Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x04

2011.05.14. 12:00 Dr.Jones

Mit lehet erre mondani? Szárnyalunk - hogy Balázs szavaival éljek, mert igen, ez a nap is eljött, Sebestyén Balázs végre dolgozott egy kicsit. A helyzet az, hogy erre szükség is volt, mert ez az adás nem volt annyira eseménydús, mint a múltkori. Kicsit rápihent mindenki az esti szívceremóniára, de szerencsére Balázs mellett a testvérpár is gondoskodott róla, hogy most se ússzuk meg röhögés nélkül, így természetesen a 4. adás is tartogatott néhány emlékezetes pillanatot.

Most már aztán mindenki nagyon szerelmes, kaptak is a lányok egy telefont, hogy azon keresztül adják ki magukból előtörni vágyó érzelmeiket, és egyesek éltek is a lehetőséggel. A már egyre kanosabb Brigi kezdett, de Barbarának és Olgának is hiányzott a görög harcos lándzsája. Reggel Olivér a természetes lelőhelyén találta Alekoszt, azaz a lakóbuszban, ahol rögtön durrantott is egy narancsos Sopronit, közben pedig figyelmesen lehallgatták az üzenetrögzítőt.

Miután rövid tanácskozást követően leszűrték, hogy kinek a hangja volt őszinte, és kié nem, kiadták parancsul, hogy mindenki vesse papírra érzéseit, majd egyesével olvassák fel a kamerának. Virslis Veronika volt az első, aki még rajzolt is lapra, de sajnos Alek ezt nem láthatta. Ezután Magdolna mondta el saját készítésű versét, amivel enyhén odaalázta a többieket, így a soron következő Beatrix saját magától szóhoz sem jutva, csak hebegett-habogott, mint az éltanuló, akit a jövőórai tananyagból feleltetnek. Magdi végül olyan hasonlatokkal koronázta meg a feladatot, hogy Olivér könnyes szemekkel visított a láthatóan sokkos állapotban lévő barátja mellett.

A győztes produkció díját a rímek mestere, Magdolna zsebelte be, aki a fejére helyezett babérkoszorú mellett még néhány kettesben töltött percet is kapott szívszerelmével. Alekosz ezt követően Virslis Veronikát is meginterjúvolta a nyugiszobában, ahol annak Happy nevű kiskutyájának históriája került terítékre, és kishíján torkomon akadt a málnaszörp, amikor Alekosz közölte, hogy ez volt a legszebb történet, amit valaha hallott, de erre néhány másodperc elteltével ismét rákontrázott, mikor nagyon bölcsnek titulálta a vele szemben elhelyezkedő Nagyné-jelöltet, aki valószínűleg még nem sokszor részesült hasonló elismerésben.

A szócsaták közben folytatódtak a villában, lassan már mindenki elkezdte kinyilvánítani megjegyzéseit. A testvérek ismét elemükben voltak, ezúttal a békésen kajáló Andreára szálltak rá, olyan következtetéseket levonva annak érzelmi világáról, hogy a saját röhögésemtől nem hallottam a végét. Anita meg az elmúlt napokban többet sírt, mint Gombi az egész villaléte alatt, de lehetséges, hogy példáját hamarosan Brigi is követni fogja, akit Alekosz egész egyszerűen nem hajlandó lesmárolni, bármennyire is szűkíti a kettejük közt fennálló távolságot.

A következő bejátszás előtt még a Virslis elnyomott egy viccet („kilóg a slicced”), amin Balázs is szakadt egy nagyot, végül Lilu érkezett elbeszélgetésre Alekoszhoz. Megint végignézték a jelöltek fényképeit, mindenki nagyon fantasztikus meg csodálatos volt, nehéz volt választani, blabla. Miután Balázs szétröhögte magát a boldogság narancssárga madarán (amit majd a műsor végén kiengednek szív alakú kalitkájából, hogy szabadon szárnyaljon), a teli szájú Olivér mögött érkező Lord Alekosz méltóságteljes léptekkel foglalta el helyét a porondon, majd kezdetét vette a 3. szívceremónia. Most nem négy, hanem csak három arajelölttől búcsúztunk; Szilvia, Magdolna és Dorisz számára nem jutott kulcs Alekosz szívéhez. A műsor végén a testvérek még lecsaptak Barbarára, akit cselédről inassá neveztek ki, és szokás szerint remekül szórakoztak saját poénjaikon.

A féltékenység tehát egyre nagyobb méreteket ölt a villában, egyre kiélezettebb a küzdelem, és egyre kevésbé bírnak gátat szabni indulataiknak a mindenre elszánt menyasszonyjelöltek. Aggodalomra pedig van is okuk, hiszen a versenyzőknek kb. a fele már kiesett, a végső választás ideje pedig alattomosan közeledik. Elég lájtos műsor volt, de legalább a testvéreknek és a Virslisnek sikerült feldobniuk, és persze az utolérhetetlen Balázsról se feledkezzünk meg, aki szintén hozta a formáját. Ma viszont megint Lilu lesz a műsorvezető, és senki ne feledje, hogy rendhagyó módon 21:15-kor kell a képernyőre tapadni, rögtön a Csillag születik után.

2 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr442902877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CrossMaChine 2011.05.14. 16:19:42

Olivér testvér az egyik percben még egy narancsos sopronit durrantott be de a következő vágáson már egy citromos volt nála :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása