszereik enyhén szólva is sajátosak. Ezt a kijelentést pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a tavalyi év egyik legérdekesebb vígjátéka, a Wild Target, ami mellesleg Az érzelmes bérgyilkos című ’93-ban készült film feldolgozása.

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték filmkritika 7/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása