Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A Sötét lovag ébredezik

2011.11.30. 17:12 Gevin

Az utóbbi hetekben legalább egy (kis)valagnyira való promóanyag gyűlt össze Nolan Batman-trilógiájának záródarabjához - azaz a The Dark Knight Rises-hez. Ezért itt egy kis összegzés, hogy mivel is készül az eddigi legrealisztikusabb feldolgozást készítő rendezőmájsztró.

A Sötét lovaghoz képest időben 8 évvel később járunk majd a szélfútta Gotham Cityben - tehát denevéremberünkön nyilván csorbít majd az idő, még ha playboy-macsó testén ez csak halványan is látszik majd. Egyúttal Christian Bale kijelentette, hogy nem kívánja többször magára ölteni a bőrpatkány jelmezét, a TDKR-ben az utolsó jelenetét felvették, úgyhogy hello - Terrence Malick Lawless című drámájára gőzerővel készülhet. Bél azt is elköpte, hogy Anne Hathaway bitang jól fogta meg Catwoman szerepét, miközben Michelle Pfeifer egykori favorizált alakítása maradandó, ezért neki a legnehezebb megfelelnie - elhisszük?

Tom Hardy Bane-je nem csak egy fizikai brutál-monstrum lesz, aki csontokat reggelizik és Predator módjára gerinceket tép ki áldozataiból, hanem mentálisan, erkölcsileg is meggyötri majd Gotham lovagját. Miközben a maszkján keresztül lélegzi be a fájdalomcsillapító gázt, amely folyamatosan tompítja egy előző sérüléséből származó fájdalmát. Csakúgy, mint anno Ledger Jokerje, Bane is kap egy prológot a film elején, amelyben tömören megismerjük a karaktert.
 

Nolan masszívan tapos bele olyan illúziókba, hogy esetlegesen folytassa majd ezt a Batmant: ez lesz az utolsó rész és méltó lezárást kap majd. Gary Oldman szerint teljesen mással jönnek, mint anno Pingvin és Riddler, de mindenképpen tisztességes befejezést nézhetünk 2012-ben.

 

Az Empire 3 borítója (a harmadik az előfizetőknek jár):

Ezzel a kétkerekűvel úgy látszik bárhova parkolhatsz:

Ez meg ugyebár még nyári kép, de ismétlés a tudás apja:

Végezetül két forgatási videó:

Szólj hozzá!

Címkék: képek batman hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr363425962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása