Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Ma este rajtol a VV5

2011.09.12. 18:00 Dr.Jones

Pár óra múlva az RTL Klub csapást mér az agysejtekre, ugyanis a csatorna 22 óra 20 perckor beélesíti első számú tömegpusztító fegyverét, a Való Világot, melynek ötödik szériájára már hónapok óta epekedve vártunk. A valóságshow ezúttal ráadásul számos újítással jelentkezik, amire többek közt azért van szükség, mert ha emlékeztek, a 4. széria számos gyermekbetegségtől szenvedett, és még egy részeg egyetemista futballcsapat is nagyobb szervezettség benyomását keltette. Ebben pedig a megfontolatlan szerkesztők is legalább annyira ludasak voltak, mint maguk a hisztis villalakók, így a napi összefoglalók néha olyan érzést váltottak ki a kedves nézőkből, mintha egy korlátolt képességű óvodás csoport mindennapjait követnék nyomon. A készítők éppen ezért idén – állítólag – sokkal jobban megválogatták a jelentkezőket, és elsősorban olyan egyéniségeket emeltek ki, akik véleményük szerint az „ármány és szerelem” szlogennek a lehető legjobban megfelelnek. Ebből pedig világosan kiderül az is, hogy ez az évad egész más irányba nyitogatja majd a kapuit, mint az előző, hiszen a készítők sokkal nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a párkapcsolatokra, illetve a taktikusabb játékra.

A válogatás több fordulóból állt, melyből először az érdekes embereket választották ki, majd később ezek közül szűkítették le a kört olyanokra, akik nem jönnek zavarba a kamerától, és még véletlenül sem valamelyik egykori villalakót majmolják; ez utóbbi kritérium pedig rögtön derékba is törte például Alekosz öccsének leendő villakarrierjét is. Végül 42 játékost sikerült kihámozni a mintegy 38000 főt számláló tömegből, akik 14 kategóriában indulhatnak villába jutásért a ma kezdődő beszavazó show-k keretein belül. A kategóriák a következőképp festenek: Alekosz exei, Alfahímek, Amazonok, Cselszövők, Dumagépek, Érzékenylelkűek, Furák, Helyes pasik, Összeférhetetlenek, Plázacicák, Skalpvadászok, Szüzek, Szenvedélyes nők és Valóságshow veteránok. Az RTL Klub tehát újfent az emberiség legjavát válogatta össze a mi szórakoztatásunk céljából, az pedig külön öröm, hogy régi, és nem olyan régi ismerősök is esélyt kaptak, mint például a szarás közben is veszekedő Pajkos Póni.

Időközben a villa is renoválásra került, de nemcsak a bútorokat és a tapétát cserélték le, hanem egy új helyszínnel is megtoldották, ami a rendkívül izgalmas hangzású „Aréna” nevet kapta. Mivel idén a védettséget jelentő kendőt sem adják olyan olcsón, mint tavaly, így nem lesz elég csupán megnyerni az adott párbajt, hanem az Arénában kell megküzdeni érte, ahol erőre, ügyességre és intelligenciára is egyformán szükség lesz. Ez az ún. Megmérettetés pedig rendszerint egy nappal a Párbaj után kerül majd megrendezésre.

Az RTL Klub ezúttal semmit nem bíz a véletlenre, így igazi agypusztító reality-re készülhetünk. A beszavazók mától 22:20-kor kerülnek a képernyőre, míg a jövő hétfőn induló összefoglalók 21:00-tól lesznek majd láthatóak. A műsort továbbra is Balázs és Lilu vezetik, a délutáni NekedValóban viszont Mádai Vivien helyére VV Gigi érkezik, kinek bátyja, Béci szintén látható lesz, méghozzá a Cool TV-n késő esténként jelentkező BeleValóban VV Olivérrel és VV Anikóval egyetemben.

Első beszavazó show tehát ma este 22:20-kor az RTL Klubon, ki ne hagyjátok!

komment

Címkék: tévé vv5

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr893221278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.09.14. 18:08:27

Hát ez is folytatódik... Hová süllyed még a magyar kereskedelmi tévézés!?:S
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása