Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Törtetők 8x06

2011.08.31. 07:00 Dr.Jones

Tudnak a készítők, ha akarnak, ezt már bebizonyították a negyedik résszel, ám valami rejtélyes oknál fogva úgy tűnik, hogy ebben az évadban nagyon nem akarnak örömet szerezni a nézőknek. Komolyan, rossz nézni, amit művelnek.

Nem is érdemes ebbe már belemenni, ugyanazt csinálják, amit szinte az egész évadban: ahelyett, hogy végre elvarrnának minden szálat és rendet raknának a szereplők élete körül, csak még tovább bonyolítják a dolgokat, és valahogy már nem is érdekel, hogy mi lesz a sorsuk a törtetőknek. Szinte érezni lehet, hogy az írók keserves kínok közt, de valami gyötrelmes szenvedések árán tuszkolják a szavakat hőseink szájába, marha unalmas párbeszédeket eredményezve ezzel. Humor továbbra sincs, veszekedés és vitatkozás viszont annál több, és nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok, de ha nem csak két rész lenne vissza a sorozatból, én nagy valószínűséggel kaszáltam volna a legutóbbi epizód után.

Furcsa, de kezdek örülni annak, hogy nemsokára véget ér az Entourage, mert ha az utolsó két rész valamilyen csoda folytán képes is lesz hozni a régi színvonalat, az már akkor is édeskevés lesz ahhoz, hogy ne fekete bárányként emlegessük ezt az évadot. 3/10 és nem azért, mert rosszabb volt az évadátlagnál, hanem azért, mert már rossz nézni, mit műveltek az egyik legjobb sorozattal.  

komment

Címkék: vígjáték dráma törtetők entourage sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr623190619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.08.31. 10:15:55

Érdekel, hogy mi lesz a vége, de sajnos egyet kell értenem. Ez nem Törtetők...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása