Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Tudtad, hogy…? #15

2014.01.25. 14:30 Dr.Jones

Az eszköz, amivel Qui-Gon kommunikált a Baljós árnyak-ban, valójában egy kidekorált női borotva volt.

tudtad15.jpg

5 komment

Címkék: tudtad

Tudtad, hogy…? #14

2014.01.24. 16:44 Dr.Jones

A Watchment 1990 óta próbálták megfilmesíteni. Eredetileg Terry Gilliam rendezte volna, aki egy 4 órás tévéverzióban gondolkodott, mivel megfilmesíthetetlennek tartotta a képregényt. A főszerepeket Arnold Schwarzenegger (Dr. Manhattan), Robin Williams (Rorschach), Richard Gere vagy Kevin Costner (Éjjeli Bagoly), Gary Busey (Komédiás) és Jamie Lee Curtis (Selyem Szellem) játszották volna. Miután ebből nem lett semmi, Darren Aronofsky lett a következő változat esélyese, de ő is kiszállt, majd Paul Greengrass vette át a helyét. Az ő verziójában Joaquin Phoenix játszotta volna Dr. Manhattant. Távozása után végül Zack Snyder készíthette el a Watchment 2009-ben. A film eredetileg a FOX égisze alatt készült volna, ám ők dobták a forgatókönyvet, mondván, hogy „ez a legértelmetlenebb szar, amit az utóbbi években olvastak.” Alan Moore, az eredeti képregény írója mellesleg szintén megfilmesíthetetlennek nevezte művét, s még azt is hozzátette, hogy nem hajlandó megnézni az adaptációt. 

tudtad14.jpg

1 komment

Címkék: tudtad

Tudtad, hogy…? #13

2014.01.23. 12:44 Dr.Jones

Amikor elkezdték forgatni a Halálos iramban első részét, se Michelle Rodrigueznek, se Jordana Brewsternek nem volt még jogosítványa, de még az autós jeleneteik felvétele előtt megszerezték. Nicolas Winding Refn, a Drive – Gázt! rendezője viszont a mai napig nem rendelkezik jogsival, miután nyolcszor is elhasalt a vizsgákon. Mellesleg diszlexiás, színvak és antialkoholista. 

tudtad13.jpg

2 komment

Címkék: tudtad

Tudtad, hogy…? #12

2014.01.22. 10:27 Dr.Jones

Az oroszlánkirály címe eredetileg ’King of the Jungle’, azaz ’A dzsungel királya’ lett volna. Aztán a készítők rájöttek, hogy az oroszlánok nem is a dzsungelben élnek, így szerencsére még idejében korrigálták a hibát. A grafikusok egyébként már sokkal profibban álltak hozzá a filmhez; egészen Afrikáig utaztak, hogy tanulmányozhassák a szavanna élővilágát, ami után pedig még a stúdióba is betelepítettek egy oroszlánt, hogy még jobban megfigyelhessék a mozgását, anatómiáját. További érdekesség, hogy Pumba volt az első karakter, aki egy Disney-filmben elfingotta magát… 

tudtad10.jpg

1 komment

Címkék: tudtad

Tudtad, hogy…? #11

2014.01.21. 11:05 Dr.Jones

1981-ben két Arany málnára is jelölték a Ragyogást (The Shining). Az imdb-n pillanatnyilag több mint 400 000 szavazat alapján 8.5/10 ponton álló, ezzel a világ 56. legjobb filmjeként számon tartott horrorklasszikus a legrosszabb női főszereplő (Shelley Duvall) és a legrosszabb rendező (Stanley Kubrick) kategóriákban indult a díjért. A filmet egyébként az eredeti regény szerzője, Stephen King is utálta, szerinte annyira üres és lélektelen lett, „mint egy szép autó, aminek hiányzik a motorja”. 

tudtad11.jpg

16 komment

Címkék: tudtad

Tudtad, hogy…? #10

2014.01.20. 19:30 vendegblogger

Al Pacinónak felajánlották annak idején Han Solo és John McClane szerepét is, de Richard Gere előtt őt keresték meg a Pretty Woman-nel is. (beküldte: cerka)

Han Solo szerepét mellesleg azért dobta vissza, mert saját bevallása szerint nem értette a forgatókönyvet.

tudtad12.jpg

3 komment

Címkék: tudtad

Tudtad, hogy…? #9

2014.01.20. 09:00 Dr.Jones

Steven Spielberg 55 évesen diplomázott. Igaz, már 1965-ben beiratkozott a Kaliforniai Egyetem rendezői szakára, ám három év múlva otthagyta az iskolát. 2001-ben viszont újra nekiugrott tanulmányainak, s bár egy darab órán nem volt jelen, töménytelen mennyiségű házi dolgozat, konzultáció és vizsga révén végül mindössze egyetlen évre volt szüksége, hogy megszerezze a hiányzó krediteket, s 37 évvel beiratkozása után végre megkaphatta diplomáját. Vizsgafilmnek mellesleg a Schindler listáját adta be. 

tudtad9.jpg

5 komment

Címkék: tudtad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása