Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

VV5: Ma este költöznek be a Villa első lakói

2011.09.17. 10:00 Dr.Jones

Csodás nap virradt a valóságshow-k kedvelőire, ugyanis a Való Világ Villája ma este újra megnyitja kapuit, hogy néhány hónapra/hétre otthont adhasson a már beszavazott játékosoknak. A héten az alfahímek, a szenvedélyes nők, a dumagépek, a cselszövők és az összeférhetetlenek vívták meg csatáikat a nézők kegyeiért, így ma este 21:00-kor öten már biztosan elfoglalják helyüket a nagyon trendire tapétázott luxusbörtönben, nem sokkal később pedig egy hatodik lakó is követi őket, hiszen az RTL Klub nem szarozik, így közvetlenül a beköltözés után beszavazó-show is lesz, méghozzá az Alekosz exei kategóriában.

A késő esti műsorsávba száműzött, kb. 45 percesre csonkított beszavazó-show-k eddig minden képzeletet felülmúlnak a szárnyaló színvonalukkal. Van, aki csendesen, megszeppenve ül a valagán, van, aki a mellette ülőt oltogatja szaporán, és olyan is van, aki csak saját magáról zeng dicshimnuszokat, le se szarva, hogy kapott-e szót. Még a sokat látott Lilu is gyakran csak döbbenten szemléli az emberi faj eme csodás példányainak viselkedéskultúráját, nem is beszélve az időnként „román diszkós favágónak” öltöztetett Balázsról, hogy egy ismerősöm szavaival éljek. Mivel szavazni nem csak a rövid műsoridő alatt, hanem egész nap lehet, így az első percekben képernyőre vetett „pillanatnyi állás” alapján a végső eredmény máris borítékolható, nagy meglepetés eddig legalábbis még nem történt.

Az igazán érdekes rész azonban még csak most kezdődik, még egyszer tehát: beköltözés ma este 9-kor, és hogy addig is szokjuk a neveket, íme, az eddig bejutottak listája időrendben: VV Gergő (alfahím), VV Seherezádé (szenvedélyes nő), VV Fecó (dumagép), VV Kinga (cselszövő) és VV Attila (összeférhetetlen).

Szólj hozzá!

Címkék: tévé vv5 hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr863233425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása