Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Loving Vincent – Van Gogh élete Van Gogh-stílusban

2016.04.24. 06:01 Dr.Jones

Stílusteremtő animációs film készül minden idők egyik legnagyobb festője, Vincent Van Gogh különös életéről és rejtélyes haláláról, amely a film hivatalos facebook-oldala szerint már idén szeptemberben a mozikba kerülhet. A Loving Vincent névre keresztelt film Van Gogh leveleiből és festményeiből építkezik, legnagyobb érdekessége pedig, hogy minden képkockája egy-egy olajfestmény.

loving_vincent_promo_1.png

Másodpercenként 12 képkocát látunk majd, így a picit több mint 80 perces film összesen 62460 képkockát igényel, vagyis összesen ennyi festmény szükséges a kész alkotáshoz. Száznál is több festőművész dolgozik serényen a Breakthru Films műhelyében (30-40 művész kezdte, de folyamatosan növekszik az alkotók tábora), hogy életre keltsék Van Gogh jellegzetes világát. Minden egyes kép a holland festő stílusvilágát idézi; az eredeti festmények helyszínei és szereplői elevenednek meg a vásznon.

loving_vincent_promo_2.jpg

A projekt természetesen óriási kihívást jelent a készítőknek, hiszen nemcsak Van Gogh sajátos stílusát kell a lehető leghitelesebben visszaadniuk, de arra is ügyelniük kell, hogy az aktuális kép mennyit változzon az előzőhöz képest. Ennél fogva minden egyes ecsetvonásnak jelentősége van. Egy művész átlagosan 6 képet készít naponta, azaz fél másodpercnyi anyaggal járul hozzá a filmhez.

Kérdés persze, hogy a világ első kézzel festett animációs filmje mennyire fog működni 80 percben, a trailer mindenesetre nagyon jól fest (bocs).

komment

Címkék: előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr338656828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szsuzsanna 2016.04.25. 08:53:51

Nagyon érdekes ez az animációs film...
-Nekünk nagy élmény volt pl., hogy, az Arles melletti hídról festett képe, -szinte, ugyanolyan "látvány" most is...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása