Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Superman/Batman: Public Enemies (2009)

2011.01.29. 10:43 Gevin

Erre most mit mondjak? Fogtak egy valag akciójelenetet, temérdek szuper- és antihőssel, majd írtak köré egy felületes sztorit, hogy azért legyen meg a keret és kiadták egy hosszabb sorozatepizódnyi játékidővel. Ez itt a helyzet kérem.


Grrrrr!


Annyi a sztori, hogy Lex Luthort elnöki székbe ültetik, ezután 1 millió dolláros vérdíjat tűz ki Superman fejére. Azzal az indokkal, hogy egy Föld felé közeledő kriptoni meteorit befolyással van a viselkedésére, ezáltal veszélyt jelent másokra és önmagára egyaránt. Indul a pusztítás, közben pedig Batman és a Superfiú próbálja tisztázni magát, ja és persze megmentik a Földet.

Ugye sajnos igazam volt, hogy elég csiszolatlan sztorival firkálták körbe az összecsapásokat. De legalább ez utóbbiakkal nem nagyon volt gond. Tényleg csak percek telnek el az akcióorgiák között, amihez annyi hőst "castingoltak", hogy komolyan a felét még csak nem is láttam soha, nem hogy hallottam volna róla. Persze a képregénybuziknak ez kánaán lehet részben, csak sajnos annyira egyoldalúan mutatják be mindet, hogy azon kívül mennyire csapják pofán Supermant vagy akarják vízbe folytani a Denevérembert nem sokat tudunk meg.

Így kicsit csalódtam, az a bizonyos "a kevesebb néha több" érzés fogott el a sok szuperhős láttán. Mert oké, 8 évesen mondjuk elég az ha csak püfölik egymást, de itt most csak részben elégítette ki az akcióbolond lelkemet. Egy szürreális, mocskos világra vágytam volna, ahol egyéniségek a szuperképességű karakterek. A legutóbbi Batman - Under the Red Hood ezt megadta kőkeményen, profi Batman mozi volt, de most elmaradt ez a bizonyos hangulat.


Cool guys don't look..

Bevallom egyelőre nem győzött meg első találkozásom ezzel a Superman - Batman univerzummal, viszont az tény, hogy a kettejük humora az remekül rezonál egymásra oda-vissza. A poénok rendben voltak. Valószínűleg maradunk az öreg oldschool Batman rajzfilmeknél, de talán majd kép még esélyt az újabb Superman/Batman. Ez így most egy gyenge 6/10-re volt elég.

1 komment

Címkék: superman animáció akció rajzfilm batman filmkritika 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr572613962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtualisbuddha 2011.01.29. 17:14:45

aka borosta: itt érdemes is megállnod, mert az apokalipszis még gyengébbre sikerült, ez még egész élvezhető volt, mert ketten poénban tényleg ott vannak, csak a sztori volt nagyon felszínes, még egy szupermenhez képest is, nem is beszélve egy oldschool batman részről...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása