Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Törtetők 8x04

2011.08.16. 07:00 Dr.Jones

Jelentem, túl vagyunk az utolsó évad felén, és nem szeretném elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, hogy végre valahára kint vagyunk a gödörből, pedig a múlt heti rész, illetve annak befejezése miatt mindenre fel voltam készülve. Az volt a mélypont, ahonnan bevallom, már nem is nagyon reménykedtem benne, hogy még visszatér a sorozat.

Az írók azonban másképp gondolták, és nagyon megleptek, méghozzá igencsak pozitívan. Annak ellenére, hogy nem szólt semmiről ez a rész, vagyis a cselekményt nem gördítette tovább, óriási szükség volt rá, hiszen ez a fél óra most helyrebillentette a Törtetők utóbbi időben igencsak megromlott hangulatát. A változás már az első percekben érezhető volt, de csak az utolsó pillanatokban teljesedett ki a jó öreg Entourage-életérzés, ami már hihetetlen mód hiányzott. Minden nagyon a helyén volt ebben a részben, izgultunk is, nevettünk is, sokkal vidámabb volt az egész alaphangulat, és végre visszatért a lazaság. Egyedül a filmezés hiányzott, meg persze a bulik, de még az évad fele visszavan, szóval van idő javítani.

Az eddigi legjobb epizódot láthattunk az utolsó évadban, ahol most először éreztem úgy, hogy de megnézném a következő részt is. Szinte tökéletesen hozta az első évadok színvonalát, amire már nagyon régóta nem volt példa, és őszintén bízom benne, hogy nem csak erre a 30 percre idézte fel valódi önmagát a sorozat. 180 fokos fordulatot vett a széria, és reméljük, most már nem tér le a helyes útról. 9/10

1 komment

Címkék: sorozat vígjáték dráma törtetők entourage

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr743154769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.08.16. 12:39:25

Egy ilyen epizód már nagyon hiányzott, már csak Ari ügyeit kéne lerendezni. Epekedve várom a folytatást, a Motherfucker cím elég beszédes :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása