Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Törtetők 8x02

2011.08.03. 11:00 Dr.Jones

Ezentúl csak ilyen rövid helyzetjelentéseket kaptok, természetesen továbbra is szigorúan spoilermentesen.

Ahogy az várható volt, beindultak az események, bár még mindig nem olyan lóhalálában, mint amire számítottam. Egyáltalán nem olyan érzést kelt ez az évad, mintha az utolsó lenne, amit ráadásul hirtelen rendeltek be, minimálisra csökkentve az epizódszámot. Az írók továbbra sem sietnek sehová, minket meg közben majd’ megöl a kíváncsiság, hogy mit találhattak ki a végére, amitől ennyire bíznak magukban. Vagy hatalmasat fog ütni a zárás, vagy nagyon szar lesz, és félig lezáratlan marad - köztes állapotot jelenleg nem nagyon tudok elképzelni.

De térjünk vissza néhány röpke szóra a mostani epizódhoz. Nagy szálakat ezúttal se varrtak el, de pár dolog igen érdekes fordulatot vett. Dramán persze megint sokat lehetett röhögni, és külön örömömre ismét egy kis bepillantást nyerhettünk a Johnny’s Bananas munkálataiba, ráadásul megismerhettük a másik főszereplőt is. Vince-szel viszont továbbra se nagyon igyekeznek mit kezdeni kedves író barátaink, így egyre kevésbé valószínű, hogy egy esetleges új Vince-film premierjével zárulna az évad (pedig a rajongók többsége erre számít), mivel egy forgatást hat részbe igencsak neccesen lehetne belesűríteni.

Várjuk hát türelmetlenül, hogy mit hoz a jövő, de még az is könnyen előfordulhat, hogy a régóta tervezett mozifilm fogja végül leengedni a függönyt, hiszen Doug Ellin bejelentette, hogy most már egész biztosan lesz film, kérdés viszont továbbra is, hogy előzmény, avagy befejezés lesz-e? A második rész mellesleg 7/10-re muzsikált. Jövünk fel, mint a talajvíz.

komment

Címkék: sorozat vígjáték dráma törtetők entourage

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr503120922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.08.03. 11:27:53

Nekem ennyire nem jött be, ugyanakkor mégis tetszett. A zárást illetően pedig erős aggályaim vannak, szerintem nem nagyon lehet jól lezárni a sorozatot.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása