Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Kapd fel a Nanoruhád! – Mindjárt itt a Crysis 2

2011.03.19. 09:13 Dr.Jones

Játékosok milliói tették össze a kezüket 2007-ben, amikor először megpillantották a Crysis nevű FPS foto-realisztikus tájait. A részletesen kidolgozott, lenyűgözően szép, és megdöbbentően élethű grafika láttán a legkritikusabb gamerek szája is tátva maradt - nem csoda hát, hogy a mai napig minden újonnan megjelenő játék képi világát szinte törvényszerűen a Crysis-hoz hasonlítják.

Ez jövő héttől valószínűleg változni fog, hiszen a fejlesztő Crytek Studios még magasabbra teszi a lécet az USÁ-ban márc. 22, Európában pedig márc. 25-én debütáló Crysis 2 esetében. Vadiúj grafikus motor hajtja majd, ami még elődjénél is szebb látványt fog nyújtani. Kérdés, hogy mekkora erőmű kell majd ahhoz, hogy legalább egy elfogadható fps-értéken zakatoljon, a DX 10 alapkövetelménnyé válása mindenesetre nem túl biztató előjel.

Az első rész legnagyobb negatívuma (a gépigény mellett) a sablonos történet volt, amin a folytatásban csavarnak majd párat, hogy ne legyen azért annyira kiszámítható, de a hangsúly természetesen továbbra is a rendkívül magas színvonalú akción lesz. Az új Nanoruhákba bújva még hatékonyabban irthatjuk az emberiség életére törő idegen lényeket, akik New Yorkot tűzték ki első számú célpontjuknak. A sztori egyébként 3 évvel az első rész eseményei után veszi fel a fonalat, a közben eltelt időről pedig a legújabb divatnak megfelelően képregénysorozat készül.

A Crysis 2 történetét a díjnyertes sci-fi író, Richard Morgan vetette papírra, az meg már csak hab a tortán, hogy a játék zenéjét Hans Zimmer komponálta. Ha ehhez még hozzávesszük a képi világot, ami a CryEngine 3 motornak köszönhetően még az elődnél is szebb lesz, akkor a siker finoman szólva is borítékolhatónak tűnik. PC mellett jön PS3-ra és Xbox 360-ra is.

3 komment

Címkék: előzetes játék hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr842752135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.03.19. 09:46:24

Rühellem a Crysist. Egy halom fosnak tartom, de tökéletesen szemlélteti a mai gamer társadalom igényét. Grafika. Szép grafika=jó játék. Meg a nagy lósz@rt. Az Androméda-ködig lehetne űzni az ilyenfajta gondolkodásmóddal. Azért remélem a második részben lesz valami egyedi is nem csak az, hogy csilli villi... Persze van akinek ennyi elég.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.03.19. 09:48:18

Az első részt elkezdtem, de hamar meguntam. A jó grafikán kívül egy óriási tucatjáték, a történetben semmi egyedi nincs. Reméljük a folytatás jobb lesz. A képregénysorozat meg külön jó hír.:D

PhilipMorris 2011.03.19. 16:46:46

Én már elmondthatom hogy játszottam vele jobban mondva egy félkész változattal ami kiszivárgott és rögtön fel is dobták netre, de ugyan úgy végig játszható csak nem működik benne 1-2 dolog meg a jobb felső sarokban egy csomó szám meg betű pereg ha jól emléxem. Na de a lényeg hogy a grafikától leesett az állam, ilyet még nem láttam játékban, a Black opsot is odaveri. Tényleg majdnem mint a valóság.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása