Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Pilot: Lights out

2011.01.14. 15:26 Gevin

Akkor most az a pár ember, aki az igenre voksolt figyeljen, a többiek görgethetnek. Az a helyzet, hogy nem tudom, azért-e, mert pont erre a 40 percre volt most szükségem, jött be nagyon a pilot, vagy mert kurva jól megcsinálták. De asszem ez az utóbbi lesz a nyerő. Az FX ezúttal sem okozott csalódást. Lássuk.

Patrick "Lights" Leary egy visszavonult bokszoló. Volt egy nagy címvédő meccse, ahol pontozással kikapott annak ellenére, hogy ő vezetett és csak az edzői utasításra hallgatva nem ütötte ki a tagot, aki ellen ment. A bírók végül a másik srácot hozták ki nyertesnek, amiből nagy felháborodás kerekedett és Lights el is ájult. A felesége pedig kiszabta az ultimátumot: vagy ő és a lányai, vagy a box. Na, igen előbbi mellett tette le természetesen a voksát. Eltelt 5 év, Lights-nak és családjának pedig van egy edzőterme, ahol volt trénere és öccse a goré - rajta kívül persze - a felesége megkapja álmai állását, viszont Lights bajba kerül az adóhatóság és egyéb zűrök miatt, így a megcsappant bankszámlán nem sok peták lebzsel. Pénzre van szüksége, miközben csak azon a bizonyos meccsen és a bunyón jár az esze, évek óta. Innen lehet következtetni merre mennek tovább.

Mindig is kedveltem a Bokszolós filmeket, pláne ha jók futottak ki a gyárból - Stallone Rockyját is néztem gyermekkoromban és a 6. rész sem vált önmaga paródiájává. Így kíváncsi voltam sorozatban, hogyan nézne ki hasonló. Először is pazar választás volt Holt McCallany, egész egyszerűen azért, mert eltér a megszokott színészektől. Nem tudom pontosan, hogy miért, csak szimplán szimpatikus, egyszerűen és természetesen hozza a ringbe visszavágyó palit. Ráadásul rá tényleg igaz, hogy egy rossz pillantást sem vetnék rá. Volt egy jelenet, ahol az agresszió puszta jelét sem mutatva félemlített, de apám úgy, hogy a csávó szerintem ott roskadt össze mentálisan. Ezen kívül apának is teljesen helytálló. A többi színész szintén rendben van, szépen lassan kibontakoznak ők is.

Már a kezdő jelenettől indulva húzott magába a sztori. Aztán szépen jöttek a flashbackek, remek dumákat vetettek papírra az írók, elkerülve a durva közhelyeket. Aztán jött egy annyira összecsiszolt vágói munka, amire csak bólintani lehet. Ehhez hozzáfűzték a zenét és készen is vagyunk. Az elkövetkezendőkben itt dráma lesz keményen, és még ha van is sejtésem pl az évadzáróra, vagy a további epizódok bizonyos tartalmára, ütni fog a sorozat az biztos.

Egyébként MO-ra kéne egy FX, és akkor hasonló gyöngyszemekre lehetne bukkanni a tévében, nem egy vödör szar lenne kizárólag a népre öntve. Látszik, hogy rétegsorozat nyilván, mint a Sons of Anarchy mondjuk, sokan nem fogják nézni, nem kíváncsiak rá, de az igényesebb, nyitottabb nézők megérdemelnének ilyen minőségi sorozatokat. Az AXN mondjuk behozhatná, bár mint, mondtam nézettségben valószínűleg nem hozná az elvártat. De hát a Defenders (Jog/Ászok) sem hiszem, hogy a nézettség élén tivornyázik. Szóval újabb érdekes sorozat a radaron, akit érdekel próbálja be, a pontszámmal is ezt hangsúlyoznám. Megérdemel egy 8/10-et. Annak a pár embernek, akit érdekelt, várom a véleményét.

1 komment

Címkék: dráma sorozatkritika lights out

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr902583560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huckk 2011.01.18. 15:40:13

na hát a trailer nekem is megtetszett,lehet megnézem a pilotot!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása