Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Pilot: Free Agents és Up All Night

2011.09.19. 23:45 Evana

Igen, tudom, ezek már a múlt héten startoltak és vagy már száz kritikát olvashattatok róluk, de azért most kapnak tőlem is egy igen rövidke kis posztot, de csak is azért, mert új sorozatok és mert igenis megnéztem mindkettő pilotját. De azt leszögezem, én nem nézek szitkomokat, ritkán becsúszik pár, ami megtetszik, de ennyi. A tovább mögött tényleg csak röviden, semmi túlzás vagy spoiler.

Free Agents: két megtört szív egymásra talál egy magányos éjszakán, ám van egy, sőt nem csak egy pici probléma. Például, hogy együtt dolgoznak, hogy Helen amellett, hogy kicsit többet iszik a kelleténél, a halott vőlegénye megszállottja és Alex, aki elváltként próbál érvényesülni, és az egész iroda próbálja őt visszarángatni a való életbe, mit sem tudva arról, ami közte és Helen közt alakul. Valahogy nagy nehezen végignéztem a pilot mindössze 20 percét, és arra jutottam, hogy nem rossz, egészen szórakoztató, a poénok is működtek, de azért nem röhögtem halálra magam. 6/10-t adnék, de figyelembe véve a szitkom ellenességem is, ez bizony 7/10.

Up All Night: hát megmondom őszintén, ugyebár ez is 20 perces epizódban működik, de ezt szabályosan végigszenvedtem, 10 perc után már halálomon voltam, hogy mikor lesz már vége. Bocs, de ez egyszerűen unalmas volt, nem volt jó. Bámulatos, hogy mennyire úgy éreztem, hogy nem is szitkomot nézek, hanem valami kis sima mezei sorozatot, ami szól valamiről, de ki jegyzi azt meg?! Regan és Chris élete felfordul, mikor babájuk lesz, miközben Regan visszamegy dolgozni, ahol főnöke úgy tapad rá a pitibbnél pitibb ügyekkel, mint légy a légypapírra. Poénok nem nagyon akartak összejönni, vagy nem is voltak, a babás részek még elmentek, de semmi más nem sikerült. Christina-t nagyon szeretem, de a színészi semmilyen alakítás felett még így sem hunyhatok szemet. Szóval, bocs gyerekek, de ez rossz volt. 3/10. (és lehet ezzel is sokat mondtam)

Amúgy teljesen meglepő, de az Up All Night-ot vártam, érdekesnek tűnt, a Free Agents-zel meg tipikusan úgy voltam, hogy a szokásos béna tömegszitkom, aztán talán én lepődtem meg a legjobban a pilotok megtekintése után, hogy egyik sem úgy muzsikált, ahogy vártam.

Szólj hozzá!

Címkék: pilot sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr453239840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása