Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x09

2011.05.19. 11:00 Dr.Jones

Carmageddon élesben – akár ez is lehetett volna a tegnapi epizód címe, ugyanis a magát Görög Bikának nevező Alekosz egy roncsderbipályára vitte Brigittát, aki nemcsak a délelőtti guggolóversenyen érdemelte ki a randit, de még Olga felett is győzelmet aratott az azt követő bátorságpróbán, mivel az orosz lány nem mert végigmenni a medence fölött elhelyezett keskeny hídon, mert attól félt, hogy meg fog halni.

 

Magdi közben teljes mértékben átvette nővére helyét a villában; amikor éppen nem Beatrixet siratja, akkor maximális erőbedobással olt mindenkit, aki a közelébe merészkedik, jelen esetben Andreát, pedig ő csak figyelmeztetni szerette volna, hogy ideje felkelni, mert reggelit kell készíteniük a Görög Bikának. Természetesen a mindig buzgó Barbara nyitotta a sort, ő maga ébresztette a homlokig betakart Alekoszt. Volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy az álmából riadt Alekinho reflexből pofán veri, már magam elé vizionáltam a csattanást, és a lassítva földet érő tányért, de persze semmi ilyesmi nem történt. A Hellén Hős nagyon örült a reggelinek, bizonyára emberi fogyasztásra alkalmasnak találta, bár a citrommal nem volt megelégedve. A vágó meg ismét remek munkát végzett: múltkor Olivér narancsos Sopronija változott át citromossá, most meg a narancslével teli pohár teleportált át Barbi kezéből Alekoszéba.

Reggeli után jöhetett a már említett guggolóverseny, majd Brigitta és Olga párbaja. Az orosz leányzó ismét kihúzta magát a feladat alól, amivel felidegesítette Olivért, aki mellesleg szintén nem büszkélkedhet túl nagy aktivitással. A Balázs szerint kényszeresen ölelgető Olivér ezután magához szorította a győztest, aki nemsokára egy roncsderbipályán találta magát, a Team Alekosz feliratú sátor előtt. Kisvártatva kezdetét vette a verseny, mely során a Görög Bika kíméletlenül letarolt mindenkit; autók fordultak fel, gumiabroncsok pattogtak és motorháztetők szálltak el Alekinho nyomában. A Hellén Hős annyira belejött, hogy még a saját autóját is felborította, de a mellette ülő Brigitta még a borulást is élvezte, mert Alekosz egy igazi férfi.  

Miután megünnepelték a győzelmet, cowboy-ruhába vedlettek át, majd kajálással és tánccal folytatódott a randi. A nap hátralévő részében olyan bizarr párbeszédek hangzottak el, hogy Balázs is alig bírta türtőztetni magát. Szeretnéd, hogy lássalak? Szeretném. Meztelenül? Meztelenül. Végül aztán Alekosz rájöhetett, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, mert se meztelenül, se máshogy nem látta Brigit, az este folyamán inkább Magdit és Andit vette kezelésbe. A műsort Vája látogatása zárta, aki anyai jótanácsokkal látta el az ő kis Alekoszát.

Megint egy kevésbé eseménydús és eléggé unalmas részt kaptunk, amiben Balázs röhögésén kívül csak a roncsderbi volt vicces. Sokszor éreztem, hogy a szerkesztők vért izzadva próbálták összerántani ezt az egy órás anyagot, mert nem nagyon volt miből válogatniuk, de sebaj, talán a mai jobb lesz.

komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr22916221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CrossMaChine 2011.05.19. 19:42:12

Azért Váján is lehetett mosolyogni :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása