Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

New York, I love you (2009)

2011.02.14. 14:00 Gevin

Nem kifejezetten rajongok a sok történetet gyúrjunk össze, majd alkossunk belőle filmet projektekért. Rengeteg sztárt hoztak tető alá a Paris, je t'aime példájára, csak ezúttal más a helyszín. Mégis azt mondom, hogy a NY I <3 you egy egész kellemes szórakozás lett a néhány indokolatlan üresjárat mellett is.


Összefüggő átívelő sztori igazából, mint olyan hiányelemként van csak, mert minden színész külön kis cselekményt birtokol a filmben. Ethan Hawket láthatjuk, amint összefűzi egy cigaretta elszívását a csajozás rejtelmeivel, Natalie Portman házasodását, vagy épp Orlando Bloom teljesen szétszórt hétköznapját, ahogy zenét szerez, és mellé egy társat is (lányt, a félreértések elkerülése végett). Emellett még bővelkedik apró kis történetekben, amiket meghagyok az esetlegesen kíváncsi szemeknek. Bradley Cooperé egyébként az egyik legrövidebb mégis legjobban összerakott szösszenet. Olyan az egész, mint 1 klip, a gondolatok cikáznak, miközben vibrálnak a friss emlékek. Személy szerint ez jött be legjobban, igazi New York-i hangulatot préselve ki magából.

A színészek többé-kevésbé biztosítanak minket, hogy nem egy olcsó tévéfilmet nézünk, viszont Natalie Portman például teljesen egyoldalú volt, Robin Wright viszont akkorát alakított, amit öröm volt bámulni, miközben égett a cigim a hamutartóban. Igen, eléggé hangulatfilm, rengeteg füsttel, így készíts magad mellé egy doboz cigit, mert rengetegszer érezni a késztetést. Többek közt ezek az arcok tűnnek még fel: Andy Garcia, Rachel Bilson, Hayden Christensen, Christina Ricci, Maggie Q, Anton Yelchin, Shia LaBeouf, James Caan, Blake Lively vagy épp Chris Cooper. Mindenki fog találni magának ismerős arcot, ha nem barlangban lakik, ezt garantálom.

Néhol abszolút megragadta a gondolataimat, máshol meg teljesen elvesztett. Felemás a film, kell hozzá egy nyugodt, csendes lelkiállapot, hogy kiélvezze az ember. Tele van romantikus szállal, párkapcsolati dumákkal, és persze New York-i sajátosságokkal. Biztos megvan a varázsa az ott élésnek az száz százalék.



A soundtrack kifejezetten kellemes, borongós hangulatú. A rengeteg ismert színész ellenére, tuti nem lesz tömegfilm, szóval aki moziban ad neki esélyt ne lepődjön meg ha nem lesz tele a terem. Itthon február 17-től játsszák a filmszínházak, barátnőt ér vinni.

A pontszám mondjuk legyen 6/10. Megfordult a fejemben a 7 pont, mert bizony vannak remek pontjai, de nem egyenletes végig a hangulat, így mégiscsak a kevesebbet választottam. Az imdb 6.6 valahol reális.

Szólj hozzá!

Címkék: dráma filmkritika romantikus 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr282658123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása