Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

True Detective posztercsokor - 2. adag

2015.03.01. 16:11 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

true_detective_p2_0.png

1 komment

Címkék: poster true detective

Vérvarázs - avagy ilyen lett volna a Frozen, ha John Carpenter rendezi

2015.02.28. 12:19 Dr.Jones

Lee Hardcastle újragondolta 'A dolog' c. kulthorror vérminta-jelenetét, méghozzá a Disney Jégvarázsának szereplőivel. Beteg.

Szólj hozzá!

Címkék: fun video

Stephen King: Mr. Mercedes

2015.02.28. 05:00 Gevin

"Kontroll. Káosz. Sötétség."

mr_mercedes1.gifKing. Dráma. Krimi. Az egykori horrorkirály egy ideje már távolodik a műfajtól, mely naggyá tette (vagy amelyet ő tett naggyá - szabadon választható), de igazából semmi oka sincs rá, hogy ezt véka alá rejtse, mert örökre fennmaradó örökségét saját vére viszi tovább - méghozzá nem is akárhogyan. Stephen 67 éves és nem vonzzák már a borzalmak úgy istenigazából és ez így is van rendjén. A Mr. Mercedes pedig a legrelevánsabb bizonyítéka annak, hogy az örök skatulyából másfelé lépegetne a mester, ha hagyják neki.

A Mr. Mercedes King első színtiszta bűnügyi regénye.

Szólj hozzá!

Címkék: krimi könyvkritika dráma

Joe Hill: NOS4A2

2015.02.26. 22:58 Dr.Jones

„Mitől félsz jobban? Attól, hogy őrült vagy? Vagy attól, hogy nem?”

joe_hill_nos4a2.gifVan egy hely, ahol mindennap karácsony van, és nem létezik se bánat, se szomorúság. De ez csak a látszat. A felszín alatt a borzalmak birodalma ez. Egy hely, valahol a fizikai világ és a fantázia határán. Egy tébolyult elme kreálmánya, eltűnt gyerekek megfakult emlékének ördögi játszótere. Karácsonyország...
Van egy gonosz öregember. Charles Manx. Egy vámpír, aki vér helyett a gyerekek boldogságával táplálkozik. Egyedülálló anyák csemetéit rabolja el, majd szállítja őket szeretett Karácsonyországába, mialatt a szülők sorsát segédjére, az elmebeteg, szadista Bingre bízza...
Van egy nő. Vic McQueen, aki Manxhoz hasonlóan különleges képességgel rendelkezik. Csak ő képes felvenni a harcot a gonosszal, ami elkerülhetetlenné válik, mikor Manx az ő gyerekét szemeli ki Karácsonyország következő lakójának...

Szólj hozzá!

Címkék: horror könyvkritika

10 dolog, amit (valószínűleg) nem tudtál Michael Keatonról

2015.02.25. 16:53 Dr.Jones

Bár az Oscar-díjról lecsúszott, mégis vitathatatlan, hogy a Birdman főszerepében nemcsak élete alakítását, hanem a 2014-es év egyik legerősebb színészi teljesítményét is nyújtotta Michael Keaton. Ennek örömére összekanalaztunk róla néhány érdekességet. 

michael_keaton_1.jpg

10 komment

Címkék: érdekesség starz

Tudtad, hogy...? #35

2015.02.24. 08:29 Dr.Jones

Hugh Jackman már nem egyszer tett olyan kijelentést, hogy fel akar hagyni az X-men filmekkel és Logan/Rozsomák(Farkas) szerepével. Még az is elhangzott, hogy Channing Tatumnak adná át az adamantiumkarmokat. Azonban miután a közelmúltban megnézte az Oscar-nyertes Birdmant, megvilágosodott. „Mondtam is a feleségemnek, hogy a [Birdman] tanulsága az, hogy soha nem hagyhatom abba Rozsomák alakítását. Meg kell találnom a módját, hogy addig játszhassam, míg meg nem halok. Tudom, hogy egy napon újracastingolják a szerepet egy másik színésszel. De örülni fogok, ha ez egyszer megtörténik. Mert az azt jelentené, hogy ikonikussá vált.”

wolverine_hugh_jackman.jpg

7 komment

Címkék: tudtad

Birdman posztercsokor

2015.02.23. 15:17 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

birdman_p_0.png

Szólj hozzá!

Címkék: poster

TOPLISTA: Az 5 legjobb tévésorozat évad 2014-ből

2015.02.23. 06:00 Gevin

Jobb későn, mint soha, ugye, úgyhogy így február utolsó hetét taposva az agonizáló blog a lustaság szemétdombjáról tudósítja nektek saját favoritjait a tévéből. Mert akárhogy is legyen, tavaly olyan sorozatokat, évadokat kaptunk, ami mellett nem szabadott volna átsiklanom az év végén. De sosincs késő, az aktualitás pedig sosem volt fegyvertény nálunk, szóval íme a LEGFASZAGÁNYOSABB évadok 2014-ből.

td_cover_toplist.jpg

27 komment

Címkék: toplista sorozatkritika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása