Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Ördög bújt beléd / Jennifer’s Body (2009)

2010.10.31. 17:01 Dr.Jones

Az angol cím találó, mivel hűen tükrözi a film minden értékét. Igen, Jennifer teste valóban jó. A film viszont egyáltalán nem az.

Az alapötlet nem rossz. Egy balul elsült buli után a suli szépe lelép a zenekar tagjaival, és egy teljesen más emberként tér vissza. Elsőként legjobb barátnőjének, Needy-nek tűnik fel, hogy nem stimmel valami Jenniferrel, ugyanis a lány már nem csak a tekintetével képes felfalni a fiúkat…

Az Oscar-díjas Diablo Cody írta a forgatókönyvet, amit a nem Oscar-díjas Karyn Kusama vihetett vászonra. Horror-vígjátéknak készült a film, de egyik műfaj követelményeinek sem felel meg. Ami a vérengzést illeti, kb. semmit nem látunk, hiszen amint történne valami érdekes, a kamera szemérmesen elfordul. A komikus elemekkel se sokkal jobb a helyzet. Én nem is nagyon ismertem fel azokat a momentumokat, amiket a készítők poénosnak szántak. Két esetben érzékeltem, hogy itt most valószínűleg nevetni kéne, de igazából még csak egy halvány mosolyra sem futotta.

Ez éppen annyira a pocsék rendezés hibája, mint a semmitmondó sztorié. Cody nagyon nem érzett rá erre a műfajra, így Kusama sem tudott mit kezdeni az alapanyaggal. A párbeszédek meg bármelyik gagyi tinivígjátékba elmennének, csakúgy, mint a karakterek többsége.

A főszerepben Megan Fox riszál, aki szép. Barátnőjét Amanda Seyfried alakítja, aki jó. Mellettük feltűnik még Adam Brody is egy kisebb szerep erejéig.

Jóval többet is ki lehetett volna hozni a Jennifer’s Body alapötletéből, de így csak egy bő másfél órás Megan Fox-show lett, ami látványnak ugyan nem rossz, de szórakozásnak kevés. Nem is szaporítom tovább a szót, ez egy 3/10-es élmény volt, amit a Megan-fanok már úgyis láttak, a többiek viszont kerüljék.

1 komment

Címkék: horror vígjáték filmkritika 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr142411194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.10.31. 18:36:50

Egyet értek, kb tényleg ennyit ér.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása