Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Ready, set, Go!

2010.10.11. 01:00 Gevin

Megkezdjük a működést. Dr. Jones-szal karöltve, belecsapunk a posztírásba hatalmas hévvel meg minden ilyen sablonos buzdításra utaló szókapcsolatot képzeljetek most ide, remek. Filmekkel és sorozatokkal foglalkozó blog leszünk, ami kissé más köntösben tárul majd a szemetek elé, a lényeg pedig az volna, hogy kibeszélési lehetőséget nyújtsunk minden függő emberkének, aki imádja ezeket bámulni, esetlegesen ott tobzódik minden csütörtökön a premieren valamelyik moziban, vagy csak épp letöltötte Robert Rodriguez egyik agymenését és olvasna róla. Netalán még a véleményét is elmondaná. Csak tessék itt vagyunk. Saját véleménnyel, köntörfalak nélkül. Természetesen alapdolog, hogy rengeteg hasonló oldal van, amik közé részben most mi is besorolunk, ellenben megpróbáljuk minél érdekesebben feltünteti majd a sok sorozatot és a filmeket. Mivel hírekkel tele van a padlás, és rengetegen foglalkoznak ezzel, ezért mi ezt kihagynánk hiszen ezer meg ezer oldalon megtalálhatjátok a friss pletykákat, mi nem ezért születünk. (Ettől függetlenül nagy ritkán azért becsúszhat majd pár infó, de tényleg csak amit úgy gondolunk, hogy érdemes írni róla.)

Van jó néhány rovattervünk, amit külön-külön le fogunk írni bejegyzésben elmagyarázva. Amint látjátok vendégbloggerkedésre is van lehetőség, szóval szívesen fogadunk minden írást, sőt érdeklődve várjuk őket. (Azért kommentelni sem kell elfelejteni:)

Mivel a blog neve simán magába foglal rengeteg témát, ezért esetleg kitérünk majd könyvekre, képregényekre adott esetben, azt viszont senki ne képzelje, hogy ez az oldal, Hajdu Péter szarának elemzésével foglalkozik, vagy Győzike éppen aktuális szlengjét boncolgatnánk. NO! De ami még ide sorolható és minket izgat, az simán fellelhető lesz.

A Sorozatoknak lesznek külön kibeszélőik, akár a Sorozatjunkien, egyszóval ez már ismerős lehet néhányaknak, akik jártasak a témában. Jó ötletnek tartjuk, így átvettük, remélem nem sértődnek meg:). A filmekről elöljáróban annyit, hogy lesznek premierek, pótolnivalók avagy oldschool klasszikusok, pár éves filmek, szóval sok minden. Nem korlátozódunk minden épp a héten vetítésre kerülő 126. magyar film kritikájára vagy olyanra, ami nem izgat, csak hogy legyen írás és aktuálisak legyünk. De azért nyilván, ha ott sündörgök majd én is a The Town premierjén, akkor másnap elképzelhető, hogy felkerül egy poszt. Stimmt?

El lehet kezdeni a kék virtuális pirula bekapkodását, aztán vörös szemig tévézni, mozizni, és jöhet minden gondolat, ami témába vág. Hajrá! Szívesen várunk minden elvonási tünettel küszködőt, hogy segítsünk.

5 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr902355409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.10.11. 08:18:14

így első ránézésre nem rossz, reméljük a színvonal is marad a régiben. Sok sikert a továbbiakhoz.

robbie90 2010.10.11. 10:57:21

Én is sok sikert kívánok! Majd meglátjuk milyen lesz, és ha bejön, akkor elkezdem terjeszteni a baráti körben. :)

RapToR4 2010.10.11. 18:50:39

Hajrá Arcok! Figyelek majd én is ezentúl és sok sikert ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása