Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2011/12 új sorozatok: CW

2011.08.15. 12:07 Evana

Igen, a CW-nál úgy látszik ahhoz nyúlnak, ami eddig bejött nekik. Így idén ősszel a két visszatérő (Supernatural és a The Vampire Diaries) mellett egy újabb természetfeletti témával foglalkozó sorozatot indítanak, valamint bemutatkozik egy thriller és egy orvosi dráma is.

Hart Of Dixie

Ringer

The Secret Circle             (részletesebben a tovább mögött)

 

HART OF DIXIE

Premier: szeptember 26.
 

Szereplők: Rachel Bilson, Cress Williams, Jaime King, Nancy Travis, Scott Porter, Wilson Bethel
 
Készítő: Leila Gerstein
 
Műfaj: orvosi, dráma
 
Történet: Zoe Hart egy belevaló new york-i nő, aki osztályelsőként végzett az orvosin és minden álma volt, hogy apja nyomdokaiba lépve szívsebész legyen. Mikor ezt nem tudja valóra váltani, elfogadja egy idegen állásajánlatát az alabamai kisvárosban, Bluebellben. Mikor Zoe megérkezik oda, kiderül, hogy az orvos meghalt és ráhagyta prakszisát. Zoe hamar rájön, hogy a fogadtatás nem mindig túl szívélyes, főleg a városban dolgozó másik orvos részéről, akivel közösen osztoznak a prakszison. De nem az orvos az egyedüli, aki nem szívleli őt, mégis akadnak emberek, akikkel barátságot köt, így megkezdődhet a végtelennek tűnő harca az őket nem kedvelőkkel, miközben megpróbál beilleszkedni.
 
 
RINGER
 
Premier: szeptember 13.
 
 
Szereplők: Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffud, Kristoffer Polaha, Mike Colter, Nestor Carbonell, Tara Summers
 
Készítők: Eric Charmelo, Nicole Snyder
 
Műfaj: thriller, dráma 
 
Történet: A főhősnő, Brigdet élete fenekestül felfordul, mikor egy gyilkosság szemtanúja lesz. Az élete veszélyben van és úgy érzi még az FBI sem tudja megvédeni, ezért nem szólva senkinek elutazik New York-ba gazdag ikertestvéréhez, Siobhanhoz. Megpróbálják a testvérek rendbe hozni az kapcsolatukat, de amikor Siobhan egy hajóút során eltűnik, Brigdet úgy dönt, hogy felveszi testvére identitását és onnantól kezdve az ő életét éli. Ám amikor valaki megpróbálja megölni őt, mint Shiobant, rájön, hogy testvére élete nem csak a csillogásról és kényelemről szól, és a tökéletesre sminkelt felszín alatt súlyos titkok rejlenek.
 
 
THE SECRET CIRCLE
 
Premier: szeptember 15.
 

Szereplők: Britt Robertson, Ashley Crow, Phoebe Tonkin, Gale Harold, Jessica Parker Kennedy, Louis Hunter, Natasha Henstridge, Shelley Hennig, Thomas Dekker
 
Készítő: Andrew Miller
 
Műfaj: természetfeletti, horror, dráma
 
Történet: (L.J. Smith azonos című regénye alapján) Cassie anyja halála után a nagymamájához költözik Chance Harborba, ahol úgy tűnik az ott lakók jobban ismerik, mint ő saját magát. Az iskolában megismerkedik Dianaval, Adammal, Faye-jel, Melissa-val és Nickkel, akik elmondják neki, hogy már vártak rá, hogy csatlakozzon hozzájuk, a titkos körbe, amit régi boszorkányok hihetetlen erővel rendelkező leszármazottai alkotnak. Cassie nem hisz nekik, míg Adam meg nem mutatja neki, hogyan tudja használni erejét, ezzel kulcsot adva a mágia világába vezető ajtóhoz. Ám akkor érti meg igazán, hogy ez a végzete, mikor anyja gyerekszobájában talál egy régi könyvet tele bűbájokkal. A gonosz oldal erői pedig már gyülekeznek, melyek úgy tűnik szoros kapcsolatban állnak a városban élő felnőttekkel.
 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat cw 2011/12

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr183154648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása