Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Pilot: Breaking In

2011.05.10. 15:49 Dr.Jones

A Fox berkein belül nemrég egy igen érdekes vígjátéksorozat látott napvilágot: az elsősorban geek közönséget kiszolgáló Breaking In.

A sorozat egy biztonsági cég köré épül, melynek főnöke, Oz beszervez egy új tagot, a 27 éves egyetemista, Cameron Price képében. Az első rész az ő beavatásáról, beilleszkedéséről, ill. első küldetéséről szól. Nagyvonalakban megismerhetjük közben a díszes társaságot is, akik a maguk módján egytől-egyig viccesnek és elég érdekesnek bizonyulnak ahhoz, hogy sikeres legyen a Breaking In.

Mivel a megbízók biztonsági rendszereinek leellenőrzése james bondi ügyességet követel, így a sorozat néhány pontban erősen emlékeztet mindannyiunk kedvenc sorozat-kémjére, Chuckra, bár a pilot alapján annál azért jóval kevesebb akcióra, viszont sokkal több humorra számíthatunk. Ha az még önmagában nem lenne elég vicces, ahogy a szereplők szívatják egymást szüntelen, a készítők még kockapoénokkal is teletűzdelték a Breaking Int, sőt, egy rakás olyan utalással is, ami után a jóérzésű geek megnyalja mind a tíz ujját.

A szórakoztatásunkról ismert nevek gondoskodnak: a napszemüveges főnököt Christian Slater alakítja, akinek rendkívül jól áll a szerep, de a Cameront megformáló Breat Harrisont és a legviccesebb karakternek ígérkező Casht játszó Alphonso McAuley-t is láthattuk már pár filmben vagy sorozatban. A női oldalon Odette Annable domborít, aki anno még Odette Yustman néven futott olyan filmekben, mint például A túlvilág szülötte vagy az And Soon the Darkness.

Remek kis stresszoldó mókának tűnik egyelőre a Breaking In, és amennyiben az első rész színvonalát tartani tudja, vagy ne adj Isten, emelni, úgy egészen biztosan sokáig kacaghatunk még a Contra Security dilis tagjainak kalandjain. 8/10

update: a sorozat nem bizonyult hosszú életűnek, ugyanis a Fox kaszása máris lecsapott rá. What a pity.

update 2: aztán kiderült, hogy mégse, és már be is rendelték a 2. évadot. F*ckyeah.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat pilot akció vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr552889429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása