Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Pilot: White Collar

2011.08.11. 19:46 Evana

Újabb sorozat, ami egy ideje a megnézendők listáján szerepelt. (Komolyan kezdem utolérni magam.) Persze ezt is mondhatni szuggesztió hatására tettem arra bizonyos listára (ami tényleg létezik, leírva és nagyon hosszú) és várt a sorára.

Végre belevágtam és a legelső gondolatom 20 perc után az volt, hogy ebből valami nagyon jó kisülhet, ha abba az irányba mennek, amiben reménykedem. Így lett, úgyhogy akinek szíve csücske (mint nekem) a Kapj el, ha tudsz című film, annak ez nagyon fog tetszeni. A történet ugyanaz, mint az említett filmben, van egy briliáns hamisítónk, tolvajunk, akit az FBI fehérgalléros bűnözési osztályának egyik ügynöke évekig kerget, végül el is kapja és börtönbe dugja. A film ott véget ér, hogy Leonardo DiCaprio karaktere csatlakozik végleg az FBI-hoz, és a sorozat lehetne tulajdonképpen a folytatása, ami feldolgozza, mi történik ezután.

 
Régen láttam amúgy olyan pilotot, ami ennyire megfogott, de tényleg. Semmi cicózás, azonnal a közepébe vágunk a dolgoknak, semmi előélet, csak kapkodjuk a fejünket, hogy mi történik, mert tényleg csak úgy belecsöppennünk bűnözőnk és FBI ügynökünk életébe. Egy szóval egy nagyon pörgős, ütős epizódot kapunk. Szóval itt van a két főszereplőnk, Neal Caffrey (Matt Bomer), egy nagyon karizmatikus, vicces, nagy tudású szélhámos és az őt elkapó ügynök Peter Burke (Tim DeKay), aki remek ügynök, bármit megkap és bármit megvalósít. Ők ketten összeállnak, hogy elfogják a legnagyobb halakat, akik Neal szakértelme elől nem menekülhetnek. Mondom, h tisztára, mint a film. Matt Bomer egyébként remekül fogta meg a karaktert, és be kell látnunk, hogy másik színészt el sem tudnánk képzelni a helyére. Azt meg már alig merem megemlíteni, hogy eyecandy-nek sem utolsó (általában a lista élmezőnyében foglal helyet). Egy izgalmas epizódot láthatunk, rögtön felvezetve az átívelő cselekményszálat is, nagyon érdekes karakterekkel. Ráadásul ismerős arcokkal és nevekkel találkozhatunk a két főszereplőn kívül: Tiffani Thiessen, William Garson, Diahann Carroll, Sharif Atkins vagy Marsha Tomason. Az pedig külön emelte a bemutatkozó epizód fényét, hogy beugrott Mark A. Sheppard ennek a résznek az erejéig.

Ez a sorozat és még számos társa is bizonyítja, hogy a kábelcsatornák saját gyártású tv show-i ugyanolyan minőséget tudnak képviselni, mint az országos csatornáké. Az
USA Network-ön 2009 óta futó széria pilotja 10/10 és nagyon remélem, hogy a továbbiakban nem térnek le a jó útról és hasonlóan ütős részeket kapunk.

Szólj hozzá!

Címkék: krimi sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr303146739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása