Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Sin City: Ölni tudnál érte / Sin City: A Dame to Kill For (2014)

2014.08.23. 20:22 Dr.Jones

A folytatás, amiért ölni tudtunk volna

Közel egy évtizednyi várakozás előzte meg az ez idő alatt klasszikussá érett Sin City folytatását, ami kicsit a Fanboys című filmet jutatta eszembe, amiben néhány megszállott Star Wars rajongó elindul betörni George Lucas otthonába, hogy elsőként láthassák az első epizódot, de csak a vetítés kezdetekor ötlik fel bennük a mindenki által elfeledett, rohadtul valótlannak tűnő, de mégis igen zavaró kérdés: mi van, ha szar lesz? Nos, nyugodjatok meg, mert attól megnyugszotok: a Sin City 2 nem lett szar.

sin_city_2_a_dame_to_kill_for_1.jpg

komment

Címkék: akció thriller filmkritika 7/10

2014/15 új sorozatok: NBC

2014.08.23. 16:11 Evana

constantine-tv-series-matt-ryan.jpgAz NBC hat új sorozattal készül, 2 dráma, 1 thriller, és 3 komédia/szitkom. Kapunk itt mindenféle történetet, habár én megmondom őszintén, hogy néhány esetben nem tudom elképzelni, hogy ezt hogyan akarják kihúzni, a sztorit akár több évadra is. De lehet, hogy nincs elég képzelőerőm. A  tovább mögött megnézhetitek magatoknak is.

A to Z

Bad Judge

Constantine

Marry Me

State of Affairs

The Mysteries of Laura

komment

Címkék: sorozat nbc 2014/15

Calvary (2014)

2014.08.22. 05:50 Gevin

John Michael McDonagh (a McDonagh fivérek az utóbbi évtized legtehetségesebb felfedezettjei, múltjuk, adottságuk, hozzáértésük vitathatatlan) 2014-es mozija egy komor, monolitikus dráma az egyházról, bűnről és bűnhődésről, ítélkezésről és a változás reményének szertefoszlásáról. Mindez Brendan Gleeson karizmatikus, tiszteletet parancsoló jelenlétével.

Calvary kritika1.png

komment

Címkék: dráma filmkritika 8/10

Starred Up (2013)

2014.08.20. 21:14 Gevin

Ír börtöndráma. Azt hiszem ezzel a két szavas mondattal mindent elmondtam azok számára, akiket az átlagosnál jobban vonz a téma, a többieknek legyen elég annyi, hogy 2014 első igazán jó filmjének kiáltották ki a brit kritikusok és nem is hazudtak vele. David Mackenzie filmje nyers és zsigeri, nem hódol börtönfilmes sztereotípiáknak, ugyanakkor nem is hoz sok újat a zsánerben, de amit ad, azt vérbeli profizmussal teszi.

starredup kritika.jpg

komment

Címkék: dráma filmkritika 8/10

2014/15 szezon: visszatérő sorozatok (frissítve)

2014.08.20. 20:38 Evana

sons_of_anarchy_ver22_xlg-500x741.jpgItt a nyár vége és találjátok ki, hogy ki tért vissza? Igen, én, Evana visszatértem a szokásos kis sorozatos posztjaimmal (ezen poszt részletezi az ősszel visszatérő sorozatok premierdátumait) és tudjátok, hogy mit szeretnék nagyon? Seggbe rúgni az HBO-t, amiért nem képes premierdátumokat közölni augusztus vége felé sem, a "novemberben érkezik" és "ősszel érkezik" szövegekkel próbálják kiszúrni a szemem. Köszi HBO, nagy segítség vagytok. Menjünk is inkább a tovább mögé, mielőtt jobban felidegesítem magam.

komment

Címkék: sorozat 2014/15

A galaxis őrzői posztercsokor - 2. adag

2014.08.20. 07:00 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

gotg_p2_0.jpg

komment

Címkék: poster

A világ legmenőbb mozijai

2014.08.19. 16:22 Dr.Jones

Moziba általában a filmek miatt járnak az emberek, de léteznek olyan filmszínházak is, ahol még a legbénább filmekre is érdemes jegyet váltani. A filmnézés és a mozizás ezeken a helyeken ugyanis két külön fogalommá válnak, két különböző élmény életre szóló együttesét biztosítva. Hajmeresztő épületek vadabbnál vadabb ötletekkel várják a kalandvágyó mozirajongókat szerte a világon, hogy felejthetetlen élményben részesítsék őket. 

0_cinema.jpg

Szóval, ha már unod a plázamozik tökegyforma, full steril termeit vagy a kisebb artmozik családiasabb, de ugyanolyan kiszámítható hangulatát, érdemes betérned az alábbi varázslatos filmszínházak egyikébe.

komment

Címkék: érdekesség

Horror posztercsokor - 4. adag

2014.08.19. 09:42 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

horror_p4_0.jpg

komment

Címkék: poster

Amerika Kapitány: A tél katonája / Captain America: The Winter Soldier (2014)

2014.08.18. 02:12 Gevin

Kissé túlcsámcsogott dolognak érzem a Marvel "univerzumépítését", de az tény, hogy meglátták ebben a potenciált, ahhoz, hogy valami olyat hozzanak létre, amely bebetonozza a financiális sikerüket. A Kapitány bemutatkozó filmje anno a leggyengébb felvezető filmek egyike volt, és jó látni, hogy ezt a csorbát most igyekeztek kiküszöbölni. Habár A tél katonája messze nem olyan intelligens és bombasztikus, mint amilyennek be lett állítva, de tagadhatatlanul működik.

captain america 2 kritika.jpg

komment

Címkék: akció filmkritika képregény adaptáció 7/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása