Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #3

2011.08.09. 13:00 Dr.Jones

Might and Magic: Heroes VI

Tovább csúszik az eredetileg 2011 tavaszára ígért, majd a nyárra áttolt Might and Magic: Heroes VI megjelenése. A döntést a Ubisoft a júliusi zárt bétateszt eredményeinek hatására hozta meg, mivel a tesztelők még mindig számos olyan hibát találtak, melyek kiküszöbölése nem várhat egy esetleges patchig. A magyar Black Hole-os fejlesztők pedig rajta vannak a hibák javításán, remélhetőleg időben elkészülnek, és végre valahára a körökre osztott stratégiai játékok kedvelői is a kezükbe vehetik a játékot. A jelenlegi tervek szerint erre október 13-tól kerülhet sor.

The Elder Scrolls V: Skyrim

A november 11-én debütáló Skyrim gyűjtői kiadásáról fedte fel a leplet a Bethesda egyik producere. A csomag a játék mellett az alábbi finomságokat tartalmazza:

- 30,5 cm magas sárkányszobor, kiváló minőségű PVC-ből

- 200 oldalas art book telis-tele színes illusztrációkkal, vázlatokkal, concept artokkal

- „Így készült” DVD

Aki pedig most rendeli elő, az ajándékba kap hozzá egy szövetből készült térképet is, ami a játék világát ábrázolja. A gyűjtői kiadás nagyon kis számban fog csak megjelenni, igen húzós, 149.99 eurós áron.

World of Warcraft

Hihetetlenül hangzik, de közel egymillió játékos döntött úgy az elmúlt bő fél évben, hogy leteszi a virtuális kardot, varázspálcát satöbbit, és inkább maga mögött hagyja Warcraft világát. A dolog hátterében a 2010 december  7-én megjelent, legújabb kiegészítő, a Cataclysm állhat, ami a sok újítás ellenére sem jött be annyira a játékosoknak, mint várták, és elég felemás fogadtatásban részesült. A Blizzard azonban nincsen elkeseredve - hiszen még így is több, mint 11 millió előfizetőjük van -, de azért erősen toborozza az addiktív személyiségeket, a kipróbálható verzióról például levették az időkorlátot.

Rage

Előreláthatóan október 7-én jelenik meg ez a nem éppen szokványos fps, ami egy cyberpunk világba kalauzol el bennünket. A játék egyelőre nagyon érdekesnek tűnik, és trailerünk is van hozzá, nem is akármilyen.

8 komment

Címkék: játék might and magic skyrim hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr23136676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.08.09. 13:15:52

A Heroest marhára várom, a Rage meg Borderlands klónnak tűnik, ami mondjuk nem hátrány.

Rozmár Úr · http://rozmarkodjunk.blog.hu/ 2011.08.11. 22:27:19

Sajnos a kedves cikk-író rosszul informálódott.. Nem azért hagyták el majdnem 1 millióan mostanság a WoW-ot,mert nem vállt be az új kiegészítő,hanem azért mert Édesapám az új kiegészítő megjelenése után figyelt fel erre a játékra,és kevesebb mint másfél óra alatt elsajátította minden mozzanatát a játéknak. Az az 1 millió előfizetőt porrá zúzó Édesapám,miatt rengetegen fellázadtak,és lázadnak most is - lásd.: londoni események- de ezeket a kisebb-nagyobb felbuzdulásokat Édesapám pillanatok alatt elrendezi...

A Pap 2011.08.11. 22:59:58

@Rozmár Úr: Uram, kérem ne írjon valótlan dolgokat. A londoni zavargások csakis az emberek hitbe vetett bizalmának a visszahatója, amely miatt most Isten bosszút áll egész Anglián.

Rozmár Úr · http://rozmarkodjunk.blog.hu/ 2011.08.11. 23:08:17

@A Pap: Ekkora rozmárságot is csak akkor hallottam utoljára,mint mikor egy drogdíler nem merte bevallani azt az Édesapámnak,hogy szárított csalán-, és borostyánlevelet árult marihuána helyett...Remélem nem kell részleteznem,hogy mit tett vele Édesapám, legyen annyi elég,hogy már nem tud szagolni az a pasas...

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.12. 12:07:53

@Rozmár Úr: Mikor először kommenteltél hozzám, a megboldogult jelzővel illetted Édesapádat. Ezek szerint feltámadt?:D

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.08.12. 12:12:20

Lehet a múltbéli hőstetteit hirdeti :D

Rozmár Úr · http://rozmarkodjunk.blog.hu/ 2011.08.12. 16:53:50

@Sparrow: Oh, elnézést,ezek szerint akkor annál az első kommentnél erősen az alkohol befolyása alatt álltam/állok és állni fogok!
Egy Édesapám által kifejlesztett házi pálinkával oltom szomjamat nap,mint nap, és ez tetszik.

Nagyon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása