Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Vérvarázs - avagy ilyen lett volna a Frozen, ha John Carpenter rendezi

2015.02.28. 12:19 Dr.Jones

Lee Hardcastle újragondolta 'A dolog' c. kulthorror vérminta-jelenetét, méghozzá a Disney Jégvarázsának szereplőivel. Beteg.

Szólj hozzá!

Címkék: fun video

Stephen King: Mr. Mercedes

2015.02.28. 05:00 Gevin

"Kontroll. Káosz. Sötétség."

mr_mercedes1.gifKing. Dráma. Krimi. Az egykori horrorkirály egy ideje már távolodik a műfajtól, mely naggyá tette (vagy amelyet ő tett naggyá - szabadon választható), de igazából semmi oka sincs rá, hogy ezt véka alá rejtse, mert örökre fennmaradó örökségét saját vére viszi tovább - méghozzá nem is akárhogyan. Stephen 67 éves és nem vonzzák már a borzalmak úgy istenigazából és ez így is van rendjén. A Mr. Mercedes pedig a legrelevánsabb bizonyítéka annak, hogy az örök skatulyából másfelé lépegetne a mester, ha hagyják neki.

A Mr. Mercedes King első színtiszta bűnügyi regénye.

Szólj hozzá!

Címkék: krimi könyvkritika dráma

Joe Hill: NOS4A2

2015.02.26. 22:58 Dr.Jones

„Mitől félsz jobban? Attól, hogy őrült vagy? Vagy attól, hogy nem?”

joe_hill_nos4a2.gifVan egy hely, ahol mindennap karácsony van, és nem létezik se bánat, se szomorúság. De ez csak a látszat. A felszín alatt a borzalmak birodalma ez. Egy hely, valahol a fizikai világ és a fantázia határán. Egy tébolyult elme kreálmánya, eltűnt gyerekek megfakult emlékének ördögi játszótere. Karácsonyország...
Van egy gonosz öregember. Charles Manx. Egy vámpír, aki vér helyett a gyerekek boldogságával táplálkozik. Egyedülálló anyák csemetéit rabolja el, majd szállítja őket szeretett Karácsonyországába, mialatt a szülők sorsát segédjére, az elmebeteg, szadista Bingre bízza...
Van egy nő. Vic McQueen, aki Manxhoz hasonlóan különleges képességgel rendelkezik. Csak ő képes felvenni a harcot a gonosszal, ami elkerülhetetlenné válik, mikor Manx az ő gyerekét szemeli ki Karácsonyország következő lakójának...

Szólj hozzá!

Címkék: horror könyvkritika

10 dolog, amit (valószínűleg) nem tudtál Michael Keatonról

2015.02.25. 16:53 Dr.Jones

Bár az Oscar-díjról lecsúszott, mégis vitathatatlan, hogy a Birdman főszerepében nemcsak élete alakítását, hanem a 2014-es év egyik legerősebb színészi teljesítményét is nyújtotta Michael Keaton. Ennek örömére összekanalaztunk róla néhány érdekességet. 

michael_keaton_1.jpg

10 komment

Címkék: érdekesség starz

Tudtad, hogy...? #35

2015.02.24. 08:29 Dr.Jones

Hugh Jackman már nem egyszer tett olyan kijelentést, hogy fel akar hagyni az X-men filmekkel és Logan/Rozsomák(Farkas) szerepével. Még az is elhangzott, hogy Channing Tatumnak adná át az adamantiumkarmokat. Azonban miután a közelmúltban megnézte az Oscar-nyertes Birdmant, megvilágosodott. „Mondtam is a feleségemnek, hogy a [Birdman] tanulsága az, hogy soha nem hagyhatom abba Rozsomák alakítását. Meg kell találnom a módját, hogy addig játszhassam, míg meg nem halok. Tudom, hogy egy napon újracastingolják a szerepet egy másik színésszel. De örülni fogok, ha ez egyszer megtörténik. Mert az azt jelentené, hogy ikonikussá vált.”

wolverine_hugh_jackman.jpg

7 komment

Címkék: tudtad

Birdman posztercsokor

2015.02.23. 15:17 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

birdman_p_0.png

Szólj hozzá!

Címkék: poster

TOPLISTA: Az 5 legjobb tévésorozat évad 2014-ből

2015.02.23. 06:00 Gevin

Jobb későn, mint soha, ugye, úgyhogy így február utolsó hetét taposva az agonizáló blog a lustaság szemétdombjáról tudósítja nektek saját favoritjait a tévéből. Mert akárhogy is legyen, tavaly olyan sorozatokat, évadokat kaptunk, ami mellett nem szabadott volna átsiklanom az év végén. De sosincs késő, az aktualitás pedig sosem volt fegyvertény nálunk, szóval íme a LEGFASZAGÁNYOSABB évadok 2014-ből.

td_cover_toplist.jpg

27 komment

Címkék: toplista sorozatkritika

Jupiter felemelkedése posztercsokor

2015.02.22. 12:45 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

jupiter_ascending_p_0.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: poster

Foxcatcher (2014)

2015.02.21. 16:38 Gevin

John du Pont (Steve Carell) egy szörnyeteg. Egy csaló. Egy dúsgazdag, manipulatív, iskolázott, lelkileg eltorzult féreg. Ő lenne az a fiú az általánosban, aki ugyanazokat a menő dolgokat próbálja csinálni, mint az idősebb, TÉNYLEG menő srácok, de tisztelet helyett őt csak kiröhögik. Mindig is egy szürke kis gyámoltalan, csúnyácska patkány lesz mind maga, mind mások, mind anyja szemében, akinek sohasem tudott megfelelni. Az a csúnyácska patkány, akit inkább takarni kell, mint mutogatni.

A Foxcatcher egy felkavaróan szomorú film két olyan emberről, akik végül sohasem tudtak azok lenni, akik akartak.

foxcatcher_kritika1.png

Szólj hozzá!

Címkék: sport dráma filmkritika 7/10

Éjjeli féreg posztercsokor

2015.02.21. 14:48 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

nightcrawler_p_0.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: poster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása