Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Ennyi volt a Horrorfest III., véget ért a sok rémálom

2014.11.02. 14:50 Dr.Jones

Kicsiny blogunk életében mindig is fontos szerepe volt a Halloweennak, ami nálunk egyet jelent a horror, azaz a horrorfilmek és rémregények meg mindenféle más borzalmak ünnepével. Reméljük, idén is sikerült egy kellemes virtuális vérfürdőt rendeznünk. Köszi mindenkinek, aki olvasott minket (le ne mondjon eme jó szokásáról a jövőben se!); jövőre újra megnyitjuk a rémségek tárházának kapuit. De addig is lehet szemezgetni az idei felhozatalból, amit jól felsorolunk az alábbi, rettentően ijesztő kép alatt.

horrorfest_3_promo_5.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: halloween horrorfest

TOPLISTA: A legjobb horrorfilmek: 2001-2013

2014.11.01. 18:00 Gevin

Évek óta érlelődik a fejünkben egy 13-as horror toplista, de ezidáig csak nem voltunk képesek összegereblyézni a tagokat egészen mostanáig. Ráadásul most egyben megkapjátok a Viagra által esszenciális daraboknak kikiáltott (hohó, szubjektívebb már nem is lehetne) gyűjteményt egészen 2001-től a tavalyi évig. 13 év terméséből emeljük ki a műfaj vérbő színe-javát.*

Indulhat a kronológiai horror-trip? Jó utazást!

panic.gif

10 komment

Címkék: horror toplista

The Vanishing of Ethan Carter

2014.11.01. 15:40 Dr.Jones

Okkult kalandok a romlás szigetén

Nyomozás és szaglászás, talányok és rejtvények, brutális halálesetek, lélegzetelállító környezet és egy nagy adag misztikum. Címszavakban valahogy így lehetne összefoglalni a The Vanishing of Ethan Cartert, ami egy nem hétköznapi ügy felgöngyölítésére invitál minket, azaz Paul Prosperót, a természetfeletti képességekkel rendelkező nyomozót, kinek bőrébe bújva egy eltűnt kisfiú nyomába eredünk, és hamarosan egy hullákkal kikövezett rejtély labirintusában találjuk magunkat.

the-vanishing-of-ethan-carter-1.jpg

1 komment

Címkék: játékteszt kalandjáték túlélő horror

Pumpkinhead: A bosszú démona (1988)

2014.11.01. 13:00 Gevin

Ed Harley (Lance Henriksen) boldogan él kisfiával valami isten háta mögötti kisváros napsütötte, szikár idilljében. Kisboltja van, halálédi sráca, meg a Cigány névre lábhoz szökkenő kutyája. Amikor a nagypofájú városi kölykök két krosszmotorral behajtanak az életükbe, természetesen minden elcsesződik. A kölyök meghal, Edhárliban pedig harmónikaszóra elkezd fortyogni a düh, akár egy ősrégi westernfilmben. Több se kell neki ahhoz, hogy felkeresse az ingovány mélyén rothadó öregasszonyt és megkérje rá, hogy élessze fel a bosszú "tök-fejű" démonját, hogy elégtételt vegyen a felelőtlen csürhén.

Pumpkinhead kritika1.png

Szólj hozzá!

Címkék: horror filmkritika 7/10 80 90 classic shit

Hibátlan előadás / Grand Piano (2013)

2014.11.01. 11:37 Dr.Jones

Halálos koncert – avagy a szegény ember Fülkéje

Tom Selznick (Elijah Wood) korunk egyik legnagyobb zongoristája. Vagy korunk egyik legnagyobb balfékje? Az emberek mindenestre még nem felejtették el azt az ominózus baklövést, amikor Tom 5 évvel ezelőtti, utolsó előadásán úgy belesült halott mestere eljátszhatatlannak tartott darabjába, hogy azóta se lépett fel a nyilvánosság előtt. Most azonban készen áll, hogy visszatérjen, és újra megcsillantsa ragyogó tehetségét. A baj csak az, hogy nem a lámpaláz a legnagyobb ellensége a zsúfolásig telt színházban, hanem egy őrült gyilkos (John Cusack), aki egy sötét zugban megbújva, mesterlövészpuskája távcsövén keresztül figyeli, és azzal fenyegeti, hogy megöli őt és a feleségét, ha akár csak egyetlen hangot is téveszt…

grand_piano_1.jpg

3 komment

Címkék: thriller filmkritika 7/10

Horror posztercsokor - 5. adag

2014.11.01. 10:34 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

horror_poster_5_0.jpg

5 komment

Címkék: poster

A Kör 2 / The Ring 2 (2005)

2014.11.01. 09:10 Gevin

Eleve röhejes, hogy az amerikai remake második részének feldolgozását odaadták Hideo Nakata mancsaiba, aki az eredeti japán Ringu-t dirigálta. Nem is igazán tudott mit kezdeni azzal, hogy saját magát kellett reprodukálnia - nem beszélve arról, hogy Gore Verbinski az első résszel úgy odapirított neki, hogy túl sok sansza amúgy sem volt. Az eredmény nem túl meglepő.

the ring 2 kritika.jpg

1 komment

Címkék: horror filmkritika 5/10

13 sins (2014)

2014.11.01. 07:15 Gevin

Daniel Stamm idei thrillere afféle halvány utózöngéje a Fűrész által kitaposott nyomvonalnak, azaz leginkább az „éld bele magad!”- típusú horrorok határmezsgyéjén mozog, és kissé olyan, mintha a Would you rather-t és az összes hasonszőrű szinonim-zsánert megpróbálták volna újrafeldolgozni. Csak nem sikerült. A 13 Sins helyenként annyira groteszk, röhejes és vicces, hogy az ember nem vele, hanem rajta röhög.

13 sins kritika1.jpg

1 komment

Címkék: horror thriller filmkritika 5/10

Justin Cronin: A szabadulás

2014.11.01. 05:00 Dr.Jones

„Gyorsan történt. Harminckét perc kellett ahhoz, hogy elpusztuljon egy világ, és megszülessen egy másik.”

Justin Cronin  - A szabadulás.jpgHa egy könyv megfilmesítési jogai már akkor elkelnek (rettentően magas, 1.75 millió dolláros áron), amikor még nemhogy a kiadásig nem jutott el, de a szerző még az írással sem végzett, az azért már jelent valamit. Hát még ha a rendezői széket rögtön egy olyasvalaki stoppolja le, mint Ridley Scott… De mit tud ez a könyv, amiért már a megjelenése előtt ennyire be voltak zsongva a tengerentúlon?

Nos, A szabadulás már ránézésre is igencsak tartalmasnak tűnik; a Biblia-nagyságú, vaskos kötet több mint nyolcszáz oldalt foglal magában. Keletkezésének története 2006-ig nyúlik vissza, amikor is Cronin kislánya arra kérte apját, hogy írjon egy olyan sztorit, amelyben egy lány menti meg a világot. Az apuka pedig igen sajátosan teljesítette a kérést; a 2010-re elkészült könyv ugyanis minden lett, csak nem lányregény.

5 komment

Címkék: horror könyvkritika posztapok

Még nincs vége

2014.10.31. 23:30 Dr.Jones

A rémálmok holnap folytatódnak. 

horrorfest_3_promo_4.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: halloween horrorfest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása