Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Törtetők 8x03

2011.08.10. 13:30 Dr.Jones

Újabb hét, újabb Törtetők, újabb kérdőjelek. Nem igazán tudom hova tenni ezt az évadot, és lehet, hogy már unalmas, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy egyáltalán nem érződik a sorozatzáró közeledte. Múlt héten pedig már felcsillant a remény egy apró sugaracskája, hogy lassan visszatér a jó öreg Entourage-fíling, annak laza stílusával, könnyed hangulatával, remek humorával és minden más pozitív tulajdonságával, ám az írók sajnos egészen másban gondolkodnak. Legutóbb tettünk egy lépést előre – most meg egyet hátra. 

„Hi, I’m Vincent Chase, and I’m a drug-addict.” Az efféle mondatok nem hiányoztak nekem a Törtetőkből sohasem, most viszont annál többet kapok belőle, pedig szívesebben hallgatnám mondjuk Drama és Turtle állandó civakodását, ami ennyi évad után még mindig megunhatatlan, míg a dolgozó Turtle-ből és a nem dolgozó Vince-ből, valamint a szétcsúszott Ariból 1-2 rész is bőven elég lett volna, nem is beszélve arról a depis hangulatról, ami az utóbbi időben eluralkodott a sorozaton. Persze az élet nem lehet fenékig tejfel - még egy befutott sztárnak sem -, kellenek néha komolyabb hangvételű, drámai pillanatok is, de szerény véleményem szerint a dráma olyan, mint a vitamin: szükség van rá, de csak kis mennyiségben.

El kellene már felejteni ezt a lehangoló, baljós irányzatot, és visszaterelni a szériát a régi kerékvágásba. Ez a mostani egy igazán remek epizód is lehetett volna, ha nem lenne már elegem ebből a drámai vonalból, mert bármennyire is igyekezett sokkoló lenni a vége, semmilyen hatást nem gyakorolt rám, pedig néhány évaddal ezelőtt még ütött volna. Megint egy depis részt kaptunk, és ezúttal még Drama se volt vicces, ez pedig így nagyon nem jó; szeretném már visszakapni azt a Vince-t, aki úgy veti bele magát elmaradhatatlan sleppje társaságában a los angelesi éjszakába, hogy közben magasról tesz a gondokra. A jelenlegi felállás szerint viszont erre még várhatok egy ideig. 6/10

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat vígjáték dráma törtetők entourage

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr993138959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása