Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Nagyon vadon 3. / Open Season 3 (2010)

2011.01.11. 18:45 Dr.Jones

Aki a Shrek 4-et felesleges folytatásnak tartja, az nem látta még a Nagyon vadon 3-mat, ami ugyan a mozikat elkerülve egyenesen DVD-re és Bluray-re érkezett, de olyan szinten semmilyen, hogy az már fáj.

Boog már nagyon rákészült az idei kantúrára – ellentétben barátaival, akik sorra mondják le a programot. A medve csalódottan bár, de egyedül vág neki a kalandnak, és rövidesen egy cirkuszban találja magát, ahol találkozik egy másik grizzlivel, Douggal. Boog úgy érzi, új otthonra talált, Dougnak viszont már elege van a fellépésekből, ezért a két megszólalásig hasonlító medve szerepet cserél. Amikor Elliot és a többiek rájönnek a turpisságra, felkerekednek, hogy kiszabadítsák Boogot, mielőtt a cirkusz útnak indulna Oroszországba.

Három szálon fut a cselekmény: a cirkuszban Booggal, az erdőben Elliotékkal és egy lakókocsiban Pind úrékkal. A Boog karaktere köré írt történet még érdekes is lenne, csak az a baj, hogy a többi állat így rendesen a háttérbe szorul. Még Elliot is, aki a kevés szerepeltetése miatt halmozottan vicces próbál lenni, ehelyett azonban már az első percekben idegesítővé válik, és ez később csak még rosszabb lesz. Pind úr és a többi kutya/macska visszatérése jó pont, de sajnos az ő bevonásukon érezhető leginkább az erőlködés.

A poénok gyengék és kínosak, a párbeszédek sablonosak és unalmasak. A nyuszicsata is csak először volt igazán vicces, bár visszatérő poénnak sem rossz, csak egy harmadik részben, ráadásul ekkora mennyiségben már borzasztóan erőltetett. Láthatóan kifogytak az írók az ötletekből, semmi újat nem tudnak mutatni, még a mondanivaló is ugyanaz, mint a Shrek 4 esetében. A grafika csak tovább ront a helyzeten, a Pixar és a Dreamworks látványvilágához képest kifejezetten rondák a karakterek és a tájak is.

A végére kezdi összeszedni magát a film; a kiszabadító akció az egyetlen igazán jó jelenet az egészben, ahol végre újra összejön a nagy csapat, ennek ellenére cseppet sem bántam, hogy kb. a 70. percben befigyelt a stáblista. Minden jó pillanatától függetlenül nagy csalódás a Nagyon vadon 3, amit még a rajongóknak sem ajánlok. 3/10

1 komment

Címkék: animáció filmkritika 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr402577182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CrossMaChine 2011.01.12. 17:43:38

Épp tegnap néztem meló után fáradtan gondoltam levezetem ezzel a napot. Kb. a 15. percben bealudtam mikor szerepet cseréltek és a végén mikor a cirkuszos jelenet volt akkor keltem fel de össze tudtam rakni a történetet elég könnyen :D Mérhetetlenül gyenge folytatás lett, poénnak semmi nyoma nem volt és még a történet sem köti le az embert. Látványvilág majdnemhogy egy semmi, egy szó mint száz szerintem a készítők sem gondolták ezt komolyan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása