Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x17-18

2011.05.28. 11:30 Dr.Jones

Nagyon a végét járja már a műsor, már csak egyet kell aludni a nagy fináléig, amikor is eldől, hogy kit választ a mi rettenthetetlen Görög Bikánk, Az Nagy Alekosz, és ki lesz az, akivel majd a Boldogság Narancssárga Madarával együtt a Hellén Hős szerelme is szárnyra kap. Sok ideje nem maradt tehát a mi kis Alekinho barátunknak a töprengésre, kezébe is vette az irányítást, és az elmúlt két napon mindkét jelöltjét elvitte egy-egy álomrandira.

Az első napon villásreggelire várta hölgyeit a Szexkiborg, ahol rögtön az elején el is hangzott egy Veronika-gyöngyszem:

Alekosz: Ez az utolsó reggeli, amit együtt töltünk így, közösen. Bizony-bizony, lassan végzünk.

Veronika: Még el se kezdtük!

Alekosz: Nem a reggelivel...

Tehát mivel Veronika már kora reggel lefárasztotta Alekoszt, a Görög Harcos úgy döntött, hogy Olgát viszi álomrandira. Miután a kisbuszban kifejtette a lánynak, hogy Veronika mennyivel szebb és fiatalabb, megérkeztek a Duna-partra. Mialatt Flores rájött, hogy nem tud kacsázni, és Olga sem törte ki a bokáját a kövek között magas sarkúban, a Villába ellátogatott a Virslis barátnője, hogy kitárgyalják Alekosz mellszőrét, amit nagyon jó bögyörgetni.

Olga csók nélkül is nagyon jól érezte magát, úgyhogy ideje volt tovább állni. Amíg a vonatra vártak, a Hellén Hős egy kis sejtelmes aláfestő zenére sunyiban felhívta az otthon ülő Veronikát, mert nagyon hiányzott neki. Vagy csak a Sony Ericsson reklám kedvéért, ezt mindenki döntse el maga.

Amíg Olga és Alekosz a vonaton falatoztak, a Villába ismét meglepetésvendégek érkeztek, méghozzá néhány exvillalakó személyében, akik valahogy képtelenek elfogadni, hogy a VV4 vége óta a kutya se kíváncsi rájuk. Na jó, azért azt el kell ismerni, hogy Olivér, Gombi, Jerzy és talán még Anikó is tudnak viccesek is lenni, ha akarnak, de amikor megláttam a mögöttük somfordáló Tordast, a szemeim befelé fordultak, a fejem rángatózni kezdett, a szám habzott és a záróizmaim is elernyedtek.

Ildikó: Mikor fogsz nekem táncolni chippendale-t? Csak nekem?

Jerzy: Majd ha fizetsz!

Mialatt a Villában egy fergeteges party zajlott, a vonaton Alekosz egy lámpaburához kezdte el hasonlítgatni Olga fejét: „Nézd meg, olyan szép ívelt, mintha a fejedet simogatnám.” Vacsi után a Görög Harcos dalra fakadt a zongoránál, majd a rezidenciájához érve csillagot nevezett el Olgáról.

Az igazán megdöbbentő dolgok csak ezután következtek: Alekinho egy szál fehér bugyiban rohangált az ágy körül, azt hangoztatva, hogy mennyire utálja a rózsaszirmokat, és mivel a lepedő tele volt velük, ezért mindenképpen ki akarta a rángatni Olga alól, aki közben már felvette az alvó pozícióját, és jól besértődött, hogy Flores nem hagyja békén. Amikor ezt később szóvá tette, akkor meg Alekosz sértődött meg, de annyira, hogy amikor a pucér Olga arra kérte, hogy bújjon oda hozzá, a morcos Szexkiborg elfordult a fal felé, és deaktiválta magát.

Másnap Veronika mehetett randira a mi Görög Harcosunkkal, aki szépen kiöltözve várta menyasszonyjelöltjét.

Alekosz: De csinos vagy!

Veronika: Köszönöm!

Alekosz: Ez nem is csinos, ez inkább… hát hogy is mondjam…? Nem tudom, ilyet talán még nem is láttam.

A következő aranyköpésig se kellett sokat várni, hiszen ahogy autóba pattantak, a Hellén Hős máris egy „Felcsúton vagyunk, Olga” kijelentéssel hökkentette meg Veronikát, aki egy „Olyan köcsög vagy!” felkiáltással nyugtázta a tévesztést.

A randi egy botanikus kertben kezdődött, és amíg Veronika a virágokat szaglászta – de óvatosan, nehogy egy méhecske megcsípje az orrát -, Flores ismét előkapta a féltégla Sony Ericssonját, és Olgát is leellenőrizte. Miután növényeket és bogarakat azonosítottak egy kis könyvecske segítségével, egy meghitt piknik következett, ami során kitárgyalták, hogy Veronika 48 kg, pedig Alekosz legalább 55-nek nézte, mert Olga is annyi. Veronika közben teljesen kiakadt, hogy fél óránként szóba kerül az Orosz Óriás:

Veronika: Miért jössz folyton az OIgával? Most mi randizunk, most rám koncentrálj! Ez nekem nagyon rosszul esik.

Alekosz: Mit gondolsz Olgáról?

A Villába hamarosan megérkeztek Olga barátnői, akik ugyanolyan viccesen beszélnek, ezért öröm volt hallgatni, ahogy kibeszélték a Virslist, aki ezalatt repülőre pattant a mi Hősünkkel. A levegőben különböző becenevekkel illették egymást, mialatt a tájban gyönyörködtek.

Veronika: Tubi-tubinak nagyon tetszik.

Alekosz: Csimpinek is.

A vacsoránál már megint Olga került szóba az orosz pezsgőből kifolyólag, amin Veronika megint felkapta a vizet, de Alekosz inkább a fülbevalójával volt elfoglalva. Később az utcán ráadásul egy tréfás kedvű taxis még oda is kiabált nekik, hogy „Az Olgát válaszd, jobban jársz!” Alekosz rezidenciáján epret zabáltak, és alig telt el egy perc, máris ki került szóba? Hát persze, hogy Olga. Később egy fergeteges diszkót rögtönzött Flores, majd mehettek alukálni. Hogy mi történt az éjjel, az nem teljesen világos, ugyanis nekem úgy tűnt, mintha egy az egyben bevágták volna a múltkori közös éjszakájuk minden egyes képkockáját.

Ma este rendkívüli Best of Alekosz adás lesz Balázzsal, holnap eldől, hogy melyik lesz az a szerencsés hölgy, aki Alekosz oldalán megtalálhatja az örök boldogságot, ill. megtapasztalhatja a szerelmet a legfölsőbb szinteken.

Szólj hozzá!

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr502938382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása