Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Paranormális benézések / Paranormal Activity tőlem

2010.10.30. 16:00 Gevin

Dr. Jones már felboncolta nektek a filmet, úgyhogy kisregényt nem fogok írni, de most tőlem olvashatjátok, a kis léből hatalmas kasszát dagasztó horror "kritikáját". Nekem azért jobban bejött, de hogy mi a frászért rázott ki pár embert a hideg, ettől a kamerás cucctól azt csak valami nagyon kisértetbuzi ember tudná megmondani.



Konkrétan azért is ez a rácsodálkozás, mert az Ideglelés '99-ben már rég ellőtte ezt az ötletet, hogy kézikamerával szarattak be mindenkit. Az még jó is volt, terjedt vhs-en, és bár sosem rajongtam ezekért a handycames cuccokért, de ez tetszett. A PA egyik legnagyobb gondja szerintem az, hogy rohadtul nem bírta el ezt a játékidőt. Ez egy 40 perces sorozatepizódként ütött volna igazán nagyot. Így csak egy unalmas kezdetű, néhol érdekes sztori látszatát színlelő anyag lett belőle, ami mikor már igazán beindulna gyorsan ki is kapcsolja magát. Végre jönne az izgalmas rész és puff, vége. Haha.

Ugye a történet egy párról szól, akik azt vélik felfedezni, hogy valamiféle démon zaklatja őket, ezért bekamerázzák a hálót, hogy meg tudják mi történik a szobában éjszaka.

Egyébként néha úgy éreztem, mintha tipikus tinipicsák lettek volna megcélozva közönségnek, akik még el is hiszik, hogy ez igaz történet. Azt mondjuk aláírom, hogy aki nagyon át tudja érezni ezeket a helyzeteket, ami itt is megvan, annak jó szórakozást, vagyis inkább parázást nyújthat a film. 12 évesen talán én is többre értékeltem volna.

Azért annyit még hozzáfűznék, hogy mire egekbe emelték a feszültséget, és keltették az izgalmat, akkor kezdte valahogy jobban lekötni a figyelmem. Szóval a vége nekem bejött, mert jól léptek szintet, de ami előtte volt, az nem volt elég velős. És ugye mire elérünk ide, már vége is van kb. Tőlem 5/10-et kap ez a jelenség, és azért látszik a hype, hiszen a második részre már 3 millát kaptak, és jelenleg vezeti a Box Office listát több, mint 41 millióval. Világpremier volt, játsszák már nálunk is, szóval aki rákapott az elsőre az sprintelhet a közelben lévő cinema egységbe. Vagy ez inkább otthoni műfaj?

komment

Címkék: horror filmkritika 5/10 paranormal activity

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr612396046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.10.30. 18:25:59

Jogos, abszolút. A vége full jó, de az első 40 perc, 1 óra után nem lehet róla pozitívan beszélni. A folytatásnál ugyanaz a helyzet. Parább mint az első, de van amiben gyengébb. Kb egy szinten vannak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása