Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Silent Hill: Downpour előzetes

2011.06.10. 07:30 Dr.Jones

Valamikor az ősz folyamán fog megjelenni a Silent Hill széria 8. része – sajnos csak PS3-ra és Xbox360-ra. A játékot egy cseh fejlesztő, a Vatra Games csapata készíti, akik szeretnének visszakanyarodni az első részek irányába, és inkább a misztikus, félelmetes hangulatra erősítenek, szemben az utóbbi részek akcióközpontúságával.

Ezúttal egy Murphy Pendleton nevű fegyenc bőrébe bújhatunk, aki egy szerencsés(?) baleset folytán meg tud pattanni a rabszállító busz béklyóiból, ám hamarosan kénytelen szembesülni a ténnyel, miszerint lehet, hogy jobb lett volna, ha a helyén marad. Nem éppen barátságos helyekre kerül ugyanis, ahol a sűrűn gomolygó ködből különféle torz teremtmények törnek elő.

Természetesen az akció sem szorul teljesen a háttérbe, a túlélésért folytatott küzdelem továbbra is szerves részét képezi majd a játéknak, ám szó sem lesz agyatlan lövöldözésről, hiszen hősünk kezdetben semmilyen fegyverrel nem rendelkezik, így a környezetünkben fellelhető tárgyakkal leszünk kénytelenek felvenni a harcot, legyen az feszítővas vagy akár csak egy szék.

A grafika egyelőre nem tűnik annyira forradalmian szépnek, de a készítők szerint olyan részletesen kidolgoznak mindent, hogy például még az esőcseppek is meglátszanak majd hősünk ruházatán, ill. a földön. Továbbá megnyugtatnak minket, hogy játék közben a Silent Hill klasszikus hangulata fog felénk áradni a képernyőről, és nagyon igyekeznek, hogy hűek maradjanak a címhez.

1 komment

Címkék: előzetes játék silent hill hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr922970412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.06.10. 10:06:22

Egy csomót utánaolvastam, képeket/videókat néztem róla. Eddig olyan Alan Wake koppintásnak tűnik, de nagyon remélem, hogy egy jó Silent Hill részt kapunk. Meg ez a cseh fejlesztőcsapat sem tűnik valami jó ötletnek. Akira Yamaoka kiválása pedig egy picit szíven ütött anno... Azért reménykedem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása