Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Hollywoodi hasonmások

2014.08.31. 15:20 Dr.Jones

Színészek és színésznők, akiket még a saját anyjuk is összekeverne. 

Kattints a képre a galéria megnyitásához!

komment

Címkék: képek cigiszünet

Joe Hill: Szarvak

2014.08.29. 19:14 Dr.Jones

Joe Hill Szarvak.JPG„Ha úgyis a földi pokolban kell élned, ördögnek lenni kifizetődőbb.”

Stephen King középső fiának második (kiadott) regénye ugyanazzal a lelkesedéssel és lendülettel íródott, mint A szív alakú doboz, ám sokkal tartalmasabb, sokkal kiforrottabb annál. Joe Hill ismét egy meglehetősen szokatlan alapötlettel keseríti meg főhőse életét, Iggy Perrish ugyanis egyik reggel azt a különös dolgot tapasztalja, hogy a feje nemcsak a gyötrő másnaposságtól sajog, hanem azért is, mert szarvak nőttek rajta. A kezdeti sokk után pedig rövidesen arra is ráeszmél, hogy újdonsült testrészei különös erővel ruházzák fel, s amit kezdetben átoknak vél, azt később fegyverré alakítja, mikor halott szerelme gyilkosának nyomába ered…

komment

Címkék: thriller könyvkritika

The Expendables – A feláldozhatók 3. (2014)

2014.08.28. 19:40 Dr.Jones

Elgurult Stallone gyógyszere

A mai akciófilmek tökéletes bőrű, felfújt izomzatú, csábos mosolyú és gondosan belőtt hajú hurkatöltelékeinek nincs helyük a képernyőn, amíg a ’80-as, ’90-es évek VHS-en daráló sztárjai még nyugdíjasként is tökösebbek náluk. Ezt a tézist bizonygatta Sylvester Stallone az előző két Feláldozhatók-filmben, most pedig jól szembeköpi magát, és a már védjegyévé vált szigorú-szomorú faarccal cáfolja meg mindezt.

expendables3_1.jpg

komment

Címkék: akció filmkritika 5/10

Cigiszünet: Világok harca

2014.08.26. 22:12 Dr.Jones

Ilyen az, amikor a valóság virtuális világokba ütközik. Vigyázat, vicces!

Kattints a képre a galéria megnyitásához!

komment

Címkék: fun képek cigiszünet

Tudtad, hogy…? #28

2014.08.26. 20:01 Dr.Jones

A főiskolán Harrison Ford csak azért vett drámaórákat, hogy könnyebben csajozhasson, hamarosan azonban egészen megszerette a színészetet. Később Los Angelesbe költözött, ahol kisebb szerepeket kapott ugyan, ám ez nem volt elég arra, hogy eltartsa családját, ezért könyvtári szakkönyvekből kitanulta az ácsmesterséget. Talán még ma is bútorokat farigcsálna, ha 1975-ben nem járt volna arra egy bizonyos George Lucas, amikor Ford éppen a filmstúdió kapuján dolgozott, s kérte volna fel, hogy a Star Wars szereplőválogatásán olvassa már fel Han Solo szövegeit, hogy addig ő lecsekkolhassa a különböző szerepekre jelentkezett színészeket. A felolvasásokon jelen volt egy bizonyos Steven Spielberg is, akinek annyira megtetszett Ford stílusa, hogy felvetette annak az ötletét, hogy mi lenne, ha megkapná Solo szerepét? Lucast nem kellett sokáig győzködni, így Harrison Fordra végre rámosolygott a szerencse, és elindult a világhírnév felé. Néhány asztalosmunkája egyébként még ma is megtalálható Hollywoodban. 

tudtad28.jpg

komment

Címkék: tudtad

Your Time Has Come - NBA 2K15 előzetes

2014.08.25. 22:52 Dr.Jones

LeBron James már régi/új mezében feszít az NBA 2K15 legújabb trailerén, mialatt Shaq viccelődik a stúdióban. Tömény két percnyi keményvonalas NBA-hangulatot áraszt a videó, legszívesebben már markolásznám a kontrollert, megszállottan nyomkodva a gombokat, erre azonban október 10-ig várni kell, ekkor jelenik meg ugyanis a játék PC-re, PS4-re és XOne-ra. Előzetes a kép alatt. 

nba-2k15_promo.jpg

komment

Címkék: előzetes játék nba

Godzilla (2014)

2014.08.25. 15:05 Dr.Jones

Egy szörnyen rossz szörnyfilm

Utólag belegondolva elég reménytelen vállalkozás volt a kegyetlenül vontatott Monsters rendezője, Gareth Edwards részéről feltámasztani minden szörnyek leghatalmasabbikát, a kaijuk királyát, Godzillát. ’98-ban Roland Emmerich egy teljesen újraértelmezett (és szvsz teljesen élvezhető) verzióval lepte meg a nagyérdeműt – de az nem volt jó, mert nem elég japános. Edwards ezzel szemben most szinte kényszeresen átvette az ’54 után tömegesen gyártott japán Gojira-filmek minden hagyományát – csak épp azt a kérdést hagyta figyelmen kívül, hogy ami évtizedekkel korábban bugyuta trashfilmként működött Japánban, az miért működne most nagyszabású blockbusterként Amerikában?

godzilla_1_1.jpg

komment

Címkék: filmkritika sci fi godzilla 3/10

2014/15 új sorozatok: CW és Fox

2014.08.25. 07:26 Evana

THE-FLASH-Full-Suit-Image.jpgHát a CW mindössze kettő sorozattal készül, egy spinoff és egy dramedy. A Fox 2 drámával, egy szitkommal és egy dramedy-vel (szeretem ezt a szót, ne szóljál be, amiért ezt használom itt) jön az ősszel. Ahhoz képest, hogy nem olvasok képregényeket, nagyon érdekelnek a belőlük készült sorozatok és filmek, szóval mind a The Flash-t, mind a Gotham-at be fogom próbálni. A komikus dolgok engem nem izgatnak, ezt mindenki tudja, így az ilyen sorozatok nálam alapból nem játszanak, és akkor még itt van nekünk a Gracepoint, amit én tutira nézni fogok, mert David Tennant, és mert imádom az eredeti sorozatot, a Broadchurch-öt (ha még nem láttad, akkor sürgősen pótold ezt a hiányosságot; én csak 45 ezerszer néztem meg eddig). A tovább mögött egyéb részleteket is megtudhattok.

Gotham (Fox)
Gracepoint (Fox)
Jane The Virgin (CW)
Mulaney (Fox)
Red Band Society (Fox)
The Flash (CW)

komment

Címkék: sorozat fox cw 2014/15

2014/15 új sorozatok: CBS

2014.08.25. 07:26 Evana

Scorpion-poster-CBS-season-1-2014.jpgA CBS idén ősszel 5 új sorozattal készül, amiből négy dráma és csak egy komédia. Persze ebben semmi meglepő sincsen, a CBS-re a drámák jellemzők, szitkom/komédia hadat inkább az ABC szokott felsorakoztatni (és biztosíthatlak titeket, ez ebben az évben sincsen másképp, de majd meglátjátok az ABC-s posztnál). Szóval kapunk politikát, spinoff-ot, zseniket, rendőröket, meg sport őrülteket. Hogy engem ebből hány sorozat érdekel? Őszintén szólva egy sem, de ez téged ne tántorítson el. Menjél a tovább mögé, nézd meg a kínálatot részletesebben, és dönts te magad. (Ici-pici kérdés, CBS: fájna kiadni értelmes promóképeket, amin minden szereplő rajta van, irka-firka nélkül? Ez komolyan annyira nehéz lenne? Istenem...)

Madam Secretary
NCIS: New Orleans
Scorpion
Stalker
The McCarthys

komment

Címkék: sorozat cbs 2014/15

2014/15 új sorozatok: ABC

2014.08.25. 07:25 Evana

Selfie-ABC-poster-season-1-2014.jpgNa tessék, íme, az ABC ismét csak felsorakoztatja a szitkom/komédia kínálatát őszre, a hat új sorozatából mindössze kettő dráma. Nehéz lenne így összegezni itt az elején, hogy mit is hoznak el nekünk idén, már csak azért is, mert megint csak egyik sem érdekel engem. Lehet, hogy nem profi ilyeneket mondani, de én nem vagyok profi blogíró és nem is akarok az lenni. Ha bármibe is belenézek, akkor az a Selfie lesz és csak is Karen Gillan miatt. Tessék, itt van, lehet köveket hajítani felém. Amellett nézzetek be a tovább mögé is a részletekért.

Black-ish
Cristela
Forever
How To Get Away With Murder
Manhattan Love Story
Selfie

komment

Címkék: sorozat abc 2014/15

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása