Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Californication: a 4. évad eleje meg a preair

2011.01.05. 11:21 Gevin

Kicsúszott a Showtime karmai közül az első két rész, amit ugye az újságírók kapnak meg előre, hogy tudjanak írni róla. A sorozat január 9-én fog majd ténylegesen startolni. Na, de ezt már mindenki tudja remélem. A lényeg: Hank Moody is Back! A 3. évad szerintem kiba*zott zseniális volt, a Misfits előtt talán azon tudtam utoljára a legtöbbet röhögni. A Californication a legjobb dramedy jelenleg a tévében.



Gondolom mindenki tudja, hol hagyták abba, ha nem akkor tessék visszapörgetni az emlékeket. De elég ha megnézitek a rész elejét, mert ott úgyis bemutatják, haha. Igazából nem csak a történetben, de minőségileg is ott folytatják, ahol abbahagyták tavaly. Marha jó humor, tipikus Hank dumák és még egy új karaktert is ide csábítottak. Természetesen nőt, ki mást?! Az új helyzet most az, hogy Hanket bedobják a filmiparba, konkrétan a forgatókönyvírás felé terelik a témát, de mint tudjuk ez csak hátteret ad Hank csajozásaihoz, meg a hedonista életvitelhez.

Persze cicik nélkül nem lenne Kaliforgia, úgyhogy naná, hogy képbe hozták az új lányt (Addison Timlin), aki mellesleg egész szimpatikus, bár az írók erre még rácáfolhatnak több rész után. Megtették már. Egyébként még csak az első részt láttam, a második még nem volt meg, de évadkezdésnek ez ragyogó volt. A zene amivel kezdtek, közben ahogy a Marlboro lángra kap, üveg Whisky a kézbe, a szemüveg fel. Ezzel a pár másodperccel azonnal visszahozták az érzést, amit mindig ad a Californication.

A dráma oldaláról persze a kocka maradt úgy, ahogy utoljára elgördült, de hát az előző finálé után ez ott volt a pakliban. Minden lazaság mellett, ott a depresszió hiába jönnek a nők sorba. Mivel a Kaliforgia nálam a Top 5-ben van, általában a tömbösítve nézés mellett döntök, így szerintem ezúttal sem lesz másként, mert bazi kevés lesz ez a heti 25-30 perc.

A kezdésre menjen egy 8/10, mert ahogy ismerem őket, lesz még bőven feljebb a léc.

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték dráma californication sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr442560267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása