Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Poszterezünk kicsit

2011.01.10. 14:50 Gevin

Nagyon rég voltak már ezek a filmes reklámanyagok, úgyhogy most összeszedtem párat, amit úgy ahogy érdemes. Meg hát sok az önismétlés, pl a Green Hornetet brutálisan nyomatják, rengeteg plakátot kapott, mondjuk lassan jön a moziba úgyhogy ez a hajrá.

Rögtön kezdjünk is az említett darázzsal (a címkére kattintva lehet kutatni a régebbi plakátokat):


 

Keanu Reeves újra támad, ezúttal talán nem lesz sad. A film logikájába már rengetegen belekötöttek több fórumon is, az a sztorija, hogy a főszereplőt ártatlanul lecsúkják bankrablásért, miután szabadul pedig elhatározza, hogy akkor tényleg megteszi, mert még egyszer ezért akkor nem csukhatják le, hisz előtte hamisan vádolták meg ezzel. Megnéztem a trélert is, de nem érzem, hogy ez bankot robbantana, pedig alapvetően bírom a kölyökarcú Keanut. James Caan és Vera Farmiga segíti majd az akciót.



Neeson Unknownja kapott még egyet, amin nem sokat variáltak a régihez képest.



Ők megint Kung-fuval támadnak.



A Pixar Cars-ja azon kevés filmek egyike a stúdiótól, ami nem jött be. Persze attól, hogy nem feküdt az én ízlésemnek még sok pénzt hozott. Úgyhogy lesz 2 is:



Carpenter új horrorjáról már dumáltam, trélert is posztoltam, úgyhogy megjött az ügyeletes poster is hozzá, ami pff, hát eléggé nulla.



A végére pedig maradt egy jó, ami egyben remek hír is. A Micimackóból készül egy új film, két D-s rajzolt animációval, semmi 3D, semmi 3B, csak a tiszta rajz. A Hercegnő és a béka is ezt akarta visszahozni, némileg sikerült, de sajnos a mese gyenge lett.


 

Szólj hozzá!

Címkék: poster

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr982574209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása