Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Showder Klub 6x05: lehet még olyan, mint az elején?

2010.11.23. 19:52 Gevin

Sajnos a jelek szerint erre nincs sok esély, de ezt már régóta érzi mindenki, aki hétről hétre követi a SK-ot. Most hétfőn kaptuk az újabb adagot, amit elég tágra nyílt pupillával kezdtem el nézni, amikor megláttam, hogy Trabarna vezeti a műsort. Ha ez nem lett volna elég, néhány perc elteltével rákezdett a hangutánzásra, amitől a falat kapartam már, képletesen.



Az előző részben végre megjelent Bödőcs Tibor, az írás azért maradt el róla, mert az első perceket leszámítva a többi poént már hallottam egy rádiókabaréban, így nem volt meg az az öröm, amit vártam tőle. Ennek ellenére ő vitte el a hátán a műsort, ez kétségtelen.

Ehhez a részhez igazából sokat nem akarok hozzáfűzni, csak egy-két dolgot említenék. Trabarna hasonlóképp alkalmatlan a műsorvezetésre, mint Dombóvári, szóval ismét egy ügyes húzás volt. A Szomszéd Néni produkcióján mindössze egyszer bírtam elmosolyodni. Azt azért hozzáteszem, hogy amikor először láttam őket, nevettem, tetszett ez az új stílus, amit behoztak, az ötleteik sem voltak rosszak, de többször látva őket unalmassá váltak. Kormos Anettet visszahozták, nem tudom, hogy kinek az örömére, de kb azt a szintet hozta, amikor először szerepelt. Viszont azzal teljes mértékben egyetértek vele, és szimpatikus volt, mikor elmondta, hogy milyen humorista az, aki a saját viccein nevet, mint egy idióta, holott sokszor nem is humoros, amit mond. Ezzel persze arra reagált, hogy ő faarccal hozza a saját produkcióját, na és? House sem röhög a saját beszólásain.

És akkor a lényeg, az most a sokakat megosztó Aranyosi volt. A történetén amit mesélt én többször felröhögtem. Komolyan, minden iróniát mellőzve írom ezt, tetszett, hogy végre hozott valami faszát, és még ha ez a sztori képezte is fellépésének 80%-át, nem vált unalmassá, szórakoztató volt. A ganjás poénon, meg majd leborultam az ágyról. Rég volt, hogy ilyen jót produkált, de most megilleti a dícséret.

Szóval valószínű sosem emelkedik már olyan szintre a Showder Klub, mint a kezdeténél, de azért még abban bízhatunk, hogy szórakoztat néha. Nektek, hogy tetszett az adás?

1 komment

Címkék: showder klub stand up

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr802468211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabeszX (törölt) 2010.11.23. 21:24:56

én nem hallgatok rádiókabarét és hasonló adásokat ezért nekem minden poén új,és inkább nézem a SK-t (és röhögök egy jót),mint a VV-t pl.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása