Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Cigiszünet: Supernatural

2011.11.15. 15:02 Evana

Tudom, hogy nem ilyen poszthoz van szokva a nép ezen cím alatt, és főleg Gevin osztja a szüneteteket, de azért gondoltam, talán most az egyszer beleférhet tőlem is. :D Nem képek, hanem videók várnak, és egy általam igen kedvelt (értsd: fanatikusan imádott) rögtönzésről. Szóval minden forgatáson előfordulnak bakik, és a színészektől is függ, hogy mennyire lesz poénos a végén az egész kialakult helyzet. A Supernatural stábja és színészgárdája híres a vicces helyzetek összehozásában, egyértelműen árulkodnak erről az évadok DVD megjelenésein extraként szereplő Gag Reel-ek. 2008. október 23.-án a 4. évad 6. epizódjának -"Yellow Fever"- műsorra kerülésekor egy nem mindennapi helyzetmegoldással találkozhattak a nézők, ami igazi fankedvenc lett. Az epizódban van egy jelenet, mikor Dean a Survivor híres dalát, az Eye Of The Tiger-t légdobolja az Impalában, majd Sam odaérve az autóhoz a frászt hozza rá. Tovább, tovább, tovább :D.

Nos, a forgatáson Jared vicces kedvében volt (mint általában) és ennek felvételekor direkt "elvétette" az időzítést (megtartotta a frászt magának :D), így aztán Jensen, mint jó katona, de főképp, mint jó színész nem jött zavarba, feltalálta magát, és improvizált. Ebből kerekedett ki ez a népszerű jelenet. A legjobb az egészben, hogy a készítők és a CW is volt olyan jófej, hogy felismerte, hogy ez annyira jól sikerült, hogy nem csak a bakiparádéban láthattuk vissza, hanem egyenesen az epizód után leadták a tvben.

Az első videó az eredeti jelenet (a piros sávokat ki lehet ikszelni, de ez volt a legjobb minőség, amit találtam, úgyhogy ezért raktam ezt be), ami lement az epizódban, a második pedig Jensen improvizációja (Jared aláröhögésével). Persze a Supernatural rajongók ezért a kincsért mindennap imát mormolnak és köszönetet mondanak Phil Sgriccia-nak, az aktuális rész rendezőjének, hogy nem állt le és meg lett örökítve a pillanat.

De persze a Supernatural fandomról van szó, úgyhogy naná, hogy rengetegen kaptak ihletet, na meg kamerát a kezükbe és vették fel saját verziójukat :D Lentebb pár a megszületett alkotásokból :D Persze az Impalát senki ne várja a remake-kekben xD

Melinda Shafer

Dustin Pari - Paranormal Rockstar (istenem, a kocsi állat :D)

És Zach abszolút paródiája xD (csodálkozom, hogy nem bökte ki a szemét xD)

Szólj hozzá!

Címkék: supernatural cigiszünet

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr83371530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása