Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Harry Brown (2009)

2010.12.05. 14:25 Gevin

Avagy hogyan kell nyomasztó akciódrámát készíteni Michael Caine-el. A napokban beugrott, hogy van ez a bosszúfilm, ráadásul angol, úgyhogy még tökös is (gondoltam) és igazam lett. Egyébként témáját tekintve egyből a Gran Torino villant be Eastwooddal, de tényleg csak felületesen, mert az teljesen máshogy játszódik le, mint a szóban forgó film. Csak azért, mert itt is szemét fiatalok, herkás utcagyerekek ellen kell felszólalnia egy idős, háborút megjárt öregembernek.

komment

Címkék: akció dráma filmkritika 7/10

Sly-Animation

2010.12.05. 14:23 Gevin

Stallone-Expendables másképp. Összeszedtem néhányat, amik szerintem marha jók lettek. A tovább mögött lehet nézelődni. Akit jobban érdekel a téma az pedig csekkolja be a StalloneZone-t.


 

komment

Címkék: fun

Ötletpack

2010.12.04. 17:32 Gevin

Nos, a cím elég sok mindent magában foglal. Számítunk némi motivációra, vagyishát tőletek várunk ötleteket minden mennyiségben - izé, kommentben. Ki gondolta volna, mi? Gondoltam titeket megkérdezünk, hogy van-e valami jó gondolatotok, amit ki lehetne terjeszteni a blogra. Mert alapvetően, az volna a fő, hogy egy fasza kis "fórumot" hozzunk létre, ahova mindenki szívesen visszajár, eszmét cserél meg ilyesmik. Tehát fontos, hogy ti mit gondoltok, meg mi az, ami miatt többször visszanéznétek egy nap. Nekem kapásból így az első ami eszembe jutott:

- hogy lehetne egy ilyen "mi jót néztél a héten?" - szerűség, ami picit off-topikba is torkollhat esetleg, de nem baj, mert dumálásra jönne létre.

- a másik, egy ilyen ajánló ládika, ahova bedobáljátok az ajánlásokat pár mondatos rövid leírással, ergo így szólhattok, pl. kevésbé ismert cuccokról, amik jók. Természetesen nekünk is szólnak ezek, és ha már bepróbáljuk biztos megírjuk a véleményünket. És még egy visszaigazolást is kapna, aki ajánlotta, hogy szerintünk milyen:). Határt nem szabok, bármi jöhet, sorozat, film, tévéműsor, könyv, képregény, ami szerintetek ütős és fasza, amit néztek, amin röhögtök, amit szerettek. (és ha lenne rá igény, akkor kapna oldalt helyet, hogy mindig elérhető legyen)

Ez a kettő villant be nekem hirtelen, ti mivel szinesítenétek még a blogot? Ez a poszt, azért van, hogy megvitassuk a javaslatokat, tehát minden véleményt kérünk, mert azokból lehet csak ötletelni, senki ne zárkózzon el, mert így jöhet létre valami faszás rovat. Vagy lehet, hogy pont nem, de mindig bízunk a legjobbakban:). Elég kusza poszt lett, nézzétek el, csak ugye, aki éjjel legény, az nappal megrohad...

komment

Címkék: ötletpack

Let it be...

2010.12.04. 17:27 Gevin

Muszáj vagyok lenyúlni ezt a videót, a Junkieról, mert annyira jó, hogy látni kell, és meg kell osztani minél többször. Régi, picit eltűnt és megöregedett zenészek, színészek éneklik a nótát, és amikor feltűnnek, akkor csak tátod a szád, és ontod magadból a "ja, tényleg ő az" és az "aztakur..rohadt" egysorosokat. Persze van jó néhány ismeretlen arc is, de mindenképp nézzétek végig, mert nagyon üt. Lehet kattintani. (Ja még annyi, hogy a Gylne Tider című talkshow promójának készült a videó).

komment

Címkék: video

The Last Exorcism (2010)

2010.12.03. 12:08 Dr.Jones

Fogalmam sincs, mit képzeltem, amikor a Last Exorcism-ra esett a választásom, mivel köztudottan rühellem a kézikamerázást, és az eddigi Ördögűző-filmek se jöttek be igazán. Mentségemre szóljon, fingom nem volt róla, hogy ez kézikamerás cucc lesz, mert se egy trailert, se egy képet nem láttam belőle. Volt is meglepetés, amikor már az első pillanatokban gyönyörűen beremegő kamera szédítő-émelyítő hatásával szembesültem, de úgy gondoltam, hogy kemény vagyok, és végig fogom nézni.

Hogy kemény vagyok, ahhoz kétség nem férhet, bár meg kell jegyeznem, hogy az alig 90 perces filmet több, mint 3 órán keresztül néztem. Kb. 10 percenként kellett megállítanom hosszabb-rövidebb időre, és ennek sokkal kevésbé az idegesítő kamera volt az oka, mint inkább az, hogy ez még a Paranormal Activity-nél is unalmasabb!

komment · 1 trackback

Címkék: horror filmkritika 2/10

Frankie and Alice - Előzetes

2010.12.02. 23:52 Gevin

Halle Berry ismét kapott egy lehetőséget, hogy bizonyítsa színészi adottságát. Komoly szerep egy olyan nőről, akiben két személyiség lakozik. Stellan Skarsgard lesz, aki segít neki mindabban, ami ezzel jár. A trélert egy picit összecsapottnak érzem, olyan "tegyünk bele minél többet" cuccnak, ettől pont, hogy kicsit semmilyen lett.



A postert betoltam a tovább mögé.
 

komment

Címkék: előzetes

Gru / Despicable Me (2010)

2010.12.01. 23:35 Gevin

A mostani animációs kínálatot figyelembe véve, a Despicable me nekem simán várós volt. A tréler meggyőző volt, Imdb-n jó pontszámmal szerepelt (még mindig: 7.6) és úgy tűnt, hogy a sztori kiemelkedik az elburjánzott gyerekmese klisé rengetegből. Minden adott volt, mégsem éltek vele teljes mértékben. Hiszen a Gru olyan lett, mint a mostanság születő mesék jelentős százaléka: aranyos történet cseppnyi szomorúsággal, jó karakterekkel és kevés érdemleges humorral.

A sztori egy született gonosztevőről szól, Gru-ról, akinek az élete abból áll, hogy gonoszságokat követ el. Most viszont feltűnik egy vetélytárs, Vektor, aki ellop egy piramist ezzel pedig feladja a labdát főszereplőnknek, aki úgy dönt visszavág. Méghozzá úgy, hogy ellopja a holdat az égről. A csavar az, hogy örökbe fogad 3 lurkót, akik a tervéhez kellenek, és miután felhasználta őket, megszabadul tőlük. Természetesen itt kerül homok a gépezetbe, mert megszereti a kölyköket, aztán jön a bonyodalom. A film legnagyobb ászait még nem említettem, ők a Minyonok, akik Gru segítői lényegében, kis együgyű sárga törpék, akiken sokat lehet mosolyogni. Egyértelmű favoritok.

komment

Címkék: animáció vígjáték filmkritika 7/10

WD 1.5

2010.12.01. 14:48 Gevin

Hétfőn finálé emberek! Belegondoltam milyen lesz annak, aki majd darálja, mikor kijön az utolsó rész is, és hát, biztos kurvajó lesz egy adagban lenyomni, de így az izgalom talán jobban fenntartja magát. Pl most is, ahogy befejezték az anyád!haddnézzemmár érzés keringett bennem. Mivel most csak pár sorban írok (ahogy a címke is mutatja), a részről annyit, hogy végre erőteljesen működött a dráma. Most teljesen átjött minden, azt pedig mondanom sem kell, hogy a Walking Dead nagyon sok posztapok filmet elküld a búsba, annyira profi.



Jövő héten uccsó rész, tehát majd jövök az évadkritikával.

komment

Címkék: the walking dead

Harry Potter and the remix of Death

2010.12.01. 13:27 Gevin

Mike Relm nem hagyhatta ki, hogy az összes Harryből mixeljen egyet. (A fickóról röviden azt kell tudni, hogy trélekből mixel össze egy ütős anyagot, amit szanaszét vagdos, és játszik a hangeffektekkel.) A baj az, hogy ez így 5 percben marha sok, elég hamar meg lehet unni, úgyhogy tekergessetek, vagy csak nézzetek bele.

"HARRYPOTTERHARRYPOTTER!"

komment

Címkék: fun video

Retro: HEAT trailer (1995)

2010.12.01. 09:26 Gevin

Akkor így néz ki egy tréler. Most komolyan, megnézed és látni akarod a filmet. Ez volt régen, ma mi van(?), elmesélik 3 percben az egészet, és szinte pontról pontra tudod, hogyan fog lezajlani a film. Ez viszont a több, mint 2 perc ellenére is üt. Bár nyilván nem csak ezért, hanem mert klasszikus.

komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása