Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Pilot: Ringer

2011.09.14. 13:30 Evana

A CW 3 új sorozata közül elsőként a Ringer debütált tegnap este és azt kell mondjam, nem erre számítottam. A történet szerint Bridget gazdag ikertestvére, Siobhan eltűnése után felveszi testvére identitását, és az ő életét kezdi élni, hogy el tudjon rejtőzni üldözői és az FBI elől, miután egy gyilkosság szemtanúja lesz. Mindeközben szembesül vele, hogy Siobhan élete közel sem fenékig tejfel. Továbbiakban spoileresen.

Szóval Bridget titokban New York-ba utazik testvéréhez kicselezve az FBI-t, hogy segítsen neki elrejtőzni hátrahagyva barátait, segítőit és az AA programot. Odaérvén Siobhannal rendezik kapcsolatukat, megbocsájtják a múlt bűneit, és újrakezdik. Elmennek egy kis hajókázásra ketten a tengerre, Bridget elszundít, és mikor felébred, veszi észre, hogy ikre eltűnt, hátrahagyva egy üres gyógyszeres dobozt. Amellett, hogy összetörik, hogy Siobhan megölte magát, meglátja a lehetőséget, és felveszi a személyiségét.

Egyébként eddig a pontig nem túl izgalmas, és őszintén megmondva színészi alakítás is hagy kívánnivalót maga után, még Sara részéről is, bár lehet csak már régen láttam őt játszani.

Na de ezek után beindul Bridget új élete, mikor megtud egy csomó olyat, amit eddig nem tudott, hogy egy kihűlt kapcsolatban él Andrew-val, a legjobb barátnője férje a szeretője, hírt kap, arról, hogy terhes, és nevelt lányával, Juliet-tel is problémák vannak és még az FBI is felbukkan kérdezősködni. Egy szó, mint száz, tudatosul benne, hogy elég felszínesen ismerte testvére életét. Itt pedig nem ért véget a problémák sora, főleg mikor megpróbálja megölni egy bérgyilkos, mint Siobhan. Rá kell jönnie, hogy nem csak Bridgetként van veszélyben az élete, és hogy Siobhan komolyan bajba keveredett. Közben pedig a nyomozás továbbra is folyik utána a hivatalos szervek által, egyre közelebb jutva ahhoz, hogy lebuktassák.

Hát mindezek alapján én nem folytatnám a sorozatot, mert nagyon nem győzött meg, de az utolsó jelenet, amikor az állítólagosan halott Siobhant látjuk Párizsban egy telefonhívás közben, ott volt egy áll leesés, hogy mi van (?!) és erősen felkeltette az érdeklődésem. Úgyhogy rám a továbbiakban is számíthat a Ringer, mert most már túl kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz. Egyébként tipikusan az a fajta sorozat, ami bevezeti nézőit a gazdagok mocskos világába vagyis semmi túlzottan új. Az ikersztoriban azonban van potenciál, és kíváncsian várom, mit fognak belőle kihozni, hogy még mivel kell szembenéznie Bridgetnek, és hogy tényleg betartják-e az alkotók azt, hogy sok-sok ilyen áll leesős momentummal találkozhatunk még. A képi megoldások pedig, amikor a Sara által játszott két karakter együtt van, elég profik. Alig, sőt szinte egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy összemontázsolt jelenetekről van szó. Pacsi.

Amúgy nem tudom, egyszerűen csak nem úgy volt kivitelezve az egész, ahogy gondoltam. Tudom, most nem az a lényeg, hogy kit öltek meg és hogyan, de zavar, hogy nem mutatták meg a gyilkosságot, aminek szemtanúja volt. Aztán nevetségesen egyszerűen elintézi a rá felügyelő FBI-ost, és elszökik. Arról nem beszélve, hogy állítólag ő egy fontos szemtanú, és mégse ugrik be az eltűnése után rögtön a New York-i FBI irodából valaki a testvéréhez, hogy megnézzék, nincs-e véletlenül arra fele vagy nem tud-e valamit a hollétéről, még vígan el vannak az ikrek együtt, felveszi a személyiségét, így jár erre-arra, és csak azután keresik fel. Aztán elég hamar túlteszi magát Siobhan halálán, és túl könnyen beilleszkedik az életébe. Ez annyira nem reális, valaki életének átvétele azért nem ilyen egyszerű. Tehát így... érdekes.

Összességében a pilot 5/10.

Szólj hozzá!

Címkék: pilot dráma sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr773226706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása