Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2011/12 új sorozatok: FOX

2011.08.15. 17:19 Evana

 
A csatorna most sem fogta vissza magát, és a berendelt sorozatok nagy része szitkom. Van itt egykamerás, többkamerás és animációssal is találkozhatunk. Emellett a Foxon debütál az USA-ban Simon Cowell tehetség kutató műsora, a The X Factor, valamint a Steven Spielberg által producerelt sci-fi is.
 
Allen Gregory
 
I Hate My Teenage Daughter
 
New Girl
 
Terra Nova
 
The X Factor US                   (részletek a tovább mögött)
 
 
ALLEN GREGORY
 
Premier: október 30.
 

Szereplők: Jonah Hill, Joy Osmanski, Cristina Pucelli, French Stewart, Will Forte, Nat Faxon
 
Készítők: Andrew Mogel, Jarrad Paul, Jonah Hill
 
Műfaj: animációs, szitkom
 
Történet: Animációs sorozat napjaink leghencegőbb 7 éveséről. Allen Gregory, ha tükörbe néz, nem egy gyereket lát, hanem egy intelligens, szofisztikált, művészi, jó beszélőkéjű és romantikus fiatalembert. Olyat, amilyen az apja. További szereplők: az apja férje és a fogadott kambodzsai lányuk. Azonban hiába írt állítólag Allen Gregory operákat, regényeket és hiába járt Chloe Sevigny-vel, a legnagyobb kihívás most vár rá: irány az általános iskola.
(történet-forrás: sorozatjunkie.hu)
 
 
I HATE MY TEENAGE DAUGHTER
 
Premier: november 23.
 

Szereplők:
Jaime Pressly, Katie Finneran, Aisha Dee, Kristi Lauren, Chad Coleman, Erik Sheffer Stevens, Kevin Rahm, Rosa Blasi
 
Készítők: Sherry Bilsing-Graham, Ellen Kreamer
 
Műfaj: többkamerás szitkom
 
Történet: Itt van nekünk Nikki és Annie, két egyedülálló anya, akik történetesen jóbarátok. Egyikük sem volt túl népszerű anno a középiskolában, nem úgy, mint lányaik, Sophie és Mackenzie, akik igazi nagymenők az iskolában, öntelt kis fruskák. A két anya rájön, hogy annyira kompenzálni próbálták a saját gyerekkoruk, megadva gyerekeiknek mindent, amit csak kívántak, hogy ezzel lényegében elérték, hogy lányaik pontosan olyanok legyenek, amilyenek ők soha nem lehettek, akiket mindig irigyeltek, de legfőképp: utáltak.
 
 
NEW GIRL
 
Premier: szeptember 20.
 

Szereplők: Zooey Deschanel, Max Greenfield, Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Hannah Simone
 
Készítő: Liz Meriwether
 
Műfaj: egykamerás szitkom.
 
Történet: Jess egy nehéz szakítás után összeköltözik három pasival. Az übercuki, vidám, sebezhető, magabiztos lány, aki ha törik, ha szakad, hisz az emberekben, még akkor is, ha nem kéne, még nem is tudja mire vállalkozik, mikor összebútorozik az okos és vicces csapos Nickkel, akinek valaha nagy tervei voltak, Schmidttel, aki modern kori Casanovának képzeli magát, és úgy tekint Jessre, mint kulcsra a nők gondolkodásához, és Coach-csal, a volt atlétával, aki jelenleg személyi edzőként keresi kenyerét. És még itt van még Cece is, Jess legjobb barátnője. Ők öten rájönnek, hogy két dologra van szükségük: a kapcsolati szabályok megreformálására és ehhez egymásra.
 
 
TERRA NOVA
 
Premier: szeptember 26.
 
 
Szereplők: Jason O'Mara, Stephen Lang, Shelley Conn, Landon Liboiron, Naomi Scott, Alana Mansour, Christine Adams, Allison Miller, Mido Hamada, Rod Hallett
 
Készítők: Kelly Marcel, Craig Silverstein
 
(Executive producers: Steven Spielberg, Peter Chernin, Brannon Braga, René Echevarria, Jon Cassar, Aaron Kaplan, Katherine Pope, Justin Falvey, Darryl Frank, Craig Silverstein, Kelly Marcel)
 
Műfaj: sci-fi, dráma
 
Történet: 2149-t írunk, a Föld haldoklik. A bolygó túlmodernizált és túlnépesedett, erőforrásai kiapadtak, az állat- és növényvilág is kihalt. Az emberiség fennmaradásának esélye igencsak kétséges. Ezért mikor pár tudós egy rést talál az időben, aminek segítségével képesek féreglyukat nyitni a múltba, egy második esélyt kapnak az emberek az életben maradásra és a civilizáció újjáépítésére, ezúttal kiküszöbölve a régi hibákat. Így megnyitják az átjárót a 85 millió évvel ezelőtti világba, és megkezdődik az átköltözés. A sztori középpontjában a Shannon család áll, akik az áttelepülök 10. csoportjával érkeznek meg Terra Nova-ba, a kréta kori új otthonukba. Még nem is sejtik, hogy második esély szép és jó, de ezzel egyetemben mennyire veszélyes is, ha minden bokorban dinoszauruszt lehet sejteni, akik immár 50 millió éve uralják a bolygót.
 
THE X FACTOR US
 
Premier: szeptember 21.-22.
 
 
Zsűri: Simon Cowell, Cheryl Cole, Paula Abdul, L.A. Reid
 
Műsorvezetők: Nicole Scherzinger, Steve Jones
 
Készítő: Simon Cowell
 
Műfaj: énekes, reality
 
Történet: Simon Cowell egész világon (hazánkban is, ahol ősszel indul a 2. évad) sikerrel futó műsora végre elérkezett az Egyesült Államokba. Ha úgy gondolod, hogy tudsz énekelni, hogy te vagy a legjobb, akkor ez a műsor a legjobb választás, hogy megmutasd ki is vagy és mit is tudsz, és hogy képes vagy arra, hogy legyőzve a többi hasonlóan tehetséges énekespalántát, megnyerd a versenyt és elindulj a sztárság rögös útján.
 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat fox 2011/12

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr493155890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása