Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x08

2011.05.18. 10:00 Dr.Jones

Ezúttal nem reggelivel, hanem sakktáblával várta potenciális menyasszonyjelöltjeit a Hellén Híró, aki az elmúlt napokban már többször is feszített rendkívüli sakktudásával, és most élesben is bemutathatta a híres-nevezetes orosz védelmet. Túl menő volt ahhoz, hogy egyenként hívja ki a lányokat, ezért egyszerre játszott mindegyikükkel, és sorban osztogatta is a mattokat a női lélek, a bor, a szónoklás, és most már minden kétséget kizáróan a sakk szakértője. Olgának nem volt kedve játszani, mert ő érezni akarja; mindenki nagy meglepetésére Veronika bizonyult a legkeményebb ellenfélnek; Brigi pedig a leggyengébbnek, így különórát kapott Flores rezidenciáján.

Ezt követően beficcent a villa rég nem látott irodalomtanára, aki plamfetek írására buzdította a lányokat. Olivér megint zabált, Olga meg természetesen ebben sem kívánt részt venni, és mivel a gúnyos röpirat-írásban is Veronika bizonyult a legkiválóbbnak, ezért ő vonulhatott félre Alekosszal a nyugiszobába, ahol aztán végre kötélnek állt, és megtapasztalta Alekosz legendás nyelvcsapkodását – ahogy Balázs mondaná.

Rövidesen egy „Beatrix átveri Alekoszt” címmel ellátott újságcikk landolt a görög csődör asztalán, ami valószínűleg darabokra törte Flores szívét. Részletekről itt. A Szexkiborg személyesen ment be a villába, hogy utánajárjon a dolognak, bár a bor eleinte jobban érdekelte, mint Beatrix, végül kezdetét vehette a kihallgatás, mely során a lány mindent tagadott. 

A szívceremónia előtt szokás szerint egy rohadt unalmas beszélgetés következett Liluval (mikor lesz már Balázs?), majd Alekosz ezúttal rendhagyó módon egy teljesen vállalható öltözékben lépett színpadra, és Olivérnek is sikerült még az ajtó túloldalán lenyelnie az utolsó falatot. Miután a görög harcos kifejtette, hogy mennyire felizgatják a női agyak, Rambohoz hasonlította magát, és kiosztotta Veronikának az első kulcsot, amit egy újabb nyelvcsapkodás követett. A Hellén Hős érzéki ajkaira tapadt szájfény olyan heves röhögőgörcsöt váltott ki Olivérből, hogy többszöri figyelmeztetés után az ő kis Alekinho barátja kénytelen volt kiküldeni, mert teljesen tönkre vágta a drámai pillanatokat. TOP3-mas jelenet volt egyébként a műsor történetében, én vagy 5x néztem vissza.

Miután mindenki megnyugodott, folytatódhatott a szívceremónia. Ahogy az várható volt, Beatrix és Magdi maradtak a végén, akik közül az idősebb testvérnek távoznia kellett, mivel Alekosz benne bízik a legkevésbé. Magdi megkönnyezte nővére távozását, de mindenképpen folytatni szeretné a versenyt, hogy férjet fogjon magának.

A ceremónia után aktiválódott a Szexkiborg, Alekosz ugyanis egyesével csábította be a hölgyeket a fürdőbe, hogy megismertesse őket a híres nyelvcsapkodásával, amit szerintem már így többször láttunk, mint szerettük volna.

Azt hiszem, teljes nyugalommal jelenthetjük ki, hogy ez volt eddig a leggusztustalanabb rész, de a szívceremóniák közül egyértelműen a legjobb. Ma már csak hatan fognak reménykedni abban, hogy Floressel randizhatnak, és remélhetőleg Olivér is ezt a vicces oldalát mutatja ezentúl, mert eléggé hiányzott már az ő lélekjelenléte a műsorból.

komment · 1 trackback

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr952913148

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SZÓBAJNOKOK 2011.05.20. 14:35:20

Sok ezer évvel ezelőtt, amikor csak kevés ember tudott írni és olvasni, a tájékoztatás legfontosabb eszköze az élő beszéd volt. A hírmondó egy-két dobossal kiállt a falu vagy a város főterére, és amikor a dobszó hallatára összegyűltek az emberek, harsá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása