Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Szerelem a legfölsőbb szinteken 1x02

2011.05.12. 10:00 Dr.Jones

Ahogy arra számítani lehetett, az első sokkok után a második nap reggelén már mindenki oldottabb hangulatban ébredt, bár a testvérpár már este is elemében volt, meg is állapították a takaró alatt, hogy ők a kecskék, a többiek meg káposzták. Ezen aztán jóízűt vicsorogtak, és legnagyobb örömünkre másnap folytatták ezt a rendkívül szórakoztató szokásukat, és egész nap a saját poénjaikon röhögcséltek. Közben még arra is szakítottak időt, hogy Olgát felvilágosítsák arról, hogy Magyarországon a cselédek a földön szoktak aludni.

Kisvártatva megérkezett a köntösös szatír benyomását keltő Alekosz, aki minden arajelölttel eltöltött szigorú 5 percet a jakuzziban, az időmérő Olivér meg hangos dudaszóval vetett véget a mókának. A legtöbben csak az arcukra erőltetett mosollyal hagyták, hogy a hellén hős szagolgassa őket, de olyan is akadt, aki nem érte be ennyivel, a megvadult Barbara például kis híján tetőtől talpig tisztára nyalta Alekinho atlétatestét.

Este nagy volt az izgalom, először a házigazda örvendeztette meg a hölgyeket elképesztő zongorajátékával, majd az azt követő táncos-zenés mulatságon bálkirálynőt választott, aki a szívceremónián védettséget élvezett. Barbara volt a szerencsés, akinek nem kellett izgulnia, ám a többiek közül négyen távozni kényszerültek. Ágnes, Orsolya, Renáta és Tímea számára ért véget a kaland, a többieknek viszont még megvan az esélyük, hogy egy igazi férfi karjaiban hagyják el a villát.

Tegnap Olgát és a Virslist hiányoltam, és míg utóbbi most is a háttérbe szorult, addig az orosz felhőkarcoló ma igazán kitett magáért, bár valószínűleg egy életre elvágta magát Alekosznál, amikor kiderült, hogy orosz létére nem tud sakkozni. A műsor végén a görög csődör még I. Péter cárhoz hasonlította magát, Olga pedig halálosan komoly arccal ismert el némi hasonlóságot, hogy még Liluból is kibuggyant a nevetés.

Lényegesen jobb adás volt az előzőnél (bár az ajándékokat nem lehet überelni), de még mindig nem az igazi. Az már most világosan látszik, hogy a testvérpár valószínűleg hosszú ideig a villa vendége lesz még, hihetetlenül viccesek, ahogy egymás frappánsnak hitt megállapításain kacarásznak. Alekosz sem volt már olyan érinthetetlen, kezdett hasonlítani valódi önmagára, de saját bevallása szerint is zavarban van még, mivel neki is új a helyzet, és fogalma sincs sokszor, hogyan kezelje. Olivér nem sok vizet zavart, a szívceremónia alatt is épphogy el nem aludt, Lilu meg a műsor végi röhögést leszámítva megint nem volt vicces, de talán most már Balázs sem várat soká magára, és legalább annyira feldobja majd az összefoglalókat, mint múltkor a szembesítést.

1 komment

Címkék: tévé szerelem a legfölsőbb szinteken

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr982897633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.12. 18:42:14

Dr. Jones, te aki Frigyládákat és Szent Grálokat kutattál fel, hogyan bírsz ilyeneket nézni?:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása